Szerző |
Üzenet |
D4n
|
Ennyire jutottam ma a fa tiszításával még mindig töröm a fejem hol kéne elvágnom, hogy szépen mutasson. Mindenképp az akvárium bal oldalára szeretném tenni. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. május 7., vasárnap 18:26 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
D4n írta: Egy kis helyzetjelentés. Igaz, hogy már egy hete de lezajlott a találkozás Laci mesterrel. Jó kis nap volt sokmindenről elbeszélgettünk. Ma átültettem pár növényt így jobban tetszik már a jobb oldal. Várom hogy a ludwigia kinőjje magát. Algám még van bár sikerült némileg visszaszorítani, lassan jöhetnek a halak talán segítenek legyűrni. A parvula is szépen gyökeret vert. Balra szeretném ezt a vadszőlőt majd valamilyen formában behelyezni pontosan még nem tudom, hogy nézne ki jól. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ugy látom már volt is kis rendezgetès alakítás . Áramláson kell alakítani még kicsit de ezt beszéltük már.... Csak igy tovább. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
|
2017. május 7., vasárnap 10:22 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
SlyChocolate írta: D4n írta: Ki is szeretném főzni meg majd meg magasnyomású mosoval lemosni, lekérgezni. Ketté is fogom vágni úgyhogy van vele dolog. Köszönöm szépen igyekszem mindent beleadok Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ez milyen fa? Gyökér ha jól látom? Vadszollo Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
|
2017. május 7., vasárnap 10:19 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
D4n írta: Ki is szeretném főzni meg majd meg magasnyomású mosoval lemosni, lekérgezni. Ketté is fogom vágni úgyhogy van vele dolog. Köszönöm szépen igyekszem mindent beleadok Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ez milyen fa? Gyökér ha jól látom?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. május 7., vasárnap 9:05 |
|
|
D4n
|
Ki is szeretném főzni meg majd meg magasnyomású mosoval lemosni, lekérgezni. Ketté is fogom vágni úgyhogy van vele dolog. Köszönöm szépen igyekszem mindent beleadok Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. május 6., szombat 22:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
D4n írta: Egy kis helyzetjelentés. Igaz, hogy már egy hete de lezajlott a találkozás Laci mesterrel. Jó kis nap volt sokmindenről elbeszélgettünk. Ma átültettem pár növényt így jobban tetszik már a jobb oldal. Várom hogy a ludwigia kinőjje magát. Algám még van bár sikerült némileg visszaszorítani, lassan jöhetnek a halak talán segítenek legyűrni. A parvula is szépen gyökeret vert. Balra szeretném ezt a vadszőlőt majd valamilyen formában behelyezni pontosan még nem tudom, hogy nézne ki jól. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Nagyon ki kell áztassad a fát mielőtt bekerül az akváriumba. Gratulálok , szépen fejlődnek a növényeid .
2017. május 6., szombat 20:16 |
|
|
D4n
|
Egy kis helyzetjelentés. Igaz, hogy már egy hete de lezajlott a találkozás Laci mesterrel. Jó kis nap volt sokmindenről elbeszélgettünk. Ma átültettem pár növényt így jobban tetszik már a jobb oldal. Várom hogy a ludwigia kinőjje magát. Algám még van bár sikerült némileg visszaszorítani, lassan jöhetnek a halak talán segítenek legyűrni. A parvula is szépen gyökeret vert. Balra szeretném ezt a vadszőlőt majd valamilyen formában behelyezni pontosan még nem tudom, hogy nézne ki jól. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. május 6., szombat 19:49 |
|
|
D4n
|
Igen már várom is nagyon a találkozást Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. április 25., kedd 21:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
D4n írta: Valóban ideje lenne. A parvulát várom, hogy meginduljon meg tapasztalat hiányában az elején csak "beleszórtam" minden növényt és még a jelenlegi formával nem vagyok elégedett addig nem akartam. Igen , ha még nem indult meg az aljnövényzet , kiszedhetik .. Úgy tudom megy hozzád a mentor , majd megbeszélitek
2017. április 25., kedd 21:39 |
|
|
D4n
|
Valóban ideje lenne. A parvulát várom, hogy meginduljon meg tapasztalat hiányában az elején csak "beleszórtam" minden növényt és még a jelenlegi formával nem vagyok elégedett addig nem akartam.
|
2017. április 25., kedd 21:37 |
|
|