|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 6:51
|
Első garnélás akváriumom amanda lazacokkal
Szerző |
Üzenet |
akos185
Csatlakozott: 2013. január 27., vasárnap 16:51 Hozzászólások: 44 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: papó írta: akos185 írta: Nekem van itthon pengés algakaparó, amibe gillette pengét kell rakni, remélem ez is jó lesz, ha nem, akkor van itthon olyan is, amit linkeltél. Az összes cryptocorine igénytelen? Nem igénytelen , csak a gyökérzetük miatt életképesebb mint a sok fajta növény. Én arra értettem, hogy könnyű tartani. Szinte minden akváriumban megtalálható valamelyik változata. Igen, én is így értelmeztem, csak félreérthetően fogalmaztam. De akkor beszerzek majd pár új tövet.
|
2013. március 9., szombat 21:29 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
akos185 írta: Nekem van itthon pengés algakaparó, amibe gillette pengét kell rakni, remélem ez is jó lesz, ha nem, akkor van itthon olyan is, amit linkeltél. Az összes cryptocorine igénytelen? Nekem ez a két fajta van. http://shop.tropicalfish.hu/novenyek/tr ... mi-oya?p=0http://shop.tropicalfish.hu/novenyek/tr ... leaves?p=0
_________________ K.Tamás
|
2013. március 9., szombat 21:28 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: akos185 írta: Nekem van itthon pengés algakaparó, amibe gillette pengét kell rakni, remélem ez is jó lesz, ha nem, akkor van itthon olyan is, amit linkeltél. Az összes cryptocorine igénytelen? Nem igénytelen , csak a gyökérzetük miatt életképesebb mint a sok fajta növény. Én arra értettem, hogy könnyű tartani. Szinte minden akváriumban megtalálható valamelyik változata.
|
2013. március 9., szombat 21:27 |
|
|
akos185
Csatlakozott: 2013. január 27., vasárnap 16:51 Hozzászólások: 44 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: akos185 írta: Nekem van itthon pengés algakaparó, amibe gillette pengét kell rakni, remélem ez is jó lesz, ha nem, akkor van itthon olyan is, amit linkeltél. Az összes cryptocorine igénytelen? Nem igénytelen , csak a gyökérzetük miatt életképesebb mint a sok fajta növény. Oké, köszönöm, elnézést a helytelen megfogalmazásért.
|
2013. március 9., szombat 21:25 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
akos185 írta: Nekem van itthon pengés algakaparó, amibe gillette pengét kell rakni, remélem ez is jó lesz, ha nem, akkor van itthon olyan is, amit linkeltél. Az összes cryptocorine igénytelen? Nem igénytelen , csak a gyökérzetük miatt életképesebb mint a sok fajta növény.
2013. március 9., szombat 21:23 |
|
|
akos185
|
Nekem van itthon pengés algakaparó, amibe gillette pengét kell rakni, remélem ez is jó lesz, ha nem, akkor van itthon olyan is, amit linkeltél. Az összes cryptocorine igénytelen?
|
2013. március 9., szombat 21:19 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
akos185 írta: Mexx2 írta: akos185 írta: Bocsánat a vízkőért, de lehetetlen leszedni, a múltkor kb. 30 percig sikáltam ecettel, de majd fentebb töltöm az akváriumot és akkor kevésbé fog látszani. Pengével szépen lejön a vízkő. Szárazon? Vagy előtte vizezzem be kicsit? Holnap kipróbálom, köszi! Én szárazon próbáltam és szépen lejött. De én ezzel a pengével mentem rá Pvc vágó késbe való
|
2013. március 9., szombat 21:16 |
|
|
akos185
|
Akkor beszerzek majd valamilyen crypto-t, és valami gyökértápot, hátha megindulna, viszont az előbb azt vettem észre, hogy új hajtást hoz.
|
2013. március 9., szombat 21:13 |
|
|
akos185
|
Mexx2 írta: akos185 írta: Bocsánat a vízkőért, de lehetetlen leszedni, a múltkor kb. 30 percig sikáltam ecettel, de majd fentebb töltöm az akváriumot és akkor kevésbé fog látszani. Pengével szépen lejön a vízkő. Szárazon? Vagy előtte vizezzem be kicsit? Holnap kipróbálom, köszi!
|
2013. március 9., szombat 21:11 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
akos185 írta: Bocsánat a vízkőért, de lehetetlen leszedni, a múltkor kb. 30 percig sikáltam ecettel, de majd fentebb töltöm az akváriumot és akkor kevésbé fog látszani. Pengével szépen lejön a vízkő.
|
2013. március 9., szombat 21:05 |
|
|