|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 8:58
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
Ma nem is adtam carbot a hmből mégis apró bubik jönnek az egyik sarokban.
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. április 30., szombat 18:40 |
|
|
titusz
|
keszeg írta: titusz írta: A rotala hozza az új hajtásokat,de a levelek kicsik vékonyak sápadtak. a microsorum levélvégei átlátszóak, sápadtak Az anubiasok levelei kicsik maradnak és fodrozódnak,sápadtak tápozás 1ml Tf micro-macro 2ml liqui carbo gyári ajánlás alapján macrot bírná a dupláját. Szerintetek ha megemelem valamelyiket, segíthet? A PO 4 abszolút és relatív (nitráthoz képest) értékben egyaránt sok. Ha megemelnéd a macrot, akkor az még több lenne. Ráadásul aktív talajod sincs, ami visszafogná szintet. Mindenképpen várjuk meg az eredményeket (jó lenne káliumot méretni). papó írta: A fagyasztott kaja tele van foszfáttal... Messze nem annyira, mint a szemcsés, lemezes tápok. A kálium sem lehet kevés sőt...,mert a micro és a liqui carbo is tartalmaz. Érdekes módon a kicsiben az anubias és a crypto nem akar szaporodni, és a crypto szép már-már egészséges leveleket hoz. A nagyban az anubias nem neveli ki a leveleket ellenben folyamatosan hozta az újakat, a crypto is szaporodott csak mostanában kezdenek a levelek változni, eddig kis satnyák voltak. Tudom, hogy a macroval megtolom a PO4-et is, de valamilyen formában muszáj a növényeimet nitrogénhez jutattni. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. április 30., szombat 18:38 |
|
|
keszeg
Csatlakozott: 2011. december 10., szombat 18:15 Hozzászólások: 37 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
titusz írta: A rotala hozza az új hajtásokat,de a levelek kicsik vékonyak sápadtak. a microsorum levélvégei átlátszóak, sápadtak Az anubiasok levelei kicsik maradnak és fodrozódnak,sápadtak tápozás 1ml Tf micro-macro 2ml liqui carbo gyári ajánlás alapján macrot bírná a dupláját. Szerintetek ha megemelem valamelyiket, segíthet? A PO 4 abszolút és relatív (nitráthoz képest) értékben egyaránt sok. Ha megemelnéd a macrot, akkor az még több lenne. Ráadásul aktív talajod sincs, ami visszafogná szintet. Mindenképpen várjuk meg az eredményeket (jó lenne káliumot méretni). papó írta: A fagyasztott kaja tele van foszfáttal... Messze nem annyira, mint a szemcsés, lemezes tápok.
|
2016. április 30., szombat 17:53 |
|
|
titusz
|
|
2016. április 28., csütörtök 20:38 |
|
|
titusz
|
|
2016. április 28., csütörtök 19:37 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Sziasztok! egy kis tanács kellene, A rotala hozza az új hajtásokat,de a levelek kicsik vékonyak sápadtak. a microsorum levélvégei átlátszóak, sápadtak Az anubiasok levelei kicsik maradnak és fodrozódnak,sápadtak tápozás 1ml Tf micro-macro 2ml liqui carbo gyári ajánlás alapján macrot birná adupláját. Szerintetek ha megemelem valamelyiket, segithet? Köszi a válaszokat előre is! kép amin nagyjából minden problémás látszik Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Nem ártana legalább egyszer pár értéket megmérni . Csak nagyon általánosan lehet így válaszolni . Akkor jövő héten jelentkezem, úgyis kiváncsi vagyok a foszfátomra is Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. április 28., csütörtök 16:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Sziasztok! egy kis tanács kellene, A rotala hozza az új hajtásokat,de a levelek kicsik vékonyak sápadtak. a microsorum levélvégei átlátszóak, sápadtak Az anubiasok levelei kicsik maradnak és fodrozódnak,sápadtak tápozás 1ml Tf micro-macro 2ml liqui carbo gyári ajánlás alapján macrot birná adupláját. Szerintetek ha megemelem valamelyiket, segithet? Köszi a válaszokat előre is! kép amin nagyjából minden problémás látszik Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Nem ártana legalább egyszer pár értéket megmérni . Csak nagyon általánosan lehet így válaszolni .
2016. április 28., csütörtök 15:53 |
|
|
titusz
|
Sziasztok! egy kis tanács kellene, A rotala hozza az új hajtásokat,de a levelek kicsik vékonyak sápadtak. a microsorum levélvégei átlátszóak, sápadtak Az anubiasok levelei kicsik maradnak és fodrozódnak,sápadtak tápozás 1ml Tf micro-macro 2ml liqui carbo gyári ajánlás alapján macrot birná adupláját. Szerintetek ha megemelem valamelyiket, segithet? Köszi a válaszokat előre is! kép amin nagyjából minden problémás látszik Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. április 28., csütörtök 14:34 |
|
|
titusz
|
JANNUS333 írta: Ez jó.időzáras.. ..sokszor egy pár szem lesz@rom tabletta többet ér mint hogy össze vissza kapkod az ember. Persze foglalkozni kell az akival, figyelni a folyamatokat és a miérteket. Nincs két egyforma aki, nincsenek 100%-os megoldások..ki kell ismerni a tankot.. Ámen testvérem! most tényleg én is hagyom. az amandáim is végre virgoncabbak, had élvezzék most ők a lakásukat. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. április 26., kedd 19:20 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Ez jó.időzáras.. ..sokszor egy pár szem lesz@rom tabletta többet ér mint hogy össze vissza kapkod az ember. Persze foglalkozni kell az akival, figyelni a folyamatokat és a miérteket. Nincs két egyforma aki, nincsenek 100%-os megoldások..ki kell ismerni a tankot..
|
2016. április 26., kedd 18:36 |
|
|