|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 4:51
|
Első garnélás akváriumom amanda lazacokkal
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
akos185 írta: edit86 írta: Hát igen , mindenképp jobb ha lenn tartod a hydrot ! csak még növényt ! Persze akarok még bele több növényt, viszont bazalton nagyon sok növény nem marad meg. Cryptocorine-kat nem igazán szeretnék, ami van az is csak stagnál szerintem, alig-alig növöget. Viszont valami mohafélét vagy valami igénytelenebb növényt szeretnék még bele, ami szép A cryptocoryne pont a te választásod lenne akkor. Ugyanis nem igényes növény.
_________________ K.Tamás
|
2013. március 9., szombat 21:04 |
|
|
akos185
Csatlakozott: 2013. január 27., vasárnap 16:51 Hozzászólások: 44 Tartózkodási hely: Debrecen
|
edit86 írta: Hát igen , mindenképp jobb ha lenn tartod a hydrot ! csak még növényt ! Persze akarok még bele több növényt, viszont bazalton nagyon sok növény nem marad meg. Cryptocorine-kat nem igazán szeretnék, ami van az is csak stagnál szerintem, alig-alig növöget. Viszont valami mohafélét vagy valami igénytelenebb növényt szeretnék még bele, ami szép
|
2013. március 9., szombat 19:10 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Hát igen , mindenképp jobb ha lenn tartod a hydrot ! csak még növényt !
2013. március 9., szombat 19:06 |
|
|
akos185
Csatlakozott: 2013. január 27., vasárnap 16:51 Hozzászólások: 44 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Közben lett változtatva: Remélem jó irányba. Közelebbi kép a hydro-rol. Bocsánat a vízkőért, de lehetetlen leszedni, a múltkor kb. 30 percig sikáltam ecettel, de majd fentebb töltöm az akváriumot és akkor kevésbé fog látszani.
|
2013. március 9., szombat 18:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Az a lényeg , hogy Neked tetszik. Mi csak a további lehetőségekre tudjuk felhívni a figyelmed
2013. március 4., hétfő 20:38 |
|
|
akos185
|
papó írta: akos185 írta: papó írta: Ha nem pezseg a kő akkor mehet az akváriumba. AH. spec japant pedig próbáld a talajon futtatni , lent tartani egyenlőre. Igazából próbáltam, de nem akartam, hogy befulladjon, de húzza ő saját magát a talajhoz, eleinte, csak 2 csomóba volt beleszúrva a földbe, ha egy-két helyenként a szárára rakok bazaltzúzalékot, akkor nem fog befulladni? Ha a szárra teszel köveket az ok. Csak valahogy rendezd el , ne csak egy zöld gubanc legyen az akvárium közepén Oké, köszönöm, holnap majd megcsinálom De nekem már így is tetszik a régi akváriumom, meg se közelítette ezt
|
2013. március 4., hétfő 20:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
akos185 írta: papó írta: Ha nem pezseg a kő akkor mehet az akváriumba. AH. spec japant pedig próbáld a talajon futtatni , lent tartani egyenlőre. Igazából próbáltam, de nem akartam, hogy befulladjon, de húzza ő saját magát a talajhoz, eleinte, csak 2 csomóba volt beleszúrva a földbe, ha egy-két helyenként a szárára rakok bazaltzúzalékot, akkor nem fog befulladni? Ha a szárra teszel köveket az ok. Csak valahogy rendezd el , ne csak egy zöld gubanc legyen az akvárium közepén
2013. március 4., hétfő 20:15 |
|
|
akos185
|
papó írta: Ha nem pezseg a kő akkor mehet az akváriumba. AH. spec japant pedig próbáld a talajon futtatni , lent tartani egyenlőre. Igazából próbáltam, de nem akartam, hogy befulladjon, de húzza ő saját magát a talajhoz, eleinte, csak 2 csomóba volt beleszúrva a földbe, ha egy-két helyenként a szárára rakok bazaltzúzalékot, akkor nem fog befulladni?
|
2013. március 4., hétfő 20:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ha nem pezseg a kő akkor mehet az akváriumba. AH. spec japant pedig próbáld a talajon futtatni , lent tartani egyenlőre.
2013. március 4., hétfő 20:09 |
|
|
akos185
|
Oké, köszi Igen a fára lesz majd valami moha futtatva. Meg a kőre is ha bekerül.
|
2013. március 4., hétfő 20:03 |
|
|