|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:40
|
Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2013. augusztus 26., hétfő 18:16 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: Sly,szerintem 10x-es volt az a bizonyos ajánlás Ami persze hülyeség Akkor rosszul emlékeztem, viszont annyiban igaza van, így marad benne potenciál egy nagyobb akava esetére. Illetve amit írtam ott a csap rajtuk. Innentől már csak a pénz beszél mi fér bele... Hát igen a potenciál az mindíg fontos Viccet félre téve igazad van. Viszont az én példám a legjobb, hogy nehogy túl lőjön a célon. Bááár ez is működik, (40literre 2075) évekóta. Na itt van potenciál!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 26., hétfő 18:11 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Csabi. Összegezve valahogy össze kéne hoznod a rávalót... Rengeteg minden változna pár hét után nagyon durván. Ha csak a külső szűrőt állítanál be. Ez az akva szinte ordít egy jó szűrőért... Addig is a rövidebbik oldalra tenném az akasztóst a jobb áramlás végett.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 26., hétfő 18:09 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: asera írta: Sly,szerintem 10x-es volt az a bizonyos ajánlás Ami persze hülyeség Akkor rosszul emlékeztem, viszont annyiban igaza van, így marad benne potenciál egy nagyobb akava esetére. Illetve amit írtam ott a csap rajtuk. Innentől már csak a pénz beszél mi fér bele... Hát igen a potenciál az mindíg fontos Viccet félre téve igazad van.
|
2013. augusztus 26., hétfő 18:07 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: Sly,szerintem 10x-es volt az a bizonyos ajánlás Ami persze hülyeség Akkor rosszul emlékeztem, viszont annyiban igaza van, így marad benne potenciál egy nagyobb akava esetére. Illetve amit írtam ott a csap rajtuk. Innentől már csak a pénz beszél mi fér bele...
|
2013. augusztus 26., hétfő 18:06 |
|
|
asera
|
Sly,szerintem 10x-es volt az a bizonyos ajánlás Ami persze hülyeség
|
2013. augusztus 26., hétfő 18:04 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: A liter/per óra nem igaz,viszont a tartályméret az igen. Szóval,nem kell hogy húszezermittudomén hány liter per órás teljesítménye legyen,mert csak ecsetalga lesz a vége. Ha 220 littykó a medence 6-al szorozva 1200litykó/óra környékén van. Vagy megint rosszul számoltam volna?
|
2013. augusztus 26., hétfő 17:59 |
|
|
asera
|
Viszont a 115 centit már elég nehéz végig tolni egy szűrővel,csakis esőztetővel. Legyen viszonyítási alapod,az én akvám 100 centi hosszú,200 liter,papíron 1200 liter per óra a teljesítménye a szűrőmnek,lillyvel megy be a víz,viszont van rajta egy reaktor is. Nincs benne dzsungel,így szépen körbejár a víz,viszont már határeset. mennőbb helyeken ugyanehhez a konfighoz 2 db ilyen szűrőt használnak,ami viszont tök felesleges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asera 2013. augusztus 26., hétfő 18:02-kor.
|
2013. augusztus 26., hétfő 17:57 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: A liter/per óra nem igaz,viszont a tartályméret az igen. Szóval,nem kell hogy húszezermittudomén hány liter per órás teljesítménye legyen,mert csak ecsetalga lesz a vége. Lehet azt a szűrőt folytani is kérem! Anno ezt az n blogban olvastam....
|
2013. augusztus 26., hétfő 17:57 |
|
|
asera
|
A liter/per óra nem igaz,viszont a tartályméret az igen. Szóval,nem kell hogy húszezermittudomén hány liter per órás teljesítménye legyen,mert csak ecsetalga lesz a vége.
|
2013. augusztus 26., hétfő 17:56 |
|
|