|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 2:39
|
Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
titusz írta: JANNUS333 írta: Nano vodka? Vagy nano motor.. mindkettő megfelel a célra... Nagyon pofás aki..tessék rágyurni a fotózásra...bár láttam már százszor rosszabb minőséget is... Illetve jobb előre egy nagyobbacska fácska m€g megdobná... Megnyugtat, hogy láttál már rosszabbat is, de valószínű, hogy azt is tőlem láttad jobb elől sajna csak vagy 2 cm hely van, nem hiszem, hogy be tudok oda szuszakolni valamit, talán feljebb a kövön valahogy megoldani, hogy elvezesse a szemet, jöhetnek az ötletek! azt majd vegyétek figyelembe, hogy pici 20l az egész. Nem..nem..máshol láttam neem nálad A kis fát esetleg ahogy jobrol szélesedik a tisztás..és mindenképp nagyobbat mint a többi.. A bal oldali fánál lenn viszont tényleg nem látni semmit...ott még lehetne finomítani...keres v.mi nagy fényforrást és fotózz az alatt..
|
2016. november 30., szerda 20:09 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
titusz írta: Johnifiú írta: titusz írta: Rég nem jelentkeztem ezzel a nano-manóval, de egyhanguan telnek a napjai, vízcsere hetente, etetés, tápozás és ennyi. borzasztóan idegenkedik a fotózástól, pedig élőben kimondottan látványos. de azért egy rossz telós képet megosztok, decemberben őrá is jobban ráállok, megérdemli szegényke pofás aki látom a stressz kezelő ott van egy karnyújtásnyira az akitól Köszi! Sajnos az is csak nano méretben nem a méret a lényeg
|
2016. november 30., szerda 19:59 |
|
|
titusz
|
pit975 írta: Egész pofásnak néz ki, már amennyire látszik Köszi, majd egyszer kölcsönkérek egy gépet, mert így nagyon semmi a látvány
|
2016. november 30., szerda 19:54 |
|
|
titusz
|
JANNUS333 írta: Nano vodka? Vagy nano motor.. mindkettő megfelel a célra... Nagyon pofás aki..tessék rágyurni a fotózásra...bár láttam már százszor rosszabb minőséget is... Illetve jobb előre egy nagyobbacska fácska m€g megdobná... Megnyugtat, hogy láttál már rosszabbat is, de valószínű, hogy azt is tőlem láttad jobb elől sajna csak vagy 2 cm hely van, nem hiszem, hogy be tudok oda szuszakolni valamit, talán feljebb a kövön valahogy megoldani, hogy elvezesse a szemet, jöhetnek az ötletek! azt majd vegyétek figyelembe, hogy pici 20l az egész.
|
2016. november 30., szerda 19:52 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Egész pofásnak néz ki, már amennyire látszik
|
2016. november 30., szerda 19:42 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Nano vodka? Vagy nano motor.. mindkettő megfelel a célra... Nagyon pofás aki..tessék rágyurni a fotózásra...bár láttam már százszor rosszabb minőséget is... Illetve jobb előre egy nagyobbacska fácska m€g megdobná...
|
2016. november 30., szerda 19:34 |
|
|
titusz
|
Johnifiú írta: titusz írta: Rég nem jelentkeztem ezzel a nano-manóval, de egyhanguan telnek a napjai, vízcsere hetente, etetés, tápozás és ennyi. borzasztóan idegenkedik a fotózástól, pedig élőben kimondottan látványos. de azért egy rossz telós képet megosztok, decemberben őrá is jobban ráállok, megérdemli szegényke pofás aki látom a stressz kezelő ott van egy karnyújtásnyira az akitól Köszi! Sajnos az is csak nano méretben
|
2016. november 30., szerda 18:45 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
titusz írta: Rég nem jelentkeztem ezzel a nano-manóval, de egyhanguan telnek a napjai, vízcsere hetente, etetés, tápozás és ennyi. borzasztóan idegenkedik a fotózástól, pedig élőben kimondottan látványos. de azért egy rossz telós képet megosztok, decemberben őrá is jobban ráállok, megérdemli szegényke pofás aki látom a stressz kezelő ott van egy karnyújtásnyira az akitól
|
2016. november 30., szerda 18:42 |
|
|
titusz
|
Rég nem jelentkeztem ezzel a nano-manóval, de egyhanguan telnek a napjai, vízcsere hetente, etetés, tápozás és ennyi. borzasztóan idegenkedik a fotózástól, pedig élőben kimondottan látványos. de azért egy rossz telós képet megosztok, decemberben őrá is jobban ráállok, megérdemli szegényke
|
2016. november 30., szerda 18:13 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: Nem igazán akart összeérni a kép, valahogy nem adta igazán, a monte carlo is borzalmas lassú nálam, ha rá várok talán a budapesti olimpiára tudnék valami látványt produkálni, a talajban meg nem igazán akar megmaradni (low techben nem várok csodát ). Tehát történt egy kis átalakítás, kap egy kis hm tuningot az akva meg a bal közepet megpróbálom jobban növényesiteni. Köszi, hogy benéztél! és a szokásos rosz kép, vegyétek úgy, hogy ez még csak egy skicc Szerintem szépen fejlődik az akváriumod . Inkább türelmetlennek tűnsz Igen, a szokásos pánikom elővett de a bal oldalon nem sikerült látványilag elválasztani a köveket, nem láttam benne azt amit akartam, pedig most tényleg adtam időt neki, lefoglalt a nagy, most jobban tetszik bár a kép rossz, meg több növényezésben is kicsit ki tudom jobban élni magam. Nos nyugodj meg .. Jó lesz ez az akvárium , csak álmodd tovább .. Nyugodt vagyok kapott időt bőven, ezt most tényleg szükségesnek láttam és ahogy montad most továbbálmodtam!
|
2016. október 19., szerda 18:12 |
|
|