|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 11:34
|
Dupla vagy semmi-375 liter
Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Nagyon, nagyon szép!
|
2015. december 17., csütörtök 23:44 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsotyi írta: Holnap megjön a plusz csövekhez való előtét,aztán remélem az ünnepek alatt meg lesz a tuning.Addig szemből egy kép.Tavaly valamiért jobban mentek a dolgok,most ez van.... Azért idén sincs miért szégyenkezed. Ez a kép...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. december 17., csütörtök 19:31 |
|
|
zsotyi
|
Holnap megjön a plusz csövekhez való előtét,aztán remélem az ünnepek alatt meg lesz a tuning.Addig szemből egy kép.Tavaly valamiért jobban mentek a dolgok,most ez van....
_________________ ,
|
2015. december 17., csütörtök 19:25 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Elég szépen holland stílusra hajazó akváriumot raktál össze,nincs kalaplengetős smiley,így azt gondol hozzá az írásomhoz ! Az extra vörös növény nélkül is kellemes színvilága van most az akváriumodnak,igazi "hangulat központ" a lakásban!
|
2015. december 16., szerda 10:33 |
|
|
zsotyi
|
friz74 írta: Ez igen! Gyönyörű! Köszi neked is!
_________________ ,
|
2015. december 15., kedd 19:28 |
|
|
zsotyi
|
herQmanOne írta: Brutal gyönyörű!!! Kedvencem lett [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el Köszi!
_________________ ,
|
2015. december 15., kedd 19:28 |
|
|
zsotyi
|
Mexx2 írta: Nagyon szép. Egy szemből képet is mutathatnál. Ha hátul azt a 2-3 lyukat kitöltöd tuti, hogy a jövőben dobogós helyen végzel valamelyik versenyen. Igen,tudom a korlátaim,sajnos régóta...Magas aki,kevés fény.Megpróbálok most tuningolni rajta,mert a háttérnek is meg az előtérnek is kell még legalább egy-két cső.A táppal nincs gond.Azt ha becsukott szemmel adagolom,akkor is jó.... A szemből képet is meglövöm csak sikerült eltörnöm az állványom,így kicsit nehezebb lesz.... Egyébként köszi a biztatást nagyon inspirál ha másoknak is tetszik,sokszor kishitű vagyok a dologban.....
_________________ ,
|
2015. december 15., kedd 19:27 |
|
|
friz74
|
Ez igen! Gyönyörű!
|
2015. december 15., kedd 13:19 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Brutal gyönyörű!!! Kedvencem lett [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el
|
2015. december 15., kedd 13:06 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsotyi írta: Hát jó régen nem toltam ide a képem... Kicsit sűrű évet tudhatok magam mögött,de az akvarizálás megmaradt,és azért a karbantartásra is mindig jutott idő.Változás nem sok történt azon kívül,hogy a tavalyi nyeremények segítségével újraindítottam az akit.Lényegi változás nem történt,Gábor tápját továbbra is tesztelve,gyakorlatilag gond és nagyobb algásodás mentesen szépen komótosan éli az akvárium minden lakója az életet.Továbbra is maradt a hollandra hajazó stílus,bár most kicsit ritkásabban,szedett-vedettebb módon de a képen láthatóan megvagyunk.... A Planter táp fejlődése azért látható minden szempontból.Egyre jobb,egyre kevesebb odafigyelést kívánó univerzális szer,mely egyre szebb és színesebb növényeket és jóval kevesebb alga problémát ajándékoz a felhasználóknak.... Nagyon szép. Egy szemből képet is mutathatnál. Ha hátul azt a 2-3 lyukat kitöltöd tuti, hogy a jövőben dobogós helyen végzel valamelyik versenyen.
_________________ K.Tamás
|
2015. december 15., kedd 12:58 |
|
|