Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
hunwarp írta: papó írta: Nem is mondtad . Mikor cseréltél ? 1 hete cseréltem. Nagyon meg voltam elégedve az előzővel, csak az egy visszafogottabb kiegyensúlyozott táp. Ez meg ei hez hasonló. Mivel napi vízcseréket kell csinálnom a nagy méret miatt így ellenőrzöttebb az adagolàs. És nem kell játszadoznom esetlegesen kiegészitő tápokkal. Hmm.. most az egyszer nem tudok igazat adni , de majd látod .. Mindenesetre az alapok jók !
2013. május 5., vasárnap 20:21 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hunwarp írta: Mivel napi vízcseréket kell csinálnom a nagy méret miatt Ez alatt mit értsünk? Mennyit cserélsz, tényleg mindennap? Mi ennek az oka? Hisz már megy egy ideje az akvád...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. május 5., vasárnap 20:17 |
|
|
hunwarp
|
papó írta: hunwarp írta: dz1 írta: És a micro tápozás is saját keverésű Igen. Nem is mondtad . Mikor cseréltél ? 1 hete cseréltem. Nagyon meg voltam elégedve az előzővel, csak az egy visszafogottabb kiegyensúlyozott táp. Ez meg ei hez hasonló. Mivel napi vízcseréket kell csinálnom a nagy méret miatt így ellenőrzöttebb az adagolàs. És nem kell játszadoznom esetlegesen kiegészitő tápokkal.
|
2013. május 5., vasárnap 20:11 |
|
|
hunwarp
|
novenyesakvariumok írta: hunwarp írta: novenyesakvariumok írta: mgnezegettem flickr-n a kepeidet, lassan megerdemelne ez az akvarium egy rendes fenykepezest... mivel fenykepezel?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Eddig iphone volt. Most szereztem be egy nikon 3200-at, de még csak próbálgattam. Meg az obik még nem jöttek meg amiket rendeltem hozzá. milyen obit tervezel? nem lesz egyszeru ilyen hosszu akvariumot befenykepezni:-) kivancsian varom az eredmenyt Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Leginkább egy 10-24 nagylátószögű és valami fixet. Meg persze egy jobb macro
|
2013. május 5., vasárnap 20:00 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
hunwarp írta: novenyesakvariumok írta: mgnezegettem flickr-n a kepeidet, lassan megerdemelne ez az akvarium egy rendes fenykepezest... mivel fenykepezel?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Eddig iphone volt. Most szereztem be egy nikon 3200-at, de még csak próbálgattam. Meg az obik még nem jöttek meg amiket rendeltem hozzá. milyen obit tervezel? nem lesz egyszeru ilyen hosszu akvariumot befenykepezni:-) kivancsian varom az eredmenyt Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
|
2013. május 5., vasárnap 19:41 |
|
|
hunwarp
|
novenyesakvariumok írta: mgnezegettem flickr-n a kepeidet, lassan megerdemelne ez az akvarium egy rendes fenykepezest... mivel fenykepezel?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Eddig iphone volt. Most szereztem be egy nikon 3200-at, de még csak próbálgattam. Meg az obik még nem jöttek meg amiket rendeltem hozzá.
|
2013. május 5., vasárnap 19:07 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
mgnezegettem flickr-n a kepeidet, lassan megerdemelne ez az akvarium egy rendes fenykepezest... mivel fenykepezel?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
|
2013. május 5., vasárnap 15:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
hunwarp írta: dz1 írta: És a micro tápozás is saját keverésű Igen. Nem is mondtad . Mikor cseréltél ?
2013. május 5., vasárnap 9:28 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Mi az oka a micro cserének ? Mikor cserélted le és mire ?
|
2013. május 5., vasárnap 7:53 |
|
|
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
hunwarp írta: dz1 írta: És a micro tápozás is saját keverésű Igen. Akkor ez nem semmi, ha már a microt is magad kutyulod És ha nem titok pontosan milyen összetevőkből kevered ki és milyen arányban
|
2013. május 4., szombat 22:40 |
|
|