Ugyan nem nagy durranás,de megosztanám a kis paludárium-szerű valamimet is veletek. Eredetileg florárium volt,aztán egy kiszuperált szobaszökőkút szivattyú,meg egy lávakő adta a vizes ötletet.A kő mögött keresztben mattenként szivacs van,e mögött a szivattyú.Alul 10 literes nano vízoszlop néhány garnival és három endlerrel,maradék metszett növényekkel.Érdekes,hogy ablakkal szemben van és nem akar algásodni töb,mint két hónapja.
Nagyon klassz , köszi hogy bedobtad ezt is .
2013. január 5., szombat 18:31
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Van neki üvegajtaja is,csak a vidi miatt levettem.Eredetileg terráriumak készült,de eleve floráriumnak vettük.Egy ilyen "ködgépen" már gondolkodtam.Hazánkban hol lehet venni ilyet? A kínai ebay-es "mist maker" nagyon olcsónak tűnik....
Elküldtem egy lehetőséget
2013. január 5., szombat 17:15
zsotyi
Van neki üvegajtaja is,csak a vidi miatt levettem.Eredetileg terráriumak készült,de eleve floráriumnak vettük.Egy ilyen "ködgépen" már gondolkodtam.Hazánkban hol lehet venni ilyet? A kínai ebay-es "mist maker" nagyon olcsónak tűnik....
_________________ ,
2013. január 5., szombat 16:49
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Ugyan nem nagy durranás,de megosztanám a kis paludárium-szerű valamimet is veletek. Eredetileg florárium volt,aztán egy kiszuperált szobaszökőkút szivattyú,meg egy lávakő adta a vizes ötletet.A kő mögött keresztben mattenként szivacs van,e mögött a szivattyú.Alul 10 literes nano vízoszlop néhány garnival és három endlerrel,maradék metszett növényekkel.Érdekes,hogy ablakkal szemben van és nem akar algásodni töb,mint két hónapja.
_________________ ,
2013. január 5., szombat 15:58
zsotyi
Pár crypto vagy esetleg egy szép echonodorus középre ?
Crypton gondolkodtam már én is,de echino-t nem merek,az nálam mind óriásira nőtt,kitakarva a fél akit.Meg a stemek közül kilógna.Inkább valami nyírbálósat szeretnék,az alga szempontjából is jobb,mint egy lassan növő.
_________________ ,
2013. január 2., szerda 6:42
Tamás
A jobb hátsó sarok (limnophila féle növény?) nagyon jól néz ki. Félelmetes, hogy mekkorára megnőtt a növény, a limnophila aquatica a bal oldalt eltörpül.
A bal sarok a Limnophila sessiliflora,csak le lett most nyakazva a co2 miatt.A bal hátsó sarok a Limnophila aquatica,ő a böszme.Imádom,hálás növény mindkettő.Van még L.aromatica is de az is vissza lett nyesve most.
Jáj, tényleg összekevertem, pedig nekem is sessiliflora-m van. Buta-buta-buta
_________________ K.Tamás
2013. január 1., kedd 19:10
zsotyi
Sztm is teljesen rendben van az akvád, jó ránézni!!
Tessék rendszeresen naplózni , ilyen akvát dugdosni előlünk, IRGUM-BURGUM!!
Köszi! Ha a negyedik képen megnézed a Hygrophilát középen,azért ott figyel a szőr nem egy levélen,de van pamacs az Ammannián is meg a Pogostemonon is.Istenem,nem is olyan rég zacskószámra ajándékoztam a Pogo-t most meg megállt mint a szög....
_________________ ,
2013. január 1., kedd 19:02
zsotyi
A jobb hátsó sarok (limnophila féle növény?) nagyon jól néz ki. Félelmetes, hogy mekkorára megnőtt a növény, a limnophila aquatica a bal oldalt eltörpül.
A bal sarok a Limnophila sessiliflora,csak le lett most nyakazva a co2 miatt.A bal hátsó sarok a Limnophila aquatica,ő a böszme.Imádom,hálás növény mindkettő.Van még L.aromatica is de az is vissza lett nyesve most.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 122 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.