|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:40
|
Szerző |
Üzenet |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
KaZe írta: N-dee írta: Ami belepottyant "véletlenül" a csomagba az, ha jól nézem Anubias b. var angustifolia visszaküldjem? SZÉÉP és köszönet érte Gábor, csak most törhetem a fejem, hogy hol lesz a helye A lámpán esetleg? OK, de akkor jössz szépen és meg is locsolod néha...gumikesztyű és gumicsizma kizárva, csak úgy natúr, ÁDÁMOSAN
|
2011. július 22., péntek 21:07 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
N-dee írta: Ami belepottyant "véletlenül" a csomagba az, ha jól nézem Anubias b. var angustifolia visszaküldjem? SZÉÉP és köszönet érte Gábor, csak most törhetem a fejem, hogy hol lesz a helye A lámpán esetleg?
2011. július 22., péntek 20:47 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Na kérem szépen megérkezett a csomag Nagyon baró a lámpa, holnap neki is állok felszerkeszteni az aki fölé. Este gyorsan kipróbáltam és szépen befogja a 60cm szélességet, csak nem tudtam benne sokáig gyönyörködni, mert egy idő után kezdett leszakadni a kezem Ami belepottyant "véletlenül" a csomagba az, ha jól nézem Anubias b. var angustifolia visszaküldjem? SZÉÉP és köszönet érte Gábor, csak most törhetem a fejem, hogy hol lesz a helye Szóval akkor holnap lámpa felrak, aztán este nyomok egy-két pikcsőrt.
|
2011. július 22., péntek 20:20 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
NA? Úgyis, mint Nature Aquarium HQI-val lőve?
2011. július 22., péntek 20:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-dee írta: papó írta: Bocsi N-dee ! Valami beleesett a csomagba jujj, mi lehet az? Holnapig ki kell bírnod .. aztán majd eldöntöd.
2011. július 21., csütörtök 23:20 |
|
|
N-dee
|
papó írta: Bocsi N-dee ! Valami beleesett a csomagba jujj, mi lehet az?
|
2011. július 21., csütörtök 23:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Bocsi N-dee ! Valami beleesett a csomagba
2011. július 21., csütörtök 19:48 |
|
|
N-dee
|
KaZe írta: N-dee írta: Nem tudom lehet, hogy ez is közrejátszik a dologban, de hamarosan kiderül, hogy ez volt-e a probléma. Ha minden igaz, nemsokára egy HQI fog az aki felett dübörögni és akkor talán ott is lesz elég fény, ahol eddig nem volt Előttem van az egész sztori. Anya nézi az akváriumot hosszan, elmerengve. Egyszercsak megkérdezi tőled: "- Andris (apa), mit szólnál, ha a kisakváriumod fölé inkább olyan lámpát tennénk, ami nagyon fényesen világít. Nem ezt a fénycsöves formát, hanem olyat, mint a reflektorok. Mire a válaszod: - Igazából egy kósza gondolat erejéig már az én fejemben is megfordult, de úgy voltam vele, hogy jó ez is ide, ne költsünk fölöslegesen, de ha nagyon szeretnéd, hát összespórolom." Tudom, mert nekem is ezért kell lecserélnem a fénycsöveket HQI-ra. Mindent a családért! Szóról szóra így történt minden!!! Én meg ugye, nem merek ellenkezni
|
2011. július 18., hétfő 10:06 |
|
|
KaZe
|
N-dee írta: Nem tudom lehet, hogy ez is közrejátszik a dologban, de hamarosan kiderül, hogy ez volt-e a probléma. Ha minden igaz, nemsokára egy HQI fog az aki felett dübörögni és akkor talán ott is lesz elég fény, ahol eddig nem volt Előttem van az egész sztori. Anya nézi az akváriumot hosszan, elmerengve. Egyszercsak megkérdezi tőled: "- Andris (apa), mit szólnál, ha a kisakváriumod fölé inkább olyan lámpát tennénk, ami nagyon fényesen világít. Nem ezt a fénycsöves formát, hanem olyat, mint a reflektorok. Mire a válaszod: - Igazából egy kósza gondolat erejéig már az én fejemben is megfordult, de úgy voltam vele, hogy jó ez is ide, ne költsünk fölöslegesen, de ha nagyon szeretnéd, hát összespórolom." Tudom, mert nekem is ezért kell lecserélnem a fénycsöveket HQI-ra. Mindent a családért!
2011. július 18., hétfő 8:07 |
|
|
Levinen
|
Na jól van akkor. Ezek szerint te is beállsz a még mindig szerény HQI-s kertészek sorába.
|
2011. július 16., szombat 23:19 |
|
|