Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zsotyi írta: Ez körisfa (Fraxinus ornus) ,csak hasonlít a kérge az akácéra.Jó az ötlet,de a kéreg szinte mellékes is hiszen gyökérrész lenne a lényeg.A körisnek elég fehér a fateste,bár víz alatt még nem próbáltam a tartósságát.Hosszútávon kéne nem pár hónapra. Én mindenféle fát beteszek az akváriumba amit találok .Kivétel a Tölgy : csersav és a tűlevelűkből pár fajta. Mondjuk fenyőt már használtam
2014. február 18., kedd 19:19 |
|
|
zsotyi
|
Ez körisfa (Fraxinus ornus) ,csak hasonlít a kérge az akácéra.Jó az ötlet,de a kéreg szinte mellékes is hiszen gyökérrész lenne a lényeg.A körisnek elég fehér a fateste,bár víz alatt még nem próbáltam a tartósságát.Hosszútávon kéne nem pár hónapra.
_________________ ,
|
2014. február 18., kedd 19:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Pemete írta: zsotyi írta: Koszonom szepen.Valoban okoz kis fejtorest a novenyesites,hogy latszodjon valamelyest a hatter is.Van egy olyan otletem a kesobbiekre,hogy a fatusko gyokereit elorefele meghosszabbitanam,mintegy terbe helyeznem,es ugy novenyesitenem.Persze ehhez meretben egyezo es hasonlo szinu gyokereket kellene talalnom.Nem is tudom milyen fafajtat keressek. Kőrisfa hasonlít a legjobban . A képen nem akác fa van ?
2014. február 18., kedd 18:59 |
|
|
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Régebben nálunk is térelválasztóként is üzemelt az akvárium és azt hiszem, hogy egy újabb lakásrendezés során megint előtérbe kerül ez az ötlet . Nagyon szép látvány ahogy egy ekkora víztömeg belóg a térbe. Az enyém csak 110liter volt, de ez a 375 nagyon ütős Az ecset miatt meg ne aggódj. A carbótól pár nap múlva elkezd szürkülni , aztán megadja magát. Türelem
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2014. február 18., kedd 18:22 |
|
|
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
zsotyi írta: Koszonom szepen.Valoban okoz kis fejtorest a novenyesites,hogy latszodjon valamelyest a hatter is.Van egy olyan otletem a kesobbiekre,hogy a fatusko gyokereit elorefele meghosszabbitanam,mintegy terbe helyeznem,es ugy novenyesitenem.Persze ehhez meretben egyezo es hasonlo szinu gyokereket kellene talalnom.Nem is tudom milyen fafajtat keressek. Kőrisfa hasonlít a legjobban .
|
2014. február 18., kedd 15:12 |
|
|
zsotyi
|
Koszonom szepen.Valoban okoz kis fejtorest a novenyesites,hogy latszodjon valamelyest a hatter is.Van egy olyan otletem a kesobbiekre,hogy a fatusko gyokereit elorefele meghosszabbitanam,mintegy terbe helyeznem,es ugy novenyesitenem.Persze ehhez meretben egyezo es hasonlo szinu gyokereket kellene talalnom.Nem is tudom milyen fafajtat keressek.
_________________ ,
|
2014. február 18., kedd 13:32 |
|
|
dentalman
|
Nagyon jó a háttered. Nem vagy könnyű helyzetben hogy elé mit is ültessél , hogy természetes is maradjon és passzoljon a háttérhez is.
Kíváncsian várom a folytatást. Eddig nagyon be jön a látvány.
|
2014. február 17., hétfő 23:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zsotyi írta: papó írta: A képen nem látszanak a problémák. A zöld árnyalataival is változatossá tudod varázsolni az akváriumod. Igen,ahogy igy keprol nezem,latom az ossze-visszasagot,mely jellemzo is ram.Megprobalom majd csoportokba rendezni,csak varom,hogy beinduljanak a novenyek.Minden setupnal volt egy pont,amikor megindultak es onnantol sokkal jobban lehetett varialni,a novenyek nem vettek zokon,pillanatok alatt regeneralodtak. Az ecsetre van valami otleted? Ecsetre csak az L. carbo . De az leírtja 2-3 nap alatt mindenhonnan.
2014. február 17., hétfő 22:05 |
|
|
zsotyi
|
papó írta: A képen nem látszanak a problémák. A zöld árnyalataival is változatossá tudod varázsolni az akváriumod. Igen,ahogy igy keprol nezem,latom az ossze-visszasagot,mely jellemzo is ram.Megprobalom majd csoportokba rendezni,csak varom,hogy beinduljanak a novenyek.Minden setupnal volt egy pont,amikor megindultak es onnantol sokkal jobban lehetett varialni,a novenyek nem vettek zokon,pillanatok alatt regeneralodtak. Az ecsetre van valami otleted?
_________________ ,
|
2014. február 17., hétfő 21:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A képen nem látszanak a problémák. A zöld árnyalataival is változatossá tudod varázsolni az akváriumod.
2014. február 17., hétfő 21:42 |
|
|