|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:44
|
Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
2011. augusztus 9., kedd 22:03 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
papó írta: Ilyen nincs ..megint eltűnt amit írtam A betyár mindenit ! Nagyon hamar és mesterien felépítetted az akváriumot. Nem biztos , hogy igazam van , de az előtérben az eltérő színezetű Blyxa , mintha nagyon elvezetné a szemet. Persze - ha amint írtad- egy kicsit megritkítod , akkor ez a pici kontraszt is eltűnik. Köszi Gábor, igen elvezeti egy kicsit, ezért is kértem a tanácsod tegnap a nyírásával kapcsolatban, mert mindenképpen meg kell tépáznom, csak nem szertném, ha beadná a kulcsot így AGA előtt. Viszont ebben a formában meg nem fotogén, tehát gyűjtöm az erőt/bátorságot és hétvégén valószínű nekiesek
|
2011. augusztus 9., kedd 21:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ilyen nincs ..megint eltűnt amit írtam A betyár mindenit ! Nagyon hamar és mesterien felépítetted az akváriumot. Nem biztos , hogy igazam van , de az előtérben az eltérő színezetű Blyxa , mintha nagyon elvezetné a szemet. Persze - ha amint írtad- egy kicsit megritkítod , akkor ez a pici kontraszt is eltűnik.
2011. augusztus 9., kedd 21:33 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
SlyChocolate írta: Már egész szép lett az akvád N-Dee. Gratula! Bár amit eddig láttunk Tőled attól merőben más stílusú. Ha nem haragszol meg érte adhatok neki egy hangzatosabb nevet? "White n' Green" Nekem a mai képekről ez a két szó jutott eszembe. Örülök neki, hogy más stílusúnak látod, az az igazság, hogy próbálgatom magam mindenben, aztán egyszer majd csak körvonalazódik valamiféle irány Nem sértődöm meg, a név határozottan tetszik egyszerű, mégis benne van a lényeg A napló címe az csak egy dolog, de mindenképpen akartam neki adni egy jó kis nevet! Gondolkodtam is már rajta, hogy megkérlek majd titeket, hogy írjátok meg azokat a neveket, melyek elsőre eszetekbe jutnak róla, aztán kiválasztunk majd egyet közülük.
|
2011. augusztus 9., kedd 21:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Már egész szép lett az akvád N-Dee. Gratula! Bár amit eddig láttunk Tőled attól merőben más stílusú. Ha nem haragszol meg érte adhatok neki egy hangzatosabb nevet? "White n' Green" Nekem a mai képekről ez a két szó jutott eszembe.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 9., kedd 21:17 |
|
|
N-dee
|
|
2011. augusztus 9., kedd 21:11 |
|
|
N-dee
|
KaZe írta: Szeretettel köszöntöm a medence tulajdonosát. Tisztelettel érdeklődnék, hogy hogy van/áll a fényvetőd? Még mindig jól szuperál ő sárgasága? Ha már legalább Neked van... Jelentem "ő sárgasága" szépen teszi a dolgát, bubizik minden, mintha légfüggöny lenne az akiban Ma megnyírtam a növényeket, a K#@&% mohát is, de a nevezésig ezt még egyszer meg nem teszem, fél délután csak jávait kergettem a hálóval Meggyűlt egy picit a bajom az ecset algával is, csak nagyon apró pamacsok vannak, de abból van jó pár. Gondoltam majd adok én nekik és kihasználom a szűrőm teljesítményét , úgyhogy gyártottam akrilcsőből egy Lilly pipe szerűséget, ami annyira jól sikerült, hogy nem volt olyan pont az akiban, ahol a flow ne "csavarta" volna a növényeket, viszont nem kicsi anyázásom ellenére, vitte a dekorhomokot is Játszottam vele kb. 1.5-2h-t, aztán győzött a szűrő, úgyhogy visszakerült az esőztető. Most annyit változtattam, hogy jóval kisebb felszíni mozgást csinál, illetve feljebb csavartam a CO2-ot(halakat sasolom), hátha visszavonulót fúj a kis rohadék pamacsos. Egyelőre nem zavaró a mennyisége, ha ennyi marad nem is érdekel, de nem szeretném, ha túlzottan elpofátlanodna
|
2011. július 31., vasárnap 23:23 |
|
|
Daníí
|
KaZe írta: Szeretettel köszöntöm a medence tulajdonosát. Tisztelettel érdeklődnék, hogy hogy van/áll a fényvetőd? Még mindig jól szuperál ő sárgasága? Ha már legalább Neked van...
|
2011. július 29., péntek 20:55 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Szeretettel köszöntöm a medence tulajdonosát. Tisztelettel érdeklődnék, hogy hogy van/áll a fényvetőd? Még mindig jól szuperál ő sárgasága? Ha már legalább Neked van...
2011. július 29., péntek 20:35 |
|
|
N-dee
|
Ja, alap obival(14-45mm) együtt, olyan 50-60K körül már beszerezhető. Viszont fényévekkel jobb a kit obija, mint amilyen pl. a Canon 18-55-ös kitje. Nekem volt Canon 400D-m is 18-55-el, de utána beszereztem hozzá egy 17-35mm-es Tamron obit, na annak gyönyörű képe volt. Mégis visszatértem az Olympushoz, na nem azért, mert a Canon rossz lett volna sőt, vannak olyan dolgai amikben leveri az Olykat, de hozzám mégis közelebb áll ennek a gépnek a színvilága. Ez nem jelenti azt, hogy pár éven belül esetleg nem lesz helyette ismét Canon, vagy Nikon Hála Istennek az évek során már összeraktam egy olyan felszerelést az állandó seftelésekkel, hogy most már nem okoz gondot váltani egyikről a másikra, csak figyelni kell a piacot és lecsapni, a "kihagyhatatlan" ajánlatokra és ha ügyesen csinálod, akkor a kisebb upgradek szinte nem kerülnek egy filléredbe sem
|
2011. július 27., szerda 23:41 |
|
|