|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:48
|
Szerző |
Üzenet |
patzu
Csatlakozott: 2011. augusztus 31., szerda 21:02 Hozzászólások: 127
|
papó írta: Nem volt időm fotózni Nem gond, sőt köszönöm, hogy még erre is próbálsz időt szakítani! Nem sürget az idő, ráérek a rendezgetéssel!
|
2013. június 18., kedd 20:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem volt időm fotózni
2013. június 18., kedd 19:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
patzu írta: Kicsit elvadultan, kicsit magára hagyva, persze csak a növények tekintetében. Szeretnék finomítani picit, a Bolbitis zűrösen hat a bal oldalon, a homok is hiányzik elől, meg jó lenne még néhány apró növény-moha (Riccardia) például. Nos a Bolbithis várható volt , hogy kinövi az akváriumodat. Nekem a 290 -es akváriumot növi ki sokadjára. Van pár finomság amit tudnál használni . Holnap mutatok pár ötletet./ ha lesz időm fotózni /
2013. június 17., hétfő 20:19 |
|
|
patzu
|
Kicsit elvadultan, kicsit magára hagyva, persze csak a növények tekintetében. Szeretnék finomítani picit, a Bolbitis zűrösen hat a bal oldalon, a homok is hiányzik elől, meg jó lenne még néhány apró növény-moha (Riccardia) például.
|
2013. június 17., hétfő 20:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
patzu írta: papó írta: Érdemes lenne ezt is nevezni ..........szerintem Köszönöm a bíztatást! Bár nem sikerült jó fotót készítenem, sem minőségre, sem a körülmények (bubizás, halak stb.) nem jöttek össze, elküldtem egy fotót. Egy ekkora akvárium úgysem rúg labdába az első ezrek között, de a részvétel, az azért nem árt! Sok sikert minden nevező kollégának!!!!!!! Ott a helye a versenyen , de valóban az AGA megmérettetésén nagyobb sikert arathat
2013. május 30., csütörtök 15:56 |
|
|
patzu
|
papó írta: Érdemes lenne ezt is nevezni ..........szerintem Köszönöm a bíztatást! Bár nem sikerült jó fotót készítenem, sem minőségre, sem a körülmények (bubizás, halak stb.) nem jöttek össze, elküldtem egy fotót. Egy ekkora akvárium úgysem rúg labdába az első ezrek között, de a részvétel, az azért nem árt! Sok sikert minden nevező kollégának!!!!!!!
|
2013. május 30., csütörtök 7:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Érdemes lenne ezt is nevezni ..........szerintem
2013. május 29., szerda 20:29 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
|
2013. május 5., vasárnap 18:28 |
|
|
patzu
|
papó írta: Valóban nem hiányzik a Sagittária . Így visszanézve vastagak voltak a levelei a többi növényhez képest. Az viszont hiányzik , hogy hátul izgalmasabb volt a "sövény" az eltérő forma és szín miatt. Talán az is elég ha beengedsz oda pár tó tennelust. Igen, ez így van! Persze még nagyon "friss" az egész, egy komoly beavatkozás után. Most össze kell kicsit nőjön az egész és akkor talán természetesebb és izgalmasabb is lesz. ...de örülök, hogy a Sagittáriás akciómmal javult az egész. Pici ez a kocka ilyen karakteres növényhez. Idővel átvette volna az uralmat és egy "susnyás" lett volna, egy fuldokló Ent-el!
|
2013. május 5., vasárnap 18:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Valóban nem hiányzik a Sagittária . Így visszanézve vastagak voltak a levelei a többi növényhez képest. Az viszont hiányzik , hogy hátul izgalmasabb volt a "sövény" az eltérő forma és szín miatt. Talán az is elég ha beengedsz oda pár tó tennelust.
2013. május 5., vasárnap 17:37 |
|
|