|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:32
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
Rég nem jelentkeztem már a kicsivel, de sok változás nem is nagyon volt. Nagyon lassan fejlődünk az mc lassan de biztosan, de változoan valahol szép nagy leveleket hoz, valahol aprókat, a stau folyamatosan felkopaszodik, visszavágtam őket, a microsorumok kimondottan rossz állapotban vannak. Alga hál istennek csak néhol az üvegen. Kicsit megpróbálom emelni a microt és macrot, remélhetőleg kicsit jobb lesz. és a szokásos telos kép, rossz minőségben Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. szeptember 29., csütörtök 11:15 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Szeretem a garnéláimat de, hogy ezek a kis piszkok milyen örömmel durják le a hegyoldalt az mc úgy néz ki megmarad, hozza az új leveleket. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Szép lesz . Csak nyugodtan , türelmesen .. Ok Mester! Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 25., csütörtök 19:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Szeretem a garnéláimat de, hogy ezek a kis piszkok milyen örömmel durják le a hegyoldalt az mc úgy néz ki megmarad, hozza az új leveleket. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Szép lesz . Csak nyugodtan , türelmesen ..
2016. augusztus 25., csütörtök 13:08 |
|
|
titusz
|
Szeretem a garnéláimat de, hogy ezek a kis piszkok milyen örömmel durják le a hegyoldalt az mc úgy néz ki megmarad, hozza az új leveleket. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 25., csütörtök 12:31 |
|
|
titusz
|
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 14., vasárnap 13:32 |
|
|
titusz
|
Köszi papó! mindig mennyei béke költözik a szívembe ha olvasom a soraidat kicsit még pakolásztam, próbáltam kicsit kiemelni az összemosódott részeket. kedden még egy vízcsere, és költözik vissza az élővilág. Aztán vagy 3hét pihi. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 14., vasárnap 12:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: Valahogy nem akar befeküdni nekem a fényképező elé nehezen fotózhatónak érzem, a kép keveset ad vissza, pedig a kövek texturája nagyon szép, részletgazdag, a növényesités hátha segit rajta. ötletet tanácsot szívesen veszek, mert a növények közül még kevéssel van tapasztalatom. próbálkoztam egy kompakt géppel Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Nem kell ettől félj , szépen átjön minden A növényezésben is jó úton jársz .
2016. augusztus 14., vasárnap 10:34 |
|
|
titusz
|
Valahogy nem akar befeküdni nekem a fényképező elé nehezen fotózhatónak érzem, a kép keveset ad vissza, pedig a kövek texturája nagyon szép, részletgazdag, a növényesités hátha segit rajta. ötletet tanácsot szívesen veszek, mert a növények közül még kevéssel van tapasztalatom. próbálkoztam egy kompakt géppel Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 13., szombat 20:30 |
|
|
titusz
|
Köszi! pit975 írta: Hát elég f@sza lett így. Barnapl írta: titusz írta: Na túlvagyok a hisztimen! köszi papó, hogy tartottad bennem a lelket, tegnap még nagyon bizonytalan voltam. kicsit pakolásztam, jöjjön egy szponzor fotó csak az arányok miatt. (Persze rossz minőségben, bocsi ) Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Ez nagyon jó lett. Az arányok nagyon el vannak találva. A mélység szédítő. N-emy írta: Nekem is bejön papó írta: Barnapl írta: titusz írta: Na túlvagyok a hisztimen! köszi papó, hogy tartottad bennem a lelket, tegnap még nagyon bizonytalan voltam. kicsit pakolásztam, jöjjön egy szponzor fotó csak az arányok miatt. (Persze rossz minőségben, bocsi ) Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Ez nagyon jó lett. Az arányok nagyon el vannak találva. A mélység szédítő. Pár pici faimitáció egy kis előtéri giz-gaz és csillagos 5. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 13., szombat 20:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Barnapl írta: titusz írta: Na túlvagyok a hisztimen! köszi papó, hogy tartottad bennem a lelket, tegnap még nagyon bizonytalan voltam. kicsit pakolásztam, jöjjön egy szponzor fotó csak az arányok miatt. (Persze rossz minőségben, bocsi ) Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Ez nagyon jó lett. Az arányok nagyon el vannak találva. A mélység szédítő. Pár pici faimitáció egy kis előtéri giz-gaz és csillagos 5.
2016. augusztus 13., szombat 17:03 |
|
|