Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:25

Hozzászólás a témához  [ 208 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Következő
 Dupla vagy semmi-375 liter 
Szerző Üzenet

Papa,valami baj van ezzel az újabb összetételű táppal.A Hygrophyla corymbosa compacta felső levelei teljesen elszineződtek.Olyan bordós-pirosas.Ennyi fénynél ilyen mélységben nem szabadna ilyet művelnie,én azt hittem ez zöld növény.... 8-) :lol: ;)

Kép

Kép

2014. november 29., szombat 20:09

Köszi.
Csak bátorítalak az alacsonyabb nitrát-foszfát szintekre.Algásodás szempontjából nem veszélyesebb mint az agyonlocsolt tankok.

2014. november 27., csütörtök 22:34

nagyon szep, en pont az ilyen novenyneveloket kedvelem. az alacsony nitratszinten jaratasert kulon dicseret. mostansag en is ilyennel kiserletezek, eddig megusztam az algakat. csak igy tovabb.

http://borosgabor.blogspot.de/
http://www.flickr.com/photos/borosgabor1984

2014. november 22., szombat 8:22
Profil Honlap

Köszi!
Egy térelválasztóként funkcionál,vele szemben egy sarokülő garnitura.Bal szélről egy kis tévével.Na,hát én a jobb oldalát nézem,meg a párom is,sokszor napokig be sem kapcsoljuk a kockát.Egy pohár ital mellett itt beszélgetünk,de sokszor a picur házi feladata is itt készül,vagy éppen a társasozás megvilágítását is az aki adja.Ha hét végén néha egy kiadós vasárnapi rántott húsos ebéd után itt elszenderülök :D ,valami csodás dolog kinyitni a szemem és félálomban egy ilyet bámulni... :ugeek: Szóval elértük a célt.Szerves része a mindennapoknak és bátran állíthatom,hogy lelkileg gyógyító hatású nézegetni. 8-)

2014. november 21., péntek 21:16

zsotyi írta:
Kesze-kusza,de szeretem... :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Csodálatos !
Fantasztikus lehet minden nap látni !

2014. november 21., péntek 21:04

Hűha! Micsoda színek! Minden elismerésem!

2014. november 21., péntek 20:01
Sasszem

zsotyi írta:
Persze,lehet,hogy a szeretet is kihat rájuk,

Ez érdekes, és lehet, hogy van benne valami.
Elvégre a főzésben is aki szívvel lélekkel csinálja annak a főztje valahogy jobban ízlik mint aki hivatásból és megélhetésből csinálja.

2014. november 21., péntek 19:56

Molroth írta:
Ez aztán a színkavalkád!
A növényekhez hollandul szoktál beszélni, hogy ilyen szépek? :D

Csak szemmel hizlalom őket,mint a jó magyar gazda.... :lol: Persze,lehet,hogy a szeretet is kihat rájuk,de Papó tápja az tuti hogy adja az alapot.
Én úgy látom/érzem,hogy ez a metódus,ez a táp,egyfajta egyensúlyt teremt ebben a kis világban amit akváriumunkkal leképezünk.Egy mesterséges világ mely sohasem lesz természetes,de a Garden egy nagyon jó alap ahhoz,hogy a jó gazda kezében egy gyöngyszem lehessen.

2014. november 21., péntek 18:13

Ez így igaz.De a háttérben manapság ott az elvárás: valamire hasonlítson,valamit leképezzen kicsiben,víz alatt az alkotás.Én meg úgy vagyok,hogy annak örülök a legjobban,ha egy növény egy dologra hasonlít csak: önmagára.Így aztán -ahogy a dutch style is-,nem vagyunk divatosak. :)
Persze,nem vagyok kishitű.Minden napot örömmel töltök/töltünk el az akváriumot nézegetve és ez a lényeg.A szoba,lakás dísze.Ez a lényeg.

2014. november 21., péntek 17:58

zsotyi írta:
Mindig aggódom,hogy nekem nincs annyi kreativitásom,hogy valami szuper scapet összehozzak és ezért unalmas a dutch látvány...

Ez egyáltalán nem unalmas, amellett pedig gyönyörű szerintem. Egyáltalán nem baj, ha az akvárium akváriumnak néz ki, nem pedig erdőnek / hegyvidéknek / dzsungelnek / egy földszerű bolygó egy szeletének :D

2014. november 21., péntek 6:49
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 208 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Következő