Szerző |
Üzenet |
drywer79
|
titusz írta: Nagyon szépen összeállt! Gratulálok!
Köszi, hogy benéztél! Köszönöm!
|
2019. március 15., péntek 17:44 |
|
|
titusz
|
Nagyon szépen összeállt! Gratulálok!
Köszi, hogy benéztél!
|
2019. március 14., csütörtök 19:50 |
|
|
drywer79
|
papó írta: drywer79 írta: papó írta: drywer79 írta: Sziasztok! Régen jelentkeztem. Ez idő alatt küzdöttem kicsit az algával és a víz paraméterekkel. A tápozást is nehéz volt beállítási sajnos. Kivettem a limnobium levigatumbol nagyon sokat és csak egy tő maradt bent. Így marad elég tápanyag a ludwigia palustris-nek is, ami eddig sajnos nem akart nőni. Kezd alakulni az egész! Jelenlegi tápozás : 2 pumpa planter 5 pumpa macro 2ml carbo 2 csepp color TAC-ra fel! U.i.: Köszönöm a víztesztet papó! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Pfüü ez nagyon TAC os lett Jövő héten be is lesz fotózva Ez akvárium meg is érdemli . Örülök, hogy így látod, de a Te és Vasmacsó segítsége nélkül nem tartanék itt! Köszönöm ezt Nektek!
|
2019. március 13., szerda 16:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
drywer79 írta: papó írta: drywer79 írta: Sziasztok! Régen jelentkeztem. Ez idő alatt küzdöttem kicsit az algával és a víz paraméterekkel. A tápozást is nehéz volt beállítási sajnos. Kivettem a limnobium levigatumbol nagyon sokat és csak egy tő maradt bent. Így marad elég tápanyag a ludwigia palustris-nek is, ami eddig sajnos nem akart nőni. Kezd alakulni az egész! Jelenlegi tápozás : 2 pumpa planter 5 pumpa macro 2ml carbo 2 csepp color TAC-ra fel! U.i.: Köszönöm a víztesztet papó! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Pfüü ez nagyon TAC os lett Jövő héten be is lesz fotózva Ez akvárium meg is érdemli .
2019. március 12., kedd 23:19 |
|
|
drywer79
|
papó írta: drywer79 írta: Sziasztok! Régen jelentkeztem. Ez idő alatt küzdöttem kicsit az algával és a víz paraméterekkel. A tápozást is nehéz volt beállítási sajnos. Kivettem a limnobium levigatumbol nagyon sokat és csak egy tő maradt bent. Így marad elég tápanyag a ludwigia palustris-nek is, ami eddig sajnos nem akart nőni. Kezd alakulni az egész! Jelenlegi tápozás : 2 pumpa planter 5 pumpa macro 2ml carbo 2 csepp color TAC-ra fel! U.i.: Köszönöm a víztesztet papó! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Pfüü ez nagyon TAC os lett Jövő héten be is lesz fotózva
|
2019. március 12., kedd 19:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
drywer79 írta: Sziasztok! Régen jelentkeztem. Ez idő alatt küzdöttem kicsit az algával és a víz paraméterekkel. A tápozást is nehéz volt beállítási sajnos. Kivettem a limnobium levigatumbol nagyon sokat és csak egy tő maradt bent. Így marad elég tápanyag a ludwigia palustris-nek is, ami eddig sajnos nem akart nőni. Kezd alakulni az egész! Jelenlegi tápozás : 2 pumpa planter 5 pumpa macro 2ml carbo 2 csepp color TAC-ra fel! U.i.: Köszönöm a víztesztet papó! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Pfüü ez nagyon TAC os lett
2019. március 12., kedd 19:12 |
|
|
drywer79
|
Sziasztok! Régen jelentkeztem. Ez idő alatt küzdöttem kicsit az algával és a víz paraméterekkel. A tápozást is nehéz volt beállítási sajnos. Kivettem a limnobium levigatumbol nagyon sokat és csak egy tő maradt bent. Így marad elég tápanyag a ludwigia palustris-nek is, ami eddig sajnos nem akart nőni. Kezd alakulni az egész! Jelenlegi tápozás : 2 pumpa planter 5 pumpa macro 2ml carbo 2 csepp color TAC-ra fel! U.i.: Köszönöm a víztesztet papó! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2019. március 12., kedd 10:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
drywer79 írta: Sziasztok! Csak egy képet szeretnék most megosztani, ami már fekete háttérrel készült! Nekem így jobban tetszik! Szerintetek? Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Bizony jobban kihozza a színeket
2019. január 17., csütörtök 23:06 |
|
|
drywer79
|
Sziasztok! Csak egy képet szeretnék most megosztani, ami már fekete háttérrel készült! Nekem így jobban tetszik! Szerintetek? Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2019. január 17., csütörtök 19:49 |
|
|
drywer79
|
papó írta: 14 db csak azért is 15 lesz
|
2019. január 15., kedd 19:59 |
|
|