Sziasztok! Jó régen írtam már. Az aki ketyeg, ma volt kitakarítva a szűrő. Volt benne kosz rendesen, a perlon fekete volt. A felszíni hártya mérséklődött, elég 2-3 naponta szednem. Nyílván a vízelőkészítő segít, mert a pihentetett csapvíz már a hordóban hártyás volt. Az ecset még foltokban jelen van, de nem vészes.
2016. június 12., vasárnap 20:20
friz74
Sziasztok! Hoztam nektek egy gyors videót az akiról. A DC azért kék, mert délelőtt volt vízcsere. Alga itt-ott fellelhető, de még tűréshatáron belül van.
2016. május 16., hétfő 15:29
friz74
És ha Te leszel az első akkor a második kapja a fődíjat? Hányszor szavaznék a hónap akvában boltos akikra de úgye az nem ferr... Hoooo jut eszembe ki is nyert áprilisban??? Ha nem lett összesítve már számolok is... Ba meg jól megzavart a T.A.C. ... bocsi...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2016. május 2., hétfő 18:38
friz74
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 127 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.