|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 2:21
|
Festmények az akváriumban
Szerző |
Üzenet |
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
Lassan haladok. Lavako a fo ko.
|
2016. január 25., hétfő 21:36 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Kövek? Manten, vagy az előző scapől? Ránéztem a szikára és egyből egy nagy masszív manten kő ugrott be...
|
2016. január 25., hétfő 16:43 |
|
|
mgtyati
|
JANNUS333 írta: Nagyon jók és inspirálóak ezek a képek, hajrá, sok sikert hozzá... Mekkora aksiba tervezed? Köszi , Igyekszem. Ezek ugyanabba a 108 literes akváriumba épülnek. Vegyes zúzott kavics talaj. Eheim 2222 szűrés. 2x 48w t5 világítás.
|
2016. január 25., hétfő 16:19 |
|
|
mgtyati
|
dexkill írta: Miért nem az előzőt tökéletesíted? Van benne még potenciál.. Sajnos már lebontottam.
|
2016. január 25., hétfő 16:17 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Nagyon jók és inspirálóak ezek a képek, hajrá, sok sikert hozzá... Mekkora aksiba tervezed?
|
2016. január 25., hétfő 16:12 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
Miért nem az előzőt tökéletesíted? Van benne még potenciál..
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2016. január 25., hétfő 15:44 |
|
|
mgtyati
|
Na túl vagyunk akkor egy nagy mókakacagáson Haladjunk Az akváriumba elkezdtem már a következő képet összepakolni. A kép: (Markó Károly)
|
2016. január 25., hétfő 15:16 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
mgtyati írta: Molroth írta: Ezeken a versenyeken sem azért inidul el a nevezők 95%-ka, hogy megnyerje, hanem, hogy részt vegyen rajta. Mint írtam, kinézetre ez nem egy verseny akvárium, ergo eleve nem reális pl a mezőny elejére várni. Nyilván ettől függetlenül nem esik jól egy rosszabb verseny eredmény, de hát ez van. Ha a verseny a fontos, akkor úgy kell hozzáállni - a jelenlegi akváriumod ezt nem tükrözi. Kérlek, hogy ezt ne vedd sértésnek! Ettől függetlenül azért szerintem túlzás ezt bukásként elkönyvelni! El kell döntened, hogy magadnak készítesz egy akváriumot, vagy másoknak. Ha az utóbbi, akkor meg kell nézni, hogy mik az általános elvárások, mik a trendek, és ennek megfelelően elindulni. Ha magadnak építesz és tetszik, meg vagy vele elégedve, akkor meg továbbra is azt mondom, hogy semmi gond. Fekvő emberbe nem rúgunk bele... Nem értem, hogy miért érzed magad fekvő embernek, szerintem ez butaság. Elnézést ha félre értettelek. Oké. Nem akartam megnyerni esküszöm neked ... Közép mezőnyt éreztem reálisnak...de a közép mezőny végének is örültem volna. Ez is olyan furcsa számomra, hogy "magamnak vagy másoknak". Kizárt dolognak tartom hogy a mai nagy nevek úgy lettek kiemelkedően jók hogy másoknak építették az akváriumot. Elképzelhetetlen számomra. De nyilván lehet ezt úgy is hogy valamiféle egyensúlyt megtalálni, nem tudom... sajnos nem tudok elmerülni a témában igazán, időhiány miatt. Tudom, hogy ezzel az akváriummal sok mindent felrúgtam. Ezért pontosan tisztában voltam vele hogy nem leszek elől (nem hogy első). De számomra az is elég elkeserítő, hogy nem érdemes újítani vagy próbálkozni valami mással, mint ahogy azt Pupu kolléga eredménye is bizonyítja. De lépjünk most már tovább. Elengedem tényleg. Engedd meg, hogy egy idézettel válaszoljak: "Egy mester ezerszer többször vallott kudarcot, mint ahányszor a kezdő egyáltalán megpróbálta volna." A mai nagy nevek úgy lettek azok, hogy megtalálták a saját stílusukat. Hát ez nem egy gyors folyamat, ha az ember nem isten adta tehetség, amire azért a nagy számok törvénye alapján kicsi az esélye bárkinek. Működhet az az út is, hogy felrúgod az írt/íratlan szabályokat és szembe mész a konvenciókkal. Ezzel nagyobb sikereket lehet elérni, de a valószínűsége is nagyobb annak, hogy nem jön be másoknak.
