|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:44
|
Dupla vagy semmi-375 liter
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zsotyi írta: Már csak odessza márnákat kellene találnom Pesten.... A pólusban próbáld meg , ha nem lenne visznek Neked. Nagyon fiatalokat kérj , lehetőleg 1 hím és két nőstényt.Vagy két párat.
2014. március 18., kedd 18:54 |
|
|
zsotyi
|
Már csak odessza márnákat kellene találnom Pesten....
_________________ ,
|
2014. március 18., kedd 17:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zsotyi írta: papó írta: Lehet hogy van némi algád , de a növények színe csodálatos. Ha nincs garnélád 3-4 odessza márna eltünteti a fonalat. Errol a marna fajrol azt olvasom,hogy a puhabb levelu novenyeket megraghatja.Mi a tapasztalat errol? Míg algád van nem bántják a növényeket . De két három márna rendben tartaná a nagy akváriumodat. Mi a boltban az algás növényeket betesszük az akváriumukba és pár nap alatt letakarítják . A növényekben még nem okoztak kárt.
2014. március 18., kedd 10:00 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsotyi írta: papó írta: Lehet hogy van némi algád , de a növények színe csodálatos. Ha nincs garnélád 3-4 odessza márna eltünteti a fonalat. Errol a marna fajrol azt olvasom,hogy a puhabb levelu novenyeket megraghatja.Mi a tapasztalat errol? Ez nekem is régi álmom. Hogy (szumátrai) márnákkal rakom tele az akváriumot mivel elég mozgékony halak és szépek is. De a növényeket féltem. Meg a másik, hogy vitorlást tartok, de valahogy mindig kimarad.
_________________ K.Tamás
|
2014. március 18., kedd 8:54 |
|
|
zsotyi
|
papó írta: Lehet hogy van némi algád , de a növények színe csodálatos. Ha nincs garnélád 3-4 odessza márna eltünteti a fonalat. Errol a marna fajrol azt olvasom,hogy a puhabb levelu novenyeket megraghatja.Mi a tapasztalat errol?
_________________ ,
|
2014. március 18., kedd 4:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zsotyi írta: Akkor az kilove.Nekem is hianyzik valami nagyobbacska hal.Mas otlet?A diszkosz tenyleg kemeny falat? Nem olyan akváriumba való ahol nem tudod takarítani a talajt. Amúgy nem nehéz tartani , de tény hogy érzékeny sok mindenre. Bajban vagy mert a szép nagyobb halak megtideledik a garnélákat. A kalászhalakat nagyon tudnám ajánlani , nem bántják a növényzetet , hosszú életűek attraktívak .. pld . Vagy
2014. március 17., hétfő 21:56 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: zsotyi írta: Hehe,pont errol beszelgettem a parommal tegnap este egy pohar ital mellett,az akit bamulva.Mondtam,hogy milyen jol mutatna par diszkosz,de neki nem tetszenek,csak a pici halacsok.Meg valahogy ra tudnam dumalni,de felek hogy nem tudnam eletben tartani oket,nem ertek hozza....A homerseklet meglenne,a zart teto miatt most is 27 fokos.... A vitik meg kizabalnak a garnelakat nem? Nos igen a vitorlásnak a garnéla az csemege . Azok végülis sügérek közzé tartoznak, emlékeim szeint...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 17., hétfő 21:52 |
|
|
zsotyi
|
Akkor az kilove.Nekem is hianyzik valami nagyobbacska hal.Mas otlet?A diszkosz tenyleg kemeny falat?
_________________ ,
|
2014. március 17., hétfő 21:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zsotyi írta: Hehe,pont errol beszelgettem a parommal tegnap este egy pohar ital mellett,az akit bamulva.Mondtam,hogy milyen jol mutatna par diszkosz,de neki nem tetszenek,csak a pici halacsok.Meg valahogy ra tudnam dumalni,de felek hogy nem tudnam eletben tartani oket,nem ertek hozza....A homerseklet meglenne,a zart teto miatt most is 27 fokos.... A vitik meg kizabalnak a garnelakat nem? Nos igen a vitorlásnak a garnéla az csemege .
2014. március 17., hétfő 21:46 |
|
|
zsotyi
|
SlyChocolate írta: zsotyi írta: Főleg a szélek neccesek,mivel a 150-es akiba csak a 120-as csövek férnek be,így elég nagy a holt tér a széleken.
Arra nem gondoltál, hogy az akvától rövidebb csöveket jobbra-balra felváltva eltolva a holteret megszüntetted? De,de,ha a kovetkezo bovites neonnal fog tortenni akkor feltetlenul igy fogom csinalni,de tervbe van a meglevok kozul ketto ilyen modon valo szethuzasa is.
_________________ ,
|
2014. március 17., hétfő 21:45 |
|
|