|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 6:31
|
Szerző |
Üzenet |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igazából csak ismételni tudom magamat, egy csodálatos akváriumot raktál össze! Ehhez csak gratulálni lehet, és sok sikert a versenyhez!!
|
2013. május 20., hétfő 7:28 |
|
|
hunwarp
|
zeppelin írta: asera írta: Csatlakozom az előttem felszólalókhoz,szerintem is jó a vörös háttér,bár máshol máshogy látják ,nekünk elhiheted! Gratulálok,ügyes vagy! Nagyon nagy ötlet volt háttér színe. Egy kis aksinál giccses lenne , de itt mondanivalója lett . Ez a szín azt kell, hogy mondjam tudatos volt. Néhány fotó alkalmával kiderült, hogy lesznek árnyékos és akár fekete részek is a tankban. Ez pedig leginkább hajnalhasadáskor, vagy a naplemente vége fele látható a természetben. Nem vagyok a sötét, viharos hátterek híve, így bepróbáltam citrom színnel is hátha szép lesz. Na nem lett az, sőt gusztustalan lett. Ezért lett végül a naplemente feeling. A tetején a csíkokat (aki látta előző fotókat tudja miről beszélek) nem tudtam eltüntetni. Sajnos a HQI pont bevilágít kb 2 centi üveget a tetőből. Különböző csipeszeket felrakva úgy érzem sikerült valami felhős égbolt szerűséget imitálni. Az aki verseny neve végül a SMELL OF THE SUNSET lett. (hátha így annak nézi a zsűri is a hátteret aminek én akartam hogy legyen.
|
2013. május 19., vasárnap 20:36 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
asera írta: Csatlakozom az előttem felszólalókhoz,szerintem is jó a vörös háttér,bár máshol máshogy látják ,nekünk elhiheted! Gratulálok,ügyes vagy! Nagyon nagy ötlet volt háttér színe. Egy kis aksinál giccses lenne , de itt mondanivalója lett .
|
2013. május 19., vasárnap 20:19 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Csatlakozom az előttem felszólalókhoz,szerintem is jó a vörös háttér,bár máshol máshogy látják ,nekünk elhiheted! Gratulálok,ügyes vagy!
|
2013. május 19., vasárnap 20:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
El sem hiszem , hogy csak 8 hét .
2013. május 19., vasárnap 20:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
hunwarp írta: Szétposztoltam itt a topicomat a képekkel, de egy fontos dolog kimaradt. Nekünk akik nem Amano mester vagy Tom Barr vagyunk sokat jelent ha a kis ékszerdobozunkat megoszthatjuk itt a fórumon mindenkivel. Sok segítséget kapunk a berendezéssel technikával kapcsolatban. Tehát valamennyire minden aki közös gyermek. Ezért köszönöm a segítő kritikákat mindenkinek, hogy ez a szobadísz 8 hét alatt egy vállalható IAPLC-s akivá tudott fejlődni, de különösképp szeretnék köszönetet mondani Molnár Bélának aki segítette munkámat növényekkel, tanácsokkal. És Köszi Tropicalfish! Sokat tanultam tőletek az elmúlt hónapokban, növényezés és fotózás terén, és rengeteget jelentett, hogy nem "jó" kereskedő módjára rámsóztatok minden vackot, hanem tényleg csak azt adtátok el amire szüksége volt az akváriumnak. Remélem nem hoz az üzletre majd nagy szégyent ez a tank sem, és ki meritek majd rakni a facera is egyszer. Pfűű Tomi ! Most híztam pár kilót ,pedig nem kellene . Azt hiszem a kapcsolatunk már több mint vevő -kereskedő kapcsolat . Köszönhetően a sok személyes találkozásnak. Büszkén teszem fel a facera ahogyan a többi velünk született akváriumotokat .
2013. május 19., vasárnap 20:12 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Személy szerint nagyon bejön ez az új vörös háttér. Szerintem hagyd meg, ilyen szerintem itthon senkinek nincs és ettől abszolúte egyedi össze nem téveszthető az akvád. Kéz és lábtörést...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. május 19., vasárnap 20:11 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Hajrááá! Sok sikert ! Nekem nagggyyyon bejön ! Gratulálok hogy mit összehoztál ilyen kis idő alatt , le a kalappal!
2013. május 19., vasárnap 20:10 |
|
|
hunwarp
|
Szétposztoltam itt a topicomat a képekkel, de egy fontos dolog kimaradt. Nekünk akik nem Amano mester vagy Tom Barr vagyunk sokat jelent ha a kis ékszerdobozunkat megoszthatjuk itt a fórumon mindenkivel. Sok segítséget kapunk a berendezéssel technikával kapcsolatban. Tehát valamennyire minden aki közös gyermek. Ezért köszönöm a segítő kritikákat mindenkinek, hogy ez a szobadísz 8 hét alatt egy vállalható IAPLC-s akivá tudott fejlődni, de különösképp szeretnék köszönetet mondani Molnár Bélának aki segítette munkámat növényekkel, tanácsokkal. És Köszi Tropicalfish! Sokat tanultam tőletek az elmúlt hónapokban, növényezés és fotózás terén, és rengeteget jelentett, hogy nem "jó" kereskedő módjára rámsóztatok minden vackot, hanem tényleg csak azt adtátok el amire szüksége volt az akváriumnak. Remélem nem hoz az üzletre majd nagy szégyent ez a tank sem, és ki meritek majd rakni a facera is egyszer.
|
2013. május 19., vasárnap 20:06 |
|
|
Angol
|
Nem tudom milyen akváriumokkal fogják összemérni a művedet . Azt tuudom , hogy kimagasló az alkotásod azok között az akváriumok között melyeket láttam a hazai fórumokon az idei akváriumokat nézegetve. Ezen a fórumon vannak a vetélytársak .
|
2013. május 19., vasárnap 19:56 |
|
|