Szerző |
Üzenet |
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Egy újabb variáció kisebb kövekkel. A hátsó köveket is kicseréltem valamivel kisebbre, ill. előre is egy követ kettétörtem így most az első kövek sem annyira hangsúlyosak. Szerintetek
|
2014. január 7., kedd 20:07 |
|
|
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
tommyv írta: Sokkal jobb az utolsó kép, de a helyedben megpróbálnám még mindig rejteni azokat az első köveket, ki kellene próbálnod valahogy úgy mozgatni őket, hogy egy háromszöget formáljanak a többivel együtt: Páratlan számú kő van az aksiban, de mégis olyan páros hatást kelt Kifejtenéd kicsit bővebben, hogy mire gondolsz Ezt a háromszög elrendezést nem értem, hogy hogy gondolod.
|
2014. január 7., kedd 19:29 |
|
|
dz1
|
zsoltberg írta: AZ utolsó kép a legjobb. Az előzőt mikor írtam,akkor ez még nem volt. Köszönöm. És mi a véleményed, hogy ha a két első követ megcserélném Nem forgatnám el csak megcserélném.
|
2014. január 7., kedd 19:25 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sokkal jobb az utolsó kép, de a helyedben megpróbálnám még mindig rejteni azokat az első köveket, ki kellene próbálnod valahogy úgy mozgatni őket, hogy egy háromszöget formáljanak a többivel együtt: Páratlan számú kő van az aksiban, de mégis olyan páros hatást kelt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tommyv 2014. január 7., kedd 19:25-kor.
|
2014. január 7., kedd 19:24 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
dz1 írta: Csináltam közben egy újabb verziót, a bal első követ kicseréltem egy laposabra, a jobb elsőn forditottam ill. Papó tanácsára lejjebb nyomtam. A jobb hátsó hószukás kövemet pár centivel kicsit megemeltem. Mi a vélemények? Ez a legjobb szerintem. De nekem még mindig olyan vastagok a kövek ebbe az akváriumba. De ez csak az én véleményem.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 7., kedd 19:22 |
|
|
zsoltberg
|
AZ utolsó kép a legjobb. Az előzőt mikor írtam,akkor ez még nem volt.
|
2014. január 7., kedd 19:18 |
|
|
zsoltberg
|
Szerintem,ha a két első kisebb lenne,hátul maradnának a nagyok,akkor a térhatás jobban érvényesülne. Ez csak az én véleményem.
|
2014. január 7., kedd 19:16 |
|
|
dz1
|
Csináltam közben egy újabb verziót, a bal első követ kicseréltem egy laposabra, a jobb elsőn forditottam ill. Papó tanácsára lejjebb nyomtam. A jobb hátsó hószukás kövemet pár centivel kicsit megemeltem. Mi a vélemények?
|
2014. január 7., kedd 19:14 |
|
|
dz1
|
papó írta: Nekem tetszik így ahogy van . Talán a két első követ jobban lesüllyeszteném. Köszönöm Gábor megfogadom a tanácsod azt fogom tenni a végleges elrendezésnél. És a két verzió közül neked melyik jön be jobban Csak annyit változtattam, hogy a két első követ megcseréltem ill. fordítottam rajt egy picit.
|
2014. január 7., kedd 18:55 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
dz1 írta: Mexx2 írta: Nem nagyok as kövek az akváriumba? Az első két követ picit nagynak érzem a hátsókhoz képest, de sajnos nincs kisebb helyette. Kisebb nincs, de fogsz egy kalapácsot és egyből elkezdenek osztódni a kisebb kövek Szerintem is nagyok kicsit az első kövek, megpróbálhatnád, hogy egyet kettétörsz középen, és a 2 darabot rakod be! Előre is sok sikert !
2014. január 7., kedd 18:54 |
|
|