|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 8:42
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: De ez kiindulási alapnak jó, nem? most már legalább tudok egy mennyiséget amit biztos felvesznek. Vagy nem jól okoskodok?
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Hogyne ... ha nem mérsz , akkor nem tudod honnan indulsz Már emeltem a macrot fél milivel, szerinted emeljem 2-re vagy várjak még, most szívem szerint emelnék a planteren is, jótanács? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Mennyi planter és macro megy most az akváriumodba? Mekkora is az űrtartalom ? 54 L, macro most megy 1,5ml (ez már az emelt mennyiség, mérésig 1ml/nap ment ),planter 1ml/nap, liqui carbo 2ml/ nap Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Hmm elvileg most jó az adag ,macroból és planterből is .. Akkor egyelőre hagyom egy hétig és megnézem, hogy a növények és az algáim mit mutatnak Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Ha valami lenne , majd gyere be a boltba .. keress meg ,
2016. május 10., kedd 20:58 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: De ez kiindulási alapnak jó, nem? most már legalább tudok egy mennyiséget amit biztos felvesznek. Vagy nem jól okoskodok?
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Hogyne ... ha nem mérsz , akkor nem tudod honnan indulsz Már emeltem a macrot fél milivel, szerinted emeljem 2-re vagy várjak még, most szívem szerint emelnék a planteren is, jótanács? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Mennyi planter és macro megy most az akváriumodba? Mekkora is az űrtartalom ? 54 L, macro most megy 1,5ml (ez már az emelt mennyiség, mérésig 1ml/nap ment ),planter 1ml/nap, liqui carbo 2ml/ nap Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Hmm elvileg most jó az adag ,macroból és planterből is .. Akkor egyelőre hagyom egy hétig és megnézem, hogy a növények és az algáim mit mutatnak Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. május 10., kedd 20:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: De ez kiindulási alapnak jó, nem? most már legalább tudok egy mennyiséget amit biztos felvesznek. Vagy nem jól okoskodok?
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Hogyne ... ha nem mérsz , akkor nem tudod honnan indulsz Már emeltem a macrot fél milivel, szerinted emeljem 2-re vagy várjak még, most szívem szerint emelnék a planteren is, jótanács? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Mennyi planter és macro megy most az akváriumodba? Mekkora is az űrtartalom ? 54 L, macro most megy 1,5ml (ez már az emelt mennyiség, mérésig 1ml/nap ment ),planter 1ml/nap, liqui carbo 2ml/ nap Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Hmm elvileg most jó az adag ,macroból és planterből is ..
2016. május 10., kedd 20:14 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: De ez kiindulási alapnak jó, nem? most már legalább tudok egy mennyiséget amit biztos felvesznek. Vagy nem jól okoskodok?
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Hogyne ... ha nem mérsz , akkor nem tudod honnan indulsz Már emeltem a macrot fél milivel, szerinted emeljem 2-re vagy várjak még, most szívem szerint emelnék a planteren is, jótanács? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Mennyi planter és macro megy most az akváriumodba? Mekkora is az űrtartalom ? 54 L, macro most megy 1,5ml (ez már az emelt mennyiség, mérésig 1ml/nap ment ),planter 1ml/nap, liqui carbo 2ml/ nap Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. május 10., kedd 20:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: De ez kiindulási alapnak jó, nem? most már legalább tudok egy mennyiséget amit biztos felvesznek. Vagy nem jól okoskodok?
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Hogyne ... ha nem mérsz , akkor nem tudod honnan indulsz Már emeltem a macrot fél milivel, szerinted emeljem 2-re vagy várjak még, most szívem szerint emelnék a planteren is, jótanács? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Mennyi planter és macro megy most az akváriumodba? Mekkora is az űrtartalom ?
2016. május 10., kedd 20:03 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: De ez kiindulási alapnak jó, nem? most már legalább tudok egy mennyiséget amit biztos felvesznek. Vagy nem jól okoskodok?
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Hogyne ... ha nem mérsz , akkor nem tudod honnan indulsz Már emeltem a macrot fél milivel, szerinted emeljem 2-re vagy várjak még, most szívem szerint emelnék a planteren is, jótanács? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. május 10., kedd 19:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: De ez kiindulási alapnak jó, nem? most már legalább tudok egy mennyiséget amit biztos felvesznek. Vagy nem jól okoskodok?
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Hogyne ... ha nem mérsz , akkor nem tudod honnan indulsz
2016. május 10., kedd 19:51 |
|
|
titusz
|
De ez kiindulási alapnak jó, nem? most már legalább tudok egy mennyiséget amit biztos felvesznek. Vagy nem jól okoskodok?
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. május 10., kedd 19:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: Vagy rossz üveget vittem be hozzátok Ez csak vicc, direkt figyeltem, hogy jó üveget vigyek be. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről De ezek szerint hozhattad volna üresen is
2016. május 10., kedd 19:36 |
|
|
titusz
|
Vagy rossz üveget vittem be hozzátok Ez csak vicc, direkt figyeltem, hogy jó üveget vigyek be. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. május 10., kedd 19:29 |
|
|