|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 8:24
|
Szerző |
Üzenet |
Daníí
|
N-dee írta: Hát, ha Levi nem restellte bedobni a nevezett fotót, akkor én sem akarok már kilógni a sorból Front view: Sok mindent nem várok tőle(főleg, hogy elvileg 70-200L kategóriába lesz majd), de a részvétel a fontos és ahogy Levi is írta, egy kis véleménynek is már nagyon örülne az ember Kár, hogy hátulról nem tudtam deríteni(legközelebb majd pausz hátteret rakok fel), azzal lehetett volna enyhíteni a vízfelszín fényjátékát. Most hétvégén keményen megritkítottam az akit főleg a mohák miatt, mert a látszat ellenére a felszíni friss hajtások alatt, eléggé be volt rohadva(ez még a múltkori H2O2 "kúra" maradéka) és az Anubiasok körül is olyan sűrű volt minden, hogy nem tudta már kitolni a flow a szmötyit Ma megnéztem az akit és a nagy nyírás szépen előcsalta az algákat, de majd úgy is eltűnnek(remélem). Bekerült a hétvégén egy légpumpa is az akiba és most éjjelente besegít a bacik munkájába. Az ékfoltosok rövid látogatók voltak (mindössze pár nap, hogy az AGA fotókon legyen hal is ), aztán szépen mentek vissza a feladónak, mivel már úszórothadással érkeztek a nagykerből Meg se látszik rajta a kezelés N-dee csoda szép, sok sikert vele a versenyen
|
2011. október 3., hétfő 19:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ezt alaposan "helyrekalapáltad" Andris ! Csoda szép lett !! Mit akarok én a nanómmal ? De legalább most már tudom , hogy legtöbb akvárium miért van ékfoltos razbórával telepítve a versenyekre
2011. október 3., hétfő 19:50 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Hát, ha Levi nem restellte bedobni a nevezett fotót, akkor én sem akarok már kilógni a sorból Front view: Sok mindent nem várok tőle(főleg, hogy elvileg 70-200L kategóriába lesz majd), de a részvétel a fontos és ahogy Levi is írta, egy kis véleménynek is már nagyon örülne az ember Kár, hogy hátulról nem tudtam deríteni(legközelebb majd pausz hátteret rakok fel), azzal lehetett volna enyhíteni a vízfelszín fényjátékát. Most hétvégén keményen megritkítottam az akit főleg a mohák miatt, mert a látszat ellenére a felszíni friss hajtások alatt, eléggé be volt rohadva(ez még a múltkori H2O2 "kúra" maradéka) és az Anubiasok körül is olyan sűrű volt minden, hogy nem tudta már kitolni a flow a szmötyit Ma megnéztem az akit és a nagy nyírás szépen előcsalta az algákat, de majd úgy is eltűnnek(remélem). Bekerült a hétvégén egy légpumpa is az akiba és most éjjelente besegít a bacik munkájába. Az ékfoltosok rövid látogatók voltak (mindössze pár nap, hogy az AGA fotókon legyen hal is ), aztán szépen mentek vissza a feladónak, mivel már úszórothadással érkeztek a nagykerből
|
2011. október 3., hétfő 19:36 |
|
|
deck
Adminisztrátor
|
Akkor, csak szimplán undorító (itthon már van hosszú í-m )
|
2011. szeptember 26., hétfő 6:38 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
papó írta: N-dee ! Ez a mai formája az akváriumnak ? Mert akkor nem értem miért is aggódtál / tudom a Galaxyk / Tönkre tetted az idegeimet.. Ez a mai formája...ne aggódj Gábor, együtt megyünk majd a pszichológushoz Egyébként láttad volna, hogyan nézett ki 3-4 héttel ezelőtt, elsírtad volna magad. Még most is messze van attól, mint amilyennek mostanra lennie kellene. N-emy írta: Nagyon szeretem ezt az akvát, örülök, hogy ilyen szépen helyre jött. Grat a videohoz, szuper! A Chicane úgy látom favorizálva lett zenei aláfestésként . Köszi szépen neked is! Chicane...igen, valahogy a pörgősebb zenék közelebb állnak hozzám, így olyanokat választok a videóim alá, amik még másoknak is elviselhetőek szotyi nélkül atti76 írta: Nagyon szépen rendbe jött. Remélem bedobtad megmérettetni Köszi Atti, hát megtettem minden tőlem telhetőt, de így is sokkal visszamaradottabb, mint amilyennek mostanra lennie kellene...sajnos igazság szerint kellene neki még 2-3-4 hét a teljes regenerálódáshoz AGA-ra ettől függetlenül ma bedobtam(legalábbis remélem sikerült ), nem fűzök hozzá túlzott reményeket, de legalább ott van Itt a nevezett front view kép, nézd meg : deck írta: háááát... Undoritó!(nincs hosszú i-m ) Egyébként meg, pfffff, brutális! Big respekt! Köszi Robi, de a brutálistól azért ez messze van myk74 írta: Aki tud az tud!Nagyon szépen rendberaktad!Gyönyörű! Köszi myk! Remélem azért lesz ez még szebb is
|
2011. szeptember 25., vasárnap 19:32 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Aki tud az tud!Nagyon szépen rendberaktad!Gyönyörű!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. szeptember 25., vasárnap 19:12 |
|
|
deck
Adminisztrátor
|
háááát... Undoritó!(nincs hosszú i-m ) Egyébként meg, pfffff, brutális! Big respekt!
|
2011. szeptember 25., vasárnap 17:20 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nagyon szépen rendbe jött. Remélem bedobtad megmérettetni
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. szeptember 25., vasárnap 16:27 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Nagyon szeretem ezt az akvát, örülök, hogy ilyen szépen helyre jött. Grat a videohoz, szuper! A Chicane úgy látom favorizálva lett zenei aláfestésként .
|
2011. szeptember 24., szombat 22:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-dee ! Ez a mai formája az akváriumnak ? Mert akkor nem értem miért is aggódtál / tudom a Galaxyk / Tönkre tetted az idegeimet..
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. szeptember 24., szombat 22:22 |
|
|