Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
fenomen írta: Rendben, akkor marad a levegőztetés! A fentiek alapján említetted a co2 hiányt, esetleg adagolhatok egy kis carbot? Igen fele adaggal emelheted és pár nap múlva térjünk vissza a változásokra .
2016. december 26., hétfő 16:29 |
|
|
fenomen
|
Rendben, akkor marad a levegőztetés! A fentiek alapján említetted a co2 hiányt, esetleg adagolhatok egy kis carbot?
|
2016. december 26., hétfő 16:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
De hiszen ez nem cyano A növényeid javarészt még most veszeik fel a vízalatti végleges formát . Érthető az aggódásod , de amit megbeszéltünk előzőleg csak arra kell egyenlőre figyelned .
2016. december 26., hétfő 16:04 |
|
|
fenomen
|
Valóban igazad van, a kevés cyano mellett a zöld is jelen van és tényleg ilyen szőr jelleg, ez mire utalhat?
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2016. december 26., hétfő 13:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
fenomen írta: Talán ennél a crypto-nál figyelhető meg a legjobban az egészséges levél-algás levél kombináció! Nekem ez egy szőrös algának tűnik . Kellene még kép ha lehetséges
2016. december 26., hétfő 12:37 |
|
|
fenomen
|
Talán ennél a crypto-nál figyelhető meg a legjobban az egészséges levél-algás levél kombináció!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2016. december 26., hétfő 12:17 |
|
|
fenomen
|
Talán ez a kép valamennyire visszaadja, de a kékes szín sokkal erősebb!
|
2016. december 26., hétfő 12:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
fenomen írta: Szia! A kifolyócsövet napközben a vízfelszín felé emelem, így a nagyobb csobogás miatt két-három óra múlva megszűnik a ,,filmréteg"! A mai estétől fogva megy az oxigén is, csak eddig vendégek miatt nem akartam zúgatni a retro oxigénpumpámat! Amit még megfigyeltem, hogy egyre több levél van, ami felesbe cyano-egészséges levél keveréke, csak nem tudom melyikőjük kezd fölénybe kerülni. A cyano sajnos még mindig jelen van a leveleken! Ami pozitívum, hogy a bleheri nagyon elkezdte hozni az új leveleit, szinte kétnaponta bújnak ki a levelek és többi növény is növöget! Szóval nagy gond nincs, csak a cyano-tól kellene megszabadulnom! Ha mutatsz egy képet a levelekről , megbeszéljük ezt a cyano dolgot .
2016. december 26., hétfő 11:40 |
|
|
fenomen
|
Szia! A kifolyócsövet napközben a vízfelszín felé emelem, így a nagyobb csobogás miatt két-három óra múlva megszűnik a ,,filmréteg"! A mai estétől fogva megy az oxigén is, csak eddig vendégek miatt nem akartam zúgatni a retro oxigénpumpámat! Amit még megfigyeltem, hogy egyre több levél van, ami felesbe cyano-egészséges levél keveréke, csak nem tudom melyikőjük kezd fölénybe kerülni. A cyano sajnos még mindig jelen van a leveleken! Ami pozitívum, hogy a bleheri nagyon elkezdte hozni az új leveleit, szinte kétnaponta bújnak ki a levelek és többi növény is növöget! Szóval nagy gond nincs, csak a cyano-tól kellene megszabadulnom!
|
2016. december 26., hétfő 11:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Van változás ? Változtattál valamit ?
2016. december 26., hétfő 9:11 |
|
|