|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:49
|
Első 54literes növényesem
Szerző |
Üzenet |
csabi1987
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 15:47 Hozzászólások: 116
|
KaZe írta: Szia Csabi, üdv itt, köszönjük, hogy megosztottad velünk is a medencédet, illetőleg a medencéd berenezéseit. Először nem értettem én sem, hogy hogy lett a leírt köves medence mégis fás, de a fotókat végignézve komoly észmunkával rájöttem. Mondjuk nagyon sajnálom, hogy megszüntetted a fás elrendezést, mert ígéretes volt. Meg is fordult a fejemben, hogy elkérem tőled a fadarabot, végtére is kikövezted az akvát. Papónak igaza volt abban, hogy az a világos kő az előtérben kicsit furcsa, de szerintem ha jól eltünteted/eltakarod/benöveszted növényekkel, hogy ne legyen olyan hangsúlyos, nem lesz vele gond. Az a lényeg, hogy ne az legyen az első, ami a tekintetet mágnesként vonzza. Egyébként baró lesz, kíváncsi vagyok a meglepire én is. Papó, ez most a meglepetések hete? Szia KaZe! A fára már "rárabolt" a bátyám. Szívesen odaadtam volna. A világos kő egyre jobban kezd nekem is furcsa lenni, de megvárom még bokrosodnak a növények és ha akkor se lesz jó akkor vagy kiveszem, vagy beállítom máshova. Az egyik meglepimet már tudom, de van egy másik is, azt nem árulta el Papó.
|
2011. július 8., péntek 9:47 |
|
|
csabi1987
|
Daníí írta: Üdv, a fórumon. Nagyon tetszik az új felállás, és hidd el papónak ez nem csak üzlet hanem hobbi és a hobbi társaknak szívesen segít, ha papó nem lett volna és lenne az én kis akvárium sehol se tartana Bármi kérdésed van nyugodtan tedd fel Üdv, Dani Szia Dani! Örülök hogy tetszik! Az üzletpolitikát arra írtam hogy rendelek 1 tételt és kapok mellé egy meglepit, ez tetszik. Ha lesz kérdésem akkor felteszem, eddig amit kérdeztem mindenre maradéktalanul válaszoltatok.
|
2011. július 8., péntek 9:22 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Szia Csabi, üdv itt, köszönjük, hogy megosztottad velünk is a medencédet, illetőleg a medencéd berenezéseit. Először nem értettem én sem, hogy hogy lett a leírt köves medence mégis fás, de a fotókat végignézve komoly észmunkával rájöttem. Mondjuk nagyon sajnálom, hogy megszüntetted a fás elrendezést, mert ígéretes volt. Meg is fordult a fejemben, hogy elkérem tőled a fadarabot, végtére is kikövezted az akvát. Papónak igaza volt abban, hogy az a világos kő az előtérben kicsit furcsa, de szerintem ha jól eltünteted/eltakarod/benöveszted növényekkel, hogy ne legyen olyan hangsúlyos, nem lesz vele gond. Az a lényeg, hogy ne az legyen az első, ami a tekintetet mágnesként vonzza. Egyébként baró lesz, kíváncsi vagyok a meglepire én is. Papó, ez most a meglepetések hete?
2011. július 8., péntek 8:47 |
|
|
Daníí
|
Üdv, a fórumon. Nagyon tetszik az új felállás, és hidd el papónak ez nem csak üzlet hanem hobbi és a hobbi társaknak szívesen segít, ha papó nem lett volna és lenne az én kis akvárium sehol se tartana Bármi kérdésed van nyugodtan tedd fel Üdv, Dani
|
2011. július 7., csütörtök 22:51 |
|
|
csabi1987
|
papó írta: ÁÁÁ ... ez nem csak üzlet .. megette a fene , ha csak azért írkálnék. A meglepikre gondoltam!
|
2011. július 7., csütörtök 21:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
ÁÁÁ ... ez nem csak üzlet .. megette a fene , ha csak azért írkálnék.
2011. július 7., csütörtök 21:25 |
|
|
csabi1987
|
Egyre jobban tetszik az üzletpolitikád!
|
2011. július 7., csütörtök 21:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
csabi1987 írta: Remélem a Blyxa jó lesz Bilyxa is .. na meg a meglepi
2011. július 7., csütörtök 21:18 |
|
|
csabi1987
|
Remélem a Blyxa jó lesz
|
2011. július 7., csütörtök 21:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ez tényleg Lilaeopsis brasiliensis. Hát .. háttérnövénynek azért nem igazán szokott beválni . Majd segítünk a dolgon
2011. július 7., csütörtök 21:09 |
|
|