|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:25
|
Dupla vagy semmi-375 liter
Szerző |
Üzenet |
zsotyi
|
_________________ ,
|
2014. november 29., szombat 20:09 |
|
|
zsotyi
|
Köszi. Csak bátorítalak az alacsonyabb nitrát-foszfát szintekre.Algásodás szempontjából nem veszélyesebb mint az agyonlocsolt tankok.
_________________ ,
|
2014. november 27., csütörtök 22:34 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
nagyon szep, en pont az ilyen novenyneveloket kedvelem. az alacsony nitratszinten jaratasert kulon dicseret. mostansag en is ilyennel kiserletezek, eddig megusztam az algakat. csak igy tovabb.
|
2014. november 22., szombat 8:22 |
|
|
zsotyi
|
Köszi! Egy térelválasztóként funkcionál,vele szemben egy sarokülő garnitura.Bal szélről egy kis tévével.Na,hát én a jobb oldalát nézem,meg a párom is,sokszor napokig be sem kapcsoljuk a kockát.Egy pohár ital mellett itt beszélgetünk,de sokszor a picur házi feladata is itt készül,vagy éppen a társasozás megvilágítását is az aki adja.Ha hét végén néha egy kiadós vasárnapi rántott húsos ebéd után itt elszenderülök ,valami csodás dolog kinyitni a szemem és félálomban egy ilyet bámulni... Szóval elértük a célt.Szerves része a mindennapoknak és bátran állíthatom,hogy lelkileg gyógyító hatású nézegetni.
_________________ ,
|
2014. november 21., péntek 21:16 |
|
|
Tamás
|
Csodálatos ! Fantasztikus lehet minden nap látni !
|
2014. november 21., péntek 21:04 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hűha! Micsoda színek! Minden elismerésem!
_________________ Pé.Zoli
|
2014. november 21., péntek 20:01 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsotyi írta: Persze,lehet,hogy a szeretet is kihat rájuk, Ez érdekes, és lehet, hogy van benne valami. Elvégre a főzésben is aki szívvel lélekkel csinálja annak a főztje valahogy jobban ízlik mint aki hivatásból és megélhetésből csinálja.
_________________ K.Tamás
|
2014. november 21., péntek 19:56 |
|
|
zsotyi
|
Molroth írta: Ez aztán a színkavalkád! A növényekhez hollandul szoktál beszélni, hogy ilyen szépek? Csak szemmel hizlalom őket,mint a jó magyar gazda.... Persze,lehet,hogy a szeretet is kihat rájuk,de Papó tápja az tuti hogy adja az alapot. Én úgy látom/érzem,hogy ez a metódus,ez a táp,egyfajta egyensúlyt teremt ebben a kis világban amit akváriumunkkal leképezünk.Egy mesterséges világ mely sohasem lesz természetes,de a Garden egy nagyon jó alap ahhoz,hogy a jó gazda kezében egy gyöngyszem lehessen.
_________________ ,
|
2014. november 21., péntek 18:13 |
|
|
zsotyi
|
Ez így igaz.De a háttérben manapság ott az elvárás: valamire hasonlítson,valamit leképezzen kicsiben,víz alatt az alkotás.Én meg úgy vagyok,hogy annak örülök a legjobban,ha egy növény egy dologra hasonlít csak: önmagára.Így aztán -ahogy a dutch style is-,nem vagyunk divatosak. Persze,nem vagyok kishitű.Minden napot örömmel töltök/töltünk el az akváriumot nézegetve és ez a lényeg.A szoba,lakás dísze.Ez a lényeg.
_________________ ,
|
2014. november 21., péntek 17:58 |
|
|
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
zsotyi írta: Mindig aggódom,hogy nekem nincs annyi kreativitásom,hogy valami szuper scapet összehozzak és ezért unalmas a dutch látvány... Ez egyáltalán nem unalmas, amellett pedig gyönyörű szerintem. Egyáltalán nem baj, ha az akvárium akváriumnak néz ki, nem pedig erdőnek / hegyvidéknek / dzsungelnek / egy földszerű bolygó egy szeletének
|
2014. november 21., péntek 6:49 |
|
|