"az AGA-ra, már csak be kellene küldeni őket, " Kötelező !! Attól még lehetsz lusta
Jóvan jóvan naa! Összeszedem magam ígérem
Köszönet mindenkinek örülök, hogy tetszik. Én szokás szerint most sem vagyok vele elégedett, de ez nem baj, mert legalább megmarad a mozgató erő, hogy hátha majd a következő jobb lesz
2012. szeptember 1., szombat 3:15
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Na kérem, hétvégén elkészültek a fotók az AGA-ra, már csak be kellene küldeni őket, de lusta vagyok Készítettem egy videót is mutiba, hogy éppen milyen is az akva. A "Flaming June" nevet kapta, idézendő a hangulatát és az elmúlt forró nyári napokat, melyek alatt kifejlődött.
Most múlt még csak 4 hónapos a layout, de a növényeken nem ez látszik Brutálisan nő minden mindenhova és makk egészségesek Nem győzöm ritkítani, hogy mindenkinek maradjon helye.
2012. augusztus 30., csütörtök 22:38
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
Örülök, hogy ennyire meggyőző vagyok Már csak egy problémám van, hogy lehetne az aki 5-10 centivel magasabb. Egy kicsit rövid ez a táv a "sprinter" Rotalanak és mire igazán szép kezd lenni, addigra mindig nyírhatom. Azt hiszem a következő aki méreteit megváltoztatom majd mélységében és magasságában...a hossz az biztos marad.
2012. augusztus 6., hétfő 9:14
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 43 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.