Szerző |
Üzenet |
herbman
Csatlakozott: 2011. szeptember 8., csütörtök 11:06 Hozzászólások: 62
|
unreal976 írta: Kommentar nelkul Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ezek a színek . Hogyan csináltad ?
|
2018. november 12., hétfő 9:29 |
|
|
unreal976
|
Kommentar nelkul Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2018. november 11., vasárnap 23:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Csodás színek . Szinte irreális . Az akvárium önmagában is nagyon jó lett .
2018. november 4., vasárnap 16:35 |
|
|
unreal976
|
Hat reg irtam ide. Nagyon szuper minden!!! Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2018. november 4., vasárnap 13:58 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pupu írta: Szerintem az ista talaj megfogja oldani a problémát. A tömörödés okét én se igazán értem, főleg, hogy a háttér visszavágás-újraültetés miatt nem lenne szabad tömörödnie. Kiváncsian várom a folytatást. Bár én továbbra se küzdenék Hollanddal papó írta: Több akváriumunkban van kvarchomok , egyel volt eddig hasonló gondom . Remélem most minden ok lesz . Nekem is betömörödött mindig, kemény volt a felszín mintha aljzatkiegyenlítő lett volna leöntve a tetejére.
_________________ K.Tamás
|
2018. augusztus 22., szerda 6:29 |
|
|
unreal976
|
papó írta: unreal976 írta: Szoval! Ugy nez ki, az ista aktiv talaj es a tropica taptalaj megoldani latszik a problemakat. Jonnek a szinek szepen, bar meg nem az igazi, de sok javulast latok. A heti tapozast a heti meresek alapjan lovom be, miszerint a NPK arany es a Fe ertekei az ajanlott tartomanyban legyenek. Eleinte sok idot toltottem a meresekkel, ma mar pikk pakk kimerek mindent, es pontosan vezetem. Erdekes, hogy 200 liternel is egy egy milliliter tap mennyit tud befolyasolni. En ezert kezdtem merni. Es egy egyszeru telefonos kep: Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ez most milyen világítás alatt van ? Óriási a változás . Ugyan ugy, a 10 fele ledes led vilagitasom. A talaj kombo nagyon jo szolgalatot tesz. Kiserlet keppen kiegeszitesnek felraktam egy ody 2x39w a szebb eroteljesebb szinek erdekeben. Meglatjuk igy is. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2018. augusztus 21., kedd 23:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
unreal976 írta: Szoval! Ugy nez ki, az ista aktiv talaj es a tropica taptalaj megoldani latszik a problemakat. Jonnek a szinek szepen, bar meg nem az igazi, de sok javulast latok. A heti tapozast a heti meresek alapjan lovom be, miszerint a NPK arany es a Fe ertekei az ajanlott tartomanyban legyenek. Eleinte sok idot toltottem a meresekkel, ma mar pikk pakk kimerek mindent, es pontosan vezetem. Erdekes, hogy 200 liternel is egy egy milliliter tap mennyit tud befolyasolni. En ezert kezdtem merni. Es egy egyszeru telefonos kep: Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ez most milyen világítás alatt van ? Óriási a változás .
2018. augusztus 21., kedd 18:15 |
|
|
unreal976
|
Szoval! Ugy nez ki, az ista aktiv talaj es a tropica taptalaj megoldani latszik a problemakat. Jonnek a szinek szepen, bar meg nem az igazi, de sok javulast latok. A heti tapozast a heti meresek alapjan lovom be, miszerint a NPK arany es a Fe ertekei az ajanlott tartomanyban legyenek. Eleinte sok idot toltottem a meresekkel, ma mar pikk pakk kimerek mindent, es pontosan vezetem. Erdekes, hogy 200 liternel is egy egy milliliter tap mennyit tud befolyasolni. En ezert kezdtem merni. Es egy egyszeru telefonos kep: Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2018. augusztus 20., hétfő 21:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Több akváriumunkban van kvarchomok , egyel volt eddig hasonló gondom . Remélem most minden ok lesz .
2018. június 20., szerda 19:29 |
|
|
Pupu
|
Szerintem az ista talaj megfogja oldani a problémát. A tömörödés okét én se igazán értem, főleg, hogy a háttér visszavágás-újraültetés miatt nem lenne szabad tömörödnie. Kiváncsian várom a folytatást. Bár én továbbra se küzdenék Hollanddal
|
2018. június 17., vasárnap 19:10 |
|
|