Szerző |
Üzenet |
konczthe3rd
Csatlakozott: 2013. december 1., vasárnap 20:47 Hozzászólások: 77
|
legalább a felét eltaláltam Ő amúgy lehetséges, hogy emersen is akarna növekedni tovább? Szerintetek mikor kell majd megnyírnom őket?
|
2014. május 5., hétfő 19:10 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem viszont aromatica
|
2014. május 5., hétfő 18:54 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
|
2014. május 5., hétfő 18:31 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
konczthe3rd írta: a L. sessiflora is mintha gondolkozna akváriumon kívüli életről, nem is gondoltam, hogy ilyet fog csinálni Ez nem az a növény.
_________________ K.Tamás
|
2014. május 5., hétfő 17:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
konczthe3rd írta: papó írta: konczthe3rd írta: SlyChocolate írta: Igen-igen! Köszi a fotókat a Lotus-os alulnézetbe ku.a jó kép. Végül is milyen tápozásra álltál be, mennyi fény mellett? Köszönöm Sajnos a lotuszos képnél egy kis zöld pontalga látszik alul, ami a frontüvegen van, de sajnos azt elég nehezen tudom csak letakarítani, és marad itt-ott mindig. Nem arra áramlik a vized amerre a pontalga van ? A plusz vasból adhatsz még 1-1,5 ml t de a többi elégnek tűnik. De arra áramlik, viszont nem csak ott van pontalgám, hanem mind a 4 oldalt az üvegen. A két szűrőt meg már csutkára folytottam a leglső nap is, azóta is úgy vannak. Pedig ez még mindig az áramlás , de ha nincs ecsetalgád sehol -már pedig én a képeken nem láttam ilyen ocsmányságot - akkor a pengés algakaparó a megoldás .
2014. május 4., vasárnap 21:46 |
|
|
konczthe3rd
|
papó írta: konczthe3rd írta: SlyChocolate írta: Igen-igen! Köszi a fotókat a Lotus-os alulnézetbe ku.a jó kép. Végül is milyen tápozásra álltál be, mennyi fény mellett? Köszönöm Sajnos a lotuszos képnél egy kis zöld pontalga látszik alul, ami a frontüvegen van, de sajnos azt elég nehezen tudom csak letakarítani, és marad itt-ott mindig. Nem arra áramlik a vized amerre a pontalga van ? A plusz vasból adhatsz még 1-1,5 ml t de a többi elégnek tűnik. De arra áramlik, viszont nem csak ott van pontalgám, hanem mind a 4 oldalt az üvegen. A két szűrőt meg már csutkára folytottam a leglső nap is, azóta is úgy vannak.
|
2014. május 4., vasárnap 21:33 |
|
|
konczthe3rd
|
SlyChocolate írta: konczthe3rd írta: A macroból 1ml/20l megy mindennap még a fény bekapcsolása előtt. Ami 4x54 wattal megy 5 órán keresztül, majd estére bekapcsolok mellé még 2x54 wattot és együtt megy a hat 2 órán keresztül. Ez milyen táp? Micro is megy? Tropicalfish-es macro ez, és micro-nak meg Dr. Garden megy hetente egyszer, vízcsere után. Pluszba még vasat adagolok hetente.
|
2014. május 4., vasárnap 21:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
konczthe3rd írta: SlyChocolate írta: Igen-igen! Köszi a fotókat a Lotus-os alulnézetbe ku.a jó kép. Végül is milyen tápozásra álltál be, mennyi fény mellett? Köszönöm Sajnos a lotuszos képnél egy kis zöld pontalga látszik alul, ami a frontüvegen van, de sajnos azt elég nehezen tudom csak letakarítani, és marad itt-ott mindig. Nem arra áramlik a vized amerre a pontalga van ? A plusz vasból adhatsz még 1-1,5 ml t de a többi elégnek tűnik.
2014. május 4., vasárnap 21:29 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
konczthe3rd írta: A macroból 1ml/20l megy mindennap még a fény bekapcsolása előtt. Ami 4x54 wattal megy 5 órán keresztül, majd estére bekapcsolok mellé még 2x54 wattot és együtt megy a hat 2 órán keresztül. Ez milyen táp? Micro is megy?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 4., vasárnap 21:24 |
|
|
konczthe3rd
|
SlyChocolate írta: Igen-igen! Köszi a fotókat a Lotus-os alulnézetbe ku.a jó kép. Végül is milyen tápozásra álltál be, mennyi fény mellett? Köszönöm Sajnos a lotuszos képnél egy kis zöld pontalga látszik alul, ami a frontüvegen van, de sajnos azt elég nehezen tudom csak letakarítani, és marad itt-ott mindig.
|
2014. május 4., vasárnap 21:21 |
|
|