Szerző |
Üzenet |
D4n
|
Johnifiú írta: D4n írta: Johnifiú írta: D4n írta: Johnifiú írta: Szépen néz ki. Jó lesz az a 7 ml macro nem sok egy kicsit ? Még így is alatta vagyok a vízmennyiséghez ajánlott értéknek. Hát csak remélni tudom, hogy nem lesz sok Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével A szakik biztos jobban tudják nálam fordítva megy 5 mili planter 2 mili macro 235 literre. Kiváncsi leszek Pár napja mért vízparamétereim. Láthatod, hogy nem állok jól a nitrát szintel sajnos. Vizet is túllágyítottam de azóta az orvosolva van De valószínű nekem sem lesz majd szükségém ennyi macrora ha megjönnek a halak. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével[/quote meg gondolom még szűz a talaj nálam sok hal nincs pedig de a stílus hasonló Igen 34 napos az egész. Megnéztem az akváriumod igen eléggé hasonló stílus és izlés Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. május 12., péntek 19:01 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
D4n írta: Johnifiú írta: D4n írta: Johnifiú írta: Szépen néz ki. Jó lesz az a 7 ml macro nem sok egy kicsit ? Még így is alatta vagyok a vízmennyiséghez ajánlott értéknek. Hát csak remélni tudom, hogy nem lesz sok Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével A szakik biztos jobban tudják nálam fordítva megy 5 mili planter 2 mili macro 235 literre. Kiváncsi leszek Pár napja mért vízparamétereim. Láthatod, hogy nem állok jól a nitrát szintel sajnos. Vizet is túllágyítottam de azóta az orvosolva van De valószínű nekem sem lesz majd szükségém ennyi macrora ha megjönnek a halak. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével[/quote meg gondolom még szűz a talaj nálam sok hal nincs pedig de a stílus hasonló
|
2017. május 12., péntek 15:43 |
|
|
D4n
|
Johnifiú írta: D4n írta: Johnifiú írta: Szépen néz ki. Jó lesz az a 7 ml macro nem sok egy kicsit ? Még így is alatta vagyok a vízmennyiséghez ajánlott értéknek. Hát csak remélni tudom, hogy nem lesz sok Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével A szakik biztos jobban tudják nálam fordítva megy 5 mili planter 2 mili macro 235 literre. Kiváncsi leszek Pár napja mért vízparamétereim. Láthatod, hogy nem állok jól a nitrát szintel sajnos. Vizet is túllágyítottam de azóta az orvosolva van De valószínű nekem sem lesz majd szükségém ennyi macrora ha megjönnek a halak. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. május 12., péntek 15:14 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
D4n írta: Johnifiú írta: Szépen néz ki. Jó lesz az a 7 ml macro nem sok egy kicsit ? Még így is alatta vagyok a vízmennyiséghez ajánlott értéknek. Hát csak remélni tudom, hogy nem lesz sok Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével A szakik biztos jobban tudják nálam fordítva megy 5 mili planter 2 mili macro 235 literre. Kiváncsi leszek
|
2017. május 12., péntek 15:10 |
|
|
D4n
|
Johnifiú írta: Szépen néz ki. Jó lesz az a 7 ml macro nem sok egy kicsit ? Még így is alatta vagyok a vízmennyiséghez ajánlott értéknek. Hát csak remélni tudom, hogy nem lesz sok Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. május 12., péntek 14:59 |
|
|
Johnifiú
|
Szépen néz ki. Jó lesz az a 7 ml macro nem sok egy kicsit ?
|
2017. május 12., péntek 8:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
D4n írta: Ma megjött a rendelésem tőletek. Egykét plusz növény Blyxa,Ludwigia grandulosa, Ludwigia palustris, Hydrocotyle Corymbosa került ma beültetésre. Mint az megszokott nagyon szépek érkeztek Kicsit metszegettem és rendezgettem is a többit. Hétvégén megyek az első halakért. Algám sajnos még mindig van és eléggé színtelennek találom a növényeket valószinűleg az alacsony nirtát tartalom miatt lehet. Laci tanácsára emeltem a macron. 7 ml macro(eddig 4 ment) / 2 ml planter / 3 ml carbo megy jelenleg és 7 órát világítok naponta. A növények színe a felszín közelében fog igazán megjönni . Nekem tetszik ami a képen van
2017. május 12., péntek 7:44 |
|
|
D4n
|
Ma megjött a rendelésem tőletek. Egykét plusz növény Blyxa,Ludwigia grandulosa, Ludwigia palustris, Hydrocotyle Corymbosa került ma beültetésre. Mint az megszokott nagyon szépek érkeztek Kicsit metszegettem és rendezgettem is a többit. Hétvégén megyek az első halakért. Algám sajnos még mindig van és eléggé színtelennek találom a növényeket valószinűleg az alacsony nirtát tartalom miatt lehet. Laci tanácsára emeltem a macron. 7 ml macro(eddig 4 ment) / 2 ml planter / 3 ml carbo megy jelenleg és 7 órát világítok naponta.
|
2017. május 11., csütörtök 23:01 |
|
|
D4n
|
Magasnyomású mosóval verettem le róla a kérget meg a koszt
|
2017. május 7., vasárnap 22:33 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
Keregtelenites tisztitas mivel hogy tortent ? Elegge erdekes formalya van az aki merete miatt a nyurgabb hosszab agas felet hasznalnam akar ugy hogy a tomzsibb reszt levagva es alaforditva mindketto bekerulne . Persze ez meg sokara lesz hisz mire megazik hogy elmeruljon lehet mar nem is akarod betenni :-)
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
|
2017. május 7., vasárnap 20:03 |
|
|