Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tetszik a bükkcsúcsod Meg jó az egészre ránézni.
2013. január 12., szombat 19:33 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
nagyon tetszik kokas
|
2013. január 12., szombat 19:32 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
2013. január 12., szombat 19:28 |
|
|
patzu
Csatlakozott: 2011. augusztus 31., szerda 21:02 Hozzászólások: 127
|
Hát akkor a közeli fotók... Pár gondolat, most hogy én is kicsit fotóról tanulmányoztam. A vastag alsó jobbra hajló ág a mohával élőben nem zavaró, de így fotón kicsit túl karakteres és mintha takarná a mögötte leledző, például Alternanthera-t. Ma bekerült 6 db. Gyöngy dánió, de bocsi, ők csak mint valami foltok tűnnek fel a fotókon. Minden kritikát örömmel fogadok!
|
2013. január 12., szombat 19:27 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tényleg jöhetne pár közelebbi kép is... Ha már a szobát kielemeztük. Akár mobilla is jó lesz! Ez nem az a fórum "mivel fotózol?" ki nem szarja le! Csak fotózz!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 12., szombat 14:21 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
patzu írta: HUGO írta: Szia patzu mester! Igazán sok mindent nem tudok hozzá fűzni mert már előttem leírták a srácok! De azért nagyon brutál lett! Mindig is imádtam nézegetni az előző akidat is! Szeretem ezt szinvonalt amit Te képviselsz! Úgyhogy ne sajnáld a képeket tőlünk! Köszönöm! Kedves vagy! Tudod, annyi szép akvárium van itt, mint például a Green World is, - nem tudom láttad-e már? - de ha nem, csak nézd meg! Kénytelen az ember igyekezni! Az az igazság, hogy még nem vagyok teljesen megelégedve, igazából még nem is akartam naplózni, csak folyton itt van mellettem egy "kisördög" és annyira türelmetlen! Nyirbáltam kicsit, de ahogy újra megindulnak a növények, csinálok közelebbit. Igen láttam a "Green World" akit! Annyira nem ájultam el tőle, de nem rossz! De tudod a szomszéd kertje mindig zöldebb!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. január 12., szombat 14:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
No végre egy -két fotó. De ez meg olyan mint a menyasszony fátyol alatt Nagyon mutatós de -mivel nem látjuk az akvárium üveg mögött mi is rejtőzködik - nem tudjuk mi is van a lepel alatt ..
2013. január 11., péntek 17:51 |
|
|
patzu
|
HUGO írta: Szia patzu mester! Igazán sok mindent nem tudok hozzá fűzni mert már előttem leírták a srácok! De azért nagyon brutál lett! Mindig is imádtam nézegetni az előző akidat is! Szeretem ezt szinvonalt amit Te képviselsz! Úgyhogy ne sajnáld a képeket tőlünk! Köszönöm! Kedves vagy! Tudod, annyi szép akvárium van itt, mint például a Green World is, - nem tudom láttad-e már? - de ha nem, csak nézd meg! Kénytelen az ember igyekezni! Az az igazság, hogy még nem vagyok teljesen megelégedve, igazából még nem is akartam naplózni, csak folyton itt van mellettem egy "kisördög" és annyira türelmetlen! Nyirbáltam kicsit, de ahogy újra megindulnak a növények, csinálok közelebbit.
|
2013. január 11., péntek 14:35 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia patzu mester! Igazán sok mindent nem tudok hozzá fűzni mert már előttem leírták a srácok! De azért nagyon brutál lett! Mindig is imádtam nézegetni az előző akidat is! Szeretem ezt szinvonalt amit Te képviselsz! Úgyhogy ne sajnáld a képeket tőlünk!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. január 11., péntek 14:19 |
|
|
patzu
|
T.Tamás30 írta: Szuper nanot raktál össze,és elég komoly a növényvilágod is benne,elfogadnám ide a szobámba .Követem a szűrőd készültét is,minden elismerésem az igényes kivitelezésért.Tudod már milyen pumpa fogja meghajtani ? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről Köszi! Hát, ha már a keret is meglesz hozzá, akkor talán egy IWAKI MD 6Z pumpa. Igen, a növényvilág jó sokféle, de majd közben alakul még. Szerintem amúgy is van benne 1-2 fajta, ami nem fogja jól érezni magát nálam, de meglátjuk.
|
2013. január 10., csütörtök 15:16 |
|
|