Jól néz ki nagyon. A héten megnézem élőbe én is. Most én is valami vadabbat próbálok majd ki az 50 lityisbe, bár nekem a mohák sosem feküdtek. De majd most
Nagyon vártam hogy mikor mutatod meg!! Nagyon jó az a fa....de sokat szemezgettem vele.. Mondtad hogy vigyem...hm...szokás szerint igazad volt... Na de nálad jobb kezekben lesz.. Frankó nagyon!!
Nagyon vártam hogy mikor mutatod meg!! Nagyon jó az a fa....de sokat szemezgettem vele.. Mondtad hogy vigyem...hm...szokás szerint igazad volt... Na de nálad jobb kezekben lesz.. Frankó nagyon!!
2017. április 8., szombat 20:26
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Oly sok jobbnál , jobb fa érkezik mostanában az üzletbe , hogy magamnakmis kiválogattam pár darabot . Nekiálltam erdőt építeni . Ami igazán új a madagaszkári moha és egy eddigiektől eltérő , trópusi forrás moha , Íme pár részlet az akváriumról :
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 78 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.