Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pocak77 írta: Mexx2 írta: Mexx2 írta: Nekem is hasonló a véleményem. A jobb oldal nagyon el lett találva. Egy szemből képet lehetne kérni?
Mármint a baloldal lett nagyon eltalálva. Köszönöm a visszajelzéseket. Szeretném a jobb oldalt is hasonló szinvonalra hozni. Tanácsaitokat örömmel fogadom. Addig is egy kép szemből, ami a Hygrophila polysperma metszése után készült. Sent from my iPhone using Tapatalk Jobb oldalt középen, nem tudom a növény nevét, kicsit zavaró. Ha az nem lenne ott sokkal jobb lenne az összkép.
_________________ K.Tamás
|
2016. január 7., csütörtök 16:18 |
|
|
Pocak77
|
N-emy írta: Első próbálkozásnak fantasztikusra sikerült Köszönöm! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
2016. január 7., csütörtök 11:17 |
|
|
Pocak77
|
Evereka írta: Nagyon szép az akváriumod ,a növények is szép egészségesek.Egy dolgot jegyeznék csak meg ,ha megengeded. Én megnézném egy világos háttérrel is .Vannak olyan akváriumok amiknek kifejezetten jól áll a sötét háttér,de szerintem a tiedet egy kicsit elnyomja.Próbáltad már amugy világossal?????Én tuti kipróbálnám Ettől függetlenül klassz lett Tetszik az ötlet, hogy világos háttérrel is megpróbáljam. A fekete háttér öntapadó fólia és az akváriumot most nem tudom mozgatni, hogy levegyem de a legközelebbi adandó alkalommal kipróbálom. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
2016. január 7., csütörtök 11:16 |
|
|
Pocak77
|
Mexx2 írta: Mexx2 írta: Nekem is hasonló a véleményem. A jobb oldal nagyon el lett találva. Egy szemből képet lehetne kérni?
Mármint a baloldal lett nagyon eltalálva. Köszönöm a visszajelzéseket. Szeretném a jobb oldalt is hasonló szinvonalra hozni. Tanácsaitokat örömmel fogadom. Addig is egy kép szemből, ami a Hygrophila polysperma metszése után készült. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
2016. január 7., csütörtök 11:13 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Nekem is hasonló a véleményem. A jobb oldal nagyon el lett találva. Egy szemből képet lehetne kérni?
Mármint a baloldal lett nagyon eltalálva.
|
2016. január 7., csütörtök 9:28 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
Nagyon szép az akváriumod ,a növények is szép egészségesek.Egy dolgot jegyeznék csak meg ,ha megengeded. Én megnézném egy világos háttérrel is .Vannak olyan akváriumok amiknek kifejezetten jól áll a sötét háttér,de szerintem a tiedet egy kicsit elnyomja.Próbáltad már amugy világossal?????Én tuti kipróbálnám Ettől függetlenül klassz lett
|
2016. január 7., csütörtök 0:44 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Első próbálkozásnak fantasztikusra sikerült
|
2016. január 6., szerda 23:01 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: Igen .. a baloldal mint valami japán kert . A jobboldallal még kell kezdeni valamit . Az az igazság én is bizonytalan vagyok mi is illene oda. Talán csak alacsonyan kellene tartani a jobboldali növényeket . Talán ... Nekem is hasonló a véleményem. A jobb oldal nagyon el lett találva. Egy szemből képet lehetne kérni?
|
2016. január 6., szerda 22:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Igen .. a baloldal mint valami japán kert . A jobboldallal még kell kezdeni valamit . Az az igazság én is bizonytalan vagyok mi is illene oda. Talán csak alacsonyan kellene tartani a jobboldali növényeket . Talán ...
2016. január 6., szerda 21:34 |
|
|
Pocak77
|
Angol írta: Nagyon szép akvárium . Egy pár növénnyel még finomítanék és igazi minimál . Gratulálok . Köszönöm a véleményedet! Lenne esetleg konkrét javaslatod a növényekre? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
2016. január 6., szerda 14:55 |
|
|