Szerző |
Üzenet |
patzu
Csatlakozott: 2011. augusztus 31., szerda 21:02 Hozzászólások: 127
|
zeppelin írta: Nagyon szép . Ha megengedsz némi kritikát : Törekednék arra , hogy a lávakő és a fa jobban elkülönüljön. A hasonló színek miatt a fa szépsége középtájon egybemosódik a kővel. Tudom , hogy ez csak a fényképen látszik így . De pont azért írom. Jöhet fénykép akár óránként. Igen, a fotózás minőségén még sok javítanivaló van! Azért is van ennyi fotó, mert állandóan próbálkozom javítani a minőségen, de persze megvannak a korlátaim. De igyekszem!
|
2013. január 27., vasárnap 11:13 |
|
|
patzu
|
papó írta: Tamás írta: A madarak meg ne tudják , hogy milyen "paradicsomot építettél" a víz alá Ha lesz türelmed érdemes lenne a növényekből még pár fajtát beültetni magasságukat figyelembe véve. El lehetne kerülni a vágás nagy részét , még természetesebbek tűnne. "érdemes lenne a növényekből még pár fajtát beültetni magasságukat figyelembe véve" Ezt én is támogatom. Igen! ez így is van! Főleg a Rotala sp.green elé jó lenne egy átmeneti növény. A gondom többek között az, hogy nem nagyon van hely, pedig valahogy be kell szorítsam....és persze nem nagyon férek hozzá. Sok helyen szikla van, ahol látszik meg ahol nem a talaj megtartása végett. Szóval nem lesz könnyű feladat.
|
2013. január 27., vasárnap 11:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tamás írta: A madarak meg ne tudják , hogy milyen "paradicsomot építettél" a víz alá Ha lesz türelmed érdemes lenne a növényekből még pár fajtát beültetni magasságukat figyelembe véve. El lehetne kerülni a vágás nagy részét , még természetesebbek tűnne. "érdemes lenne a növényekből még pár fajtát beültetni magasságukat figyelembe véve" Ezt én is támogatom.
2013. január 27., vasárnap 10:51 |
|
|
Tamás
|
A madarak meg ne tudják , hogy milyen "paradicsomot építettél" a víz alá Ha lesz türelmed érdemes lenne a növényekből még pár fajtát beültetni magasságukat figyelembe véve. El lehetne kerülni a vágás nagy részét , még természetesebbek tűnne.
|
2013. január 27., vasárnap 10:28 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Nagyon szép . Ha megengedsz némi kritikát : Törekednék arra , hogy a lávakő és a fa jobban elkülönüljön. A hasonló színek miatt a fa szépsége középtájon egybemosódik a kővel. Tudom , hogy ez csak a fényképen látszik így . De pont azért írom. Jöhet fénykép akár óránként.
|
2013. január 26., szombat 23:19 |
|
|
Daníí
|
Engem nem zavar a sok kép:) nekem kimondottan tetszik az akvárium
|
2013. január 26., szombat 23:17 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
patzu írta: ... és ígérem egy darabig most már szünetelek ...hogy mondhatsz ilyet! A Te kis nanód az egyik legszebb akva itt a fórumon! Ha minden nap tolsz pár képet akkor is megnézzük mert csuda szépek. Esetleg pár makró ami még jöhetne...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 26., szombat 23:14 |
|
|
patzu
|
|
2013. január 26., szombat 22:57 |
|
|
patzu
|
vaszabi írta: patzu írta: Mexx2 írta: Jól néznek ki szemüvegen keresztül. Bár én nem szeretem a 3D-s képeket mert rendkívűl fárasztják a szemet. Két percnél nem néztem tovább és jojózik a szemem. Ettől függetlenül príma képek. Ez így van! Nekem ennél is hamarabb elfáradt a szemem. Csak mint apró érdekességet tettem fel, meg így picit jobban érzékelhető az amit én itt élőben látok. Szia! Nagyon tetszik az akvárium, szép munka gratulálok!!! Esetleg a 3D-s kép készítéséről pár szót lehetne tudni akár P.Ü-ben is, előre is kösz!!! Nekem ez segített: http://pixinfo.com/cikkek/3d_fotozas
|
2013. január 25., péntek 21:57 |
|
|
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
patzu írta: Mexx2 írta: Jól néznek ki szemüvegen keresztül. Bár én nem szeretem a 3D-s képeket mert rendkívűl fárasztják a szemet. Két percnél nem néztem tovább és jojózik a szemem. Ettől függetlenül príma képek. Ez így van! Nekem ennél is hamarabb elfáradt a szemem. Csak mint apró érdekességet tettem fel, meg így picit jobban érzékelhető az amit én itt élőben látok. Szia! Nagyon tetszik az akvárium, szép munka gratulálok!!! Esetleg a 3D-s kép készítéséről pár szót lehetne tudni akár P.Ü-ben is, előre is kösz!!!
|
2013. január 25., péntek 21:36 |
|
|