|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:41
|
Szerző |
Üzenet |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szia Zsotyi. Sztm is teljesen rendben van az akvád, jó ránézni!! Tessék rendszeresen naplózni , ilyen akvát dugdosni előlünk, IRGUM-BURGUM!! Szerk, Tudod hányszor megnéztem az akvárium videódat. Azt hiszem hogy az akvarista.hu-n volt fent, nem is tudtam hogy ezen a fórumon is vagy.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pit975 2013. január 1., kedd 19:01-kor.
|
2013. január 1., kedd 18:56 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A jobb hátsó sarok (limnophila féle növény?) nagyon jól néz ki. Félelmetes, hogy mekkorára megnőtt a növény, a limnophila aquatica a bal oldalt eltörpül.
_________________ K.Tamás
|
2013. január 1., kedd 18:56 |
|
|
zsotyi
|
Ja,ja kéne még bele növény,bár mint említettem,most nyírbáltam épp meg kicsit.Ötöde a peacock moha a Limnophilákat is lenyestem,meg a Ludwigia-t is újból ültettem.A Rotala macandra-nak van kihagyva középen a hely,de ez is az örök harc növénye nálam.Hónapokig gyönyörű,aztán megadja magát,ha sok a nitrát,ha kevés,sosem marad meg. Egyébként egy nagyon nagy hátránya ennek az akváriumnak az 50 centis magassága.Ekkora vízoszlop az egész villanyórát képes elnyelni... A jelenlegi 144 watt/180 liter -től több fényforrás már nem is fér be a gyári tetőbe.....Ezért aztán mire a hasznos magasságba érnek a növények,főleg a stemek,már meg is nyúltak,sokszor alakíthatatlanok.... Ha esetleg van valami ötletetek,hogy a középső lyukat hogyan tudnám foltozni,megköszönném!
_________________ ,
|
2013. január 1., kedd 18:44 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Zsotyi! Ezek nagyon jó képek a Tőled megszokott látványvilág. Lehet van alga de ezeken a képeken én nem találtam meg őket. Bár lehet ha csinálnál egy-két közelit jobban látnánk ha egyáltalán lenne mit fotózni. Papónak igaza van kéne még zöldség bele.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 1., kedd 18:29 |
|
|
zsotyi
|
novenyesakvariumok írta: Nem tudom mit sirankozol, ez az aki rendben van nagy vonalakban. Az alga meg majd eltunik, papo majd elmondja a tuti receptet. Jo latni hogy nem egyedul vagyok az ei ellenes gondolkodsasommal. Ez rendben is lenne,ha nem egy éve kínlódnék az algásodással reménytelenül.Másrészt meg egy másik oldalon gyakran kérnek tőlem tanácsot néha pont az algásodással kapcsolatban. Ez az "Orvos gyógyítsd meg magad" tipikus esete.Legalább az okokat tudnám,az már felérne egy orgazmussal,ennyi idő múltán....
_________________ ,
|
2013. január 1., kedd 17:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem hiszem hogy ezt dugdosni kellene Csak annyi "hibát" látok , hogy kellene bele még háttér növény
2013. január 1., kedd 17:38 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Nem tudom mit sirankozol, ez az aki rendben van nagy vonalakban. Az alga meg majd eltunik, papo majd elmondja a tuti receptet. Jo latni hogy nem egyedul vagyok az ei ellenes gondolkodsasommal.
|
2013. január 1., kedd 17:37 |
|
|
zsotyi
|
_________________ ,
|
2013. január 1., kedd 17:12 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Néma gyereknek az anyja sem látja a fától az erdőt!
|
2013. január 1., kedd 16:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zsotyi írta: Elég makacs vagyok,sok dolgot egyedül kellett megoldanom az életben,hát fafejűként ezt is egyedül akartam. Másrészt mostanában elég szűk a mozgásterem az akvarisztikában,így csak kisebb lépéseket tudok tenni,azokat is csak lassan,ezért is nem okoskodtam annyit. Az akit naponta tápozom,jelenleg csak Kálium-szulfátot kap és micro keveréket,plusz carbo.A víz itt alapból 10-es nitrátot mutat.Már amennyire a sera tesztnek/vízműnek hinni lehet.... "Másrészt mostanában elég szűk a mozgásterem az akvarisztikában,így csak kisebb lépéseket tudok tenni,azokat is csak lassan,ezért is nem okoskodtam annyit." Azért lenne a fórum és a fórumtársak , hogy a mozgástér bővüljön De néma gyereknek anyja se ...
2013. január 1., kedd 16:13 |
|
|