Szerző |
Üzenet |
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
tommyv írta: Akkor volt ilyen az akváriumom, mikor full kezelés meg minden nélkül öntöttem a csapvizet bele. Köszi Tommy, rajta leszek hogy fater használjon ozmot. Aztán meglátjuk.
|
2014. március 16., vasárnap 20:21 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor volt ilyen az akváriumom, mikor full kezelés meg minden nélkül öntöttem a csapvizet bele.
2014. március 15., szombat 22:41 |
|
|
mgtyati
|
|
2014. március 15., szombat 22:00 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sajnos szerintem a legnagyobb gond, itt a vízzel lesz.. Mivel mennek a vízcserék? A csapvíz szép kis kárt tud tenni ..
2014. március 13., csütörtök 22:30 |
|
|
mgtyati
|
Mexx2 írta: Jól olvastam nincs perlon a szűrőben? De van. Perlon is megtalálható a szűrőben. Azon kívül van még amit felsoroltam.
|
2014. március 13., csütörtök 21:53 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jól olvastam nincs perlon a szűrőben?
_________________ K.Tamás
|
2014. március 13., csütörtök 21:43 |
|
|
mgtyati
|
Grt írta: mgtyati írta: Grt írta: mgtyati írta: Lehetséges az hogy mikor újra építettem az aksit beszakítottam néhány gyökeret a talajba és azért "rohad" az aksi... Mi a baj pontosan? Algásodik? Vagy foszlanak a növények? Alga van... sok... a moha folyamatosan annyira algás hogy a hajtások nem is látszanak... egyedül az üveg nem algás de minden más az. Lentebb a képeken valamennyire látszik... de legutóbb amikor láttam (sajnos nem nálam van ez az aksi) a moha már ilyen fehéres szürke volt. A szűrőben perlonon kivűl mi van még? Nagyon el tud tömődni a perlon rövid idő alatt, érdemes gyakran cserélni. Nem túl erős az áramlás? A mohák közé sajnos előszeretettel ül be a kosz... Vízcserékkor nem szoktad óvatosan tisztítani őket talajporszívóval? Szivacs, matrix, siporax. A vízcserét nem én csinálom de valamennyire van takarítva is olyankor. A mohát ha tudom kkiveszem lemosom... de ez se olyan jó mert meg van a helye nem jó kivenni onnan a kétféle talajt választja el. Nem vagyok sajnos nagy szakértő de teljesen olyan mintha valami bomlás menne végbe az aksiban
|
2014. március 13., csütörtök 21:24 |
|
|
Grt
|
mgtyati írta: Grt írta: mgtyati írta: Lehetséges az hogy mikor újra építettem az aksit beszakítottam néhány gyökeret a talajba és azért "rohad" az aksi... Mi a baj pontosan? Algásodik? Vagy foszlanak a növények? Alga van... sok... a moha folyamatosan annyira algás hogy a hajtások nem is látszanak... egyedül az üveg nem algás de minden más az. Lentebb a képeken valamennyire látszik... de legutóbb amikor láttam (sajnos nem nálam van ez az aksi) a moha már ilyen fehéres szürke volt. A szűrőben perlonon kivűl mi van még? Nagyon el tud tömődni a perlon rövid idő alatt, érdemes gyakran cserélni. Nem túl erős az áramlás? A mohák közé sajnos előszeretettel ül be a kosz... Vízcserékkor nem szoktad óvatosan tisztítani őket talajporszívóval?
|
2014. március 13., csütörtök 20:22 |
|
|
mgtyati
|
Grt írta: mgtyati írta: Lehetséges az hogy mikor újra építettem az aksit beszakítottam néhány gyökeret a talajba és azért "rohad" az aksi... Mi a baj pontosan? Algásodik? Vagy foszlanak a növények? Alga van... sok... a moha folyamatosan annyira algás hogy a hajtások nem is látszanak... egyedül az üveg nem algás de minden más az. Lentebb a képeken valamennyire látszik... de legutóbb amikor láttam (sajnos nem nálam van ez az aksi) a moha már ilyen fehéres szürke volt.
|
2014. március 13., csütörtök 20:10 |
|
|
Grt
|
mgtyati írta: Lehetséges az hogy mikor újra építettem az aksit beszakítottam néhány gyökeret a talajba és azért "rohad" az aksi... Mi a baj pontosan? Algásodik? Vagy foszlanak a növények?
|
2014. március 13., csütörtök 19:44 |
|
|