2016. január 25., hétfő 13:27 |
|
|
mgtyati
|
Molroth írta: Ezeken a versenyeken sem azért inidul el a nevezők 95%-ka, hogy megnyerje, hanem, hogy részt vegyen rajta. Mint írtam, kinézetre ez nem egy verseny akvárium, ergo eleve nem reális pl a mezőny elejére várni. Nyilván ettől függetlenül nem esik jól egy rosszabb verseny eredmény, de hát ez van. Ha a verseny a fontos, akkor úgy kell hozzáállni - a jelenlegi akváriumod ezt nem tükrözi. Kérlek, hogy ezt ne vedd sértésnek! Ettől függetlenül azért szerintem túlzás ezt bukásként elkönyvelni! El kell döntened, hogy magadnak készítesz egy akváriumot, vagy másoknak. Ha az utóbbi, akkor meg kell nézni, hogy mik az általános elvárások, mik a trendek, és ennek megfelelően elindulni. Ha magadnak építesz és tetszik, meg vagy vele elégedve, akkor meg továbbra is azt mondom, hogy semmi gond. Fekvő emberbe nem rúgunk bele... Nem értem, hogy miért érzed magad fekvő embernek, szerintem ez butaság. Elnézést ha félre értettelek. Oké. Nem akartam megnyerni esküszöm neked ... Közép mezőnyt éreztem reálisnak...de a közép mezőny végének is örültem volna. Ez is olyan furcsa számomra, hogy "magamnak vagy másoknak". Kizárt dolognak tartom hogy a mai nagy nevek úgy lettek kiemelkedően jók hogy másoknak építették az akváriumot. Elképzelhetetlen számomra. De nyilván lehet ezt úgy is hogy valamiféle egyensúlyt megtalálni, nem tudom... sajnos nem tudok elmerülni a témában igazán, időhiány miatt. Tudom, hogy ezzel az akváriummal sok mindent felrúgtam. Ezért pontosan tisztában voltam vele hogy nem leszek elől (nem hogy első). De számomra az is elég elkeserítő, hogy nem érdemes újítani vagy próbálkozni valami mással, mint ahogy azt Pupu kolléga eredménye is bizonyítja. De lépjünk most már tovább. Elengedem tényleg.
|
2016. január 25., hétfő 13:14 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
mgtyati írta: Kedves Molroth had érezzem már úgy, hogy alul lett pontozva az akváriumom... itt a saját naplómnál kérlek engedd meg nekem ezt a szerintem egyáltalán nem nagy luxus dolgot. Mi az hogy "mi a gond?" Nem tudom hogy söröztünk e már együtt vagy ilyesmi... vagy esetleg lepacsiztunk??? Kérlek tisztelj meg azzal, hogy kvázi nem "oltogatsz" engem. Fekvő emberbe nem rúgunk amúgy se Ne haragudj már, hogy bukásnak érzem azt hogy az akvárium az egyik utolsó a mezőnybe, meg azért se hogy ezzel nem értek egyet. Természetesen szíved joga úgy érezni, ahogy és ezzel nekem tényleg semmi bajom, nagyon távol áll tőlem, hogy megmondjam Neked, hogy mi érezz. Molroth írta: Ha Neked tetszik, akkor mi a gond? Nem tudom, hogy ezt miért érzed negatívnak, teljesen pozitív értelemben gondoltam és gondolom, hogy verseny eredménytől függetlenül, ha neked tetszik a saját akváriumod, akkor mi a gondod azzal, hogy egy profi zsűri hogyan látja? Nem tudom, hogy indultál-e mondjuk Vivicittán, vagy hasonló tömeges versenyen. Ezeken a versenyeken sem azért inidul el a nevezők 95%-ka, hogy megnyerje, hanem, hogy részt vegyen rajta. Mint írtam, kinézetre ez nem egy verseny akvárium, ergo eleve nem reális pl a mezőny elejére várni. Nyilván ettől függetlenül nem esik jól egy rosszabb verseny eredmény, de hát ez van. Ha a verseny a fontos, akkor úgy kell hozzáállni - a jelenlegi akváriumod ezt nem tükrözi. Kérlek, hogy ezt ne vedd sértésnek! Én pl ezért nem is neveztem még egyik akváriumomat sem a hac-ra, mert egyiket sem tartottam olyan minőségűnek. Az egyike megfuttattam a tac-on, de kb hasonló eredményt értem el, illetve az iapplc-n is a mezőny vége jutott, szóval tényleg nem a magas lóról papolok, remélem, ezt érzed. Ettől függetlenül azért szerintem túlzás ezt bukásként elkönyvelni! El kell döntened, hogy magadnak készítesz egy akváriumot, vagy másoknak. Ha az utóbbi, akkor meg kell nézni, hogy mik az általános elvárások, mik a trendek, és ennek megfelelően elindulni. Ha magadnak építesz és tetszik, meg vagy vele elégedve, akkor meg továbbra is azt mondom, hogy semmi gond. Fekvő emberbe nem rúgunk bele... Nem értem, hogy miért érzed magad fekvő embernek, szerintem ez butaság.
2016. január 25., hétfő 12:13 |
|
|