Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: papó írta: T.Tamás30 írta: Függetlenül,hogy nem szeretem a tájkertészetet,a két akvárium nem egy lapon mozog szerintem,lehet elnéztek valamit vagy nem tudom,de még a növények kondíciója sem egy lépték... Szóval abszolúte érthetetlen nekem legalább is,független attól amit beszéltünk... ...de Ti is láthatjátok a neten .. Hol? Én már kerestem de nem találom. Mexx ! A Face van tele képekkel .. Igen ott néztem de nálam semmi sem volt fent. Egy linket lehetne kapni?
_________________ K.Tamás
|
2014. augusztus 22., péntek 20:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: papó írta: T.Tamás30 írta: Függetlenül,hogy nem szeretem a tájkertészetet,a két akvárium nem egy lapon mozog szerintem,lehet elnéztek valamit vagy nem tudom,de még a növények kondíciója sem egy lépték... Szóval abszolúte érthetetlen nekem legalább is,független attól amit beszéltünk... ...de Ti is láthatjátok a neten .. Hol? Én már kerestem de nem találom. Mexx ! A Face van tele képekkel ..
2014. augusztus 22., péntek 20:40 |
|
|
Köteles
|
papó írta: Köszi srácok. Nem adom fel , építünk jobbat. A tervek már megvannak. Büszke lehetsz az akváriumokra Papó ! Ne is add fel , ismerlek annyira , hogy téged inkább inspirál a mostani bírálat.
|
2014. augusztus 22., péntek 20:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Köszi srácok. Nem adom fel , építünk jobbat. A tervek már megvannak.
2014. augusztus 22., péntek 19:57 |
|
|
jack
|
Ha ez vigasztal Papa , az akváriumok hibátlanak . A fenyves a maga részletgazdagságával , akár , egy valódi táj fényképe lehetne. A Nagy fás "önmagáért beszél". A színkontraszt kicsit merész , de így különülhet el egymástól a mocsár és az erdő . Ilyen akváriumot hazai szinten nem hiszem hogy építettek. papó írta: Nos megérkezett az IAPLC eredménye. Őszintén megmondva sokkal jobb eredményre számítottam . Az akvárium 510 . körüli helyen végzett -Nem tudom pontosan . Nem is az 510 hely az érdekes , hiszen egy kiélezett versenyben ez .akár- jó helyezésnek számíthatna. Ami a bírák ténykedését megkérdőjelezi az a sok előttem végzett akvárium. /természetesen tisztelet a minőségnek ../ Íme egy 300 . Legalább az üveg ne lenne algás .. Íme az én akváriumom : szerintetek ? A mocsaras :
|
2014. augusztus 22., péntek 19:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
edit86 írta: nos igen , nem lehet a két akit egy lapon említeni . Sem a növényvilág terén, sem pedig összképben. papo a tied egy fantasztikusan kivitelezett részletgazdag táj míg a másik egy snassz unalmas akva . Köszi Edit Megmondom őszintén jobbra számítottam. Most pedig , hogy látom az akváriumokat , nem is értem...
2014. augusztus 22., péntek 19:31 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
nos igen , nem lehet a két akit egy lapon említeni . Sem a növényvilág terén, sem pedig összképben. papo a tied egy fantasztikusan kivitelezett részletgazdag táj míg a másik egy snassz unalmas akva .
2014. augusztus 22., péntek 19:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
T.Tamás30 írta: Függetlenül,hogy nem szeretem a tájkertészetet,a két akvárium nem egy lapon mozog szerintem,lehet elnéztek valamit vagy nem tudom,de még a növények kondíciója sem egy lépték... Szóval abszolúte érthetetlen nekem legalább is,független attól amit beszéltünk... Igen Tomi ..mindentől független az az érzésem , hogy meg sem nézték az akváriumot. A példaképpen felhozott akvárium mellé még nagyon -nagyon sok akvárium képét be lehetne mutatni , de Ti is láthatjátok a neten ..
2014. augusztus 22., péntek 19:08 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Függetlenül,hogy nem szeretem a tájkertészetet,a két akvárium nem egy lapon mozog szerintem,lehet elnéztek valamit vagy nem tudom,de még a növények kondíciója sem egy lépték... Szóval abszolúte érthetetlen nekem legalább is,független attól amit beszéltünk...
|
2014. augusztus 22., péntek 19:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nos megérkezett az IAPLC eredménye. Őszintén megmondva sokkal jobb eredményre számítottam . Az akvárium 510 . körüli helyen végzett -Nem tudom pontosan . Nem is az 510 hely az érdekes , hiszen egy kiélezett versenyben ez .akár- jó helyezésnek számíthatna. Ami a bírák ténykedését megkérdőjelezi az a sok előttem végzett akvárium. /természetesen tisztelet a minőségnek ../ Íme egy 300 . Legalább az üveg ne lenne algás .. Íme az én akváriumom : szerintetek ? A mocsaras :
2014. augusztus 22., péntek 19:00 |
|
|