|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 3:53
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
Holnap ünnepi projekt vizcsere és nyírás :-) Kicsit bambultam az akvárium előtt mi is lesz a dolgom. Sajnos korábban meglepett az ecset (a felsőpolcos szűrésre gyanakszom, mert hátul küzépen egyszerűen csak bezudúl a víz és főleg a közelében van, most tettem oda egy műanyag lapot, hogy tereljem, talán beválik, (petpalack újrahasznositás)). Szomorúan álapitottam meg, hogy holnap nagyon komoly tarvágás lesz Egy két részletet sajnálok, de nem látok más megoldást. Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y530-U00-el
|
2016. március 27., vasárnap 19:39 |
|
|
titusz
|
csak, hogy valami sikerélményem legyen a 20l-esem tartja bennem a lelket, nyírás után (szintén egy rossz minőségű kép, bocsánat!) Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y530-U00-el
|
2016. március 27., vasárnap 11:20 |
|
|
titusz
|
Köszönöm @papó ! A technikával én is úgy voltam, hogy elengedem szegénykémet, de gondoltam mig a szűrő fel nem adja kisérletezgetek, tapasztalatot szerzek. Azt gondolom, egész jól haladok, de még messze a cél. Már megvannak a terveim a technika átalakitására is (a magam szerény keretei közt) (ez a fight :-) ) Sajnos az algamentes odébb van, cyano,ecset és gömbmoha maradványok ami feltapadt a fára és a mohába (kiirthatatlan mindig előkerül valahol)
Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y530-U00-el
|
2016. március 27., vasárnap 11:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Nos róla lenne szó. Bocsánat a képminőségért, de egyelőre csak telós képeket tudok csinálni (de egyelőre nincs is miért ráközeliteni a képre ) Akvárium: AA szett (valódi kinai :-) ) méret: 58x30x30 szűrés: egy felső polcos a tető alatt (gyári) kb 1l térfogat matrix trop, kerámiagyürű, bioball, szivacs, perlon plusz egy aquael belső szűrő fény: led izzó 4500K 800lm (az e27 foglalat miatt csak ez fér be ) talaj: gyöngykavics tápozás: tf planter 1ml/nap, tf macro 5csepp/ nap, liqui carbo 1ml/nap Növények: Anubias Jávai moha HM microsorum p. hólyagos vizikehely Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y530-U00-el Üdv a fórumon ! A technikádat figyelembe véve , csak gratulálni tudok . Algamentest !
2016. március 27., vasárnap 10:13 |
|
|
titusz
|
Nos róla lenne szó. Bocsánat a képminőségért, de egyelőre csak telós képeket tudok csinálni (de egyelőre nincs is miért ráközeliteni a képre ) Akvárium: AA szett (valódi kinai :-) ) méret: 58x30x30 szűrés: egy felső polcos a tető alatt (gyári) kb 1l térfogat matrix trop, kerámiagyürű, bioball, szivacs, perlon plusz egy aquael belső szűrő fény: led izzó 4500K 800lm (az e27 foglalat miatt csak ez fér be ) talaj: gyöngykavics tápozás: tf planter 1ml/nap, tf macro 5csepp/ nap, liqui carbo 1ml/nap Növények: Anubias Jávai moha HM microsorum p. hólyagos vizikehely Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y530-U00-el
|
2016. március 27., vasárnap 9:33 |
|
|
titusz
|
Sziasztok! Alábbiakban egy 54l-es szettel való harcomat mutatnám be. Eddig is sok hasznos dolgot lestem el a fórumról remélem igy még eredményesebb lesz a harcom a segitségetekkel!
|
2016. március 27., vasárnap 9:07 |
|
|