Szerző |
Üzenet |
titusz
|
Köszi! örölük, hogy tetszik! most nekem is bejön, nem maradt bennem tüske, hogy valami hibádzik, most már csak ki kell várni, hogy a bal oldalt is befussa a z mc, alig fél év és készen leszek
|
2016. december 4., vasárnap 13:17 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. december 4., vasárnap 12:58 |
|
|
titusz
|
3 ora karbantartás, atrendezes, rafert mar szegényre Na ez lett belole, figyeljetek a hegymaszot a jobb hatso csucson. bocsanat, de valamiert nem tudok ekezettel irni
|
2016. december 4., vasárnap 12:09 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
titusz írta: JANNUS333 írta: Nem deltétlen...inkább rajta még nem futott le a zőldség...ha körbefutja ad neki is egy körvonalat..taglalást...nem lesz ennyire egybe gombóc.. Valami mással növényesitve jó lehetne, de az mc vel elől hátul nem fogom azt a hatást elérni amit szeretnék kipróbálom a nélkül aztán meglátjuk, ha jól emlékszem azt a követ nem lesz anyira gáz kiszedni. Le ne borogasd..nem venném a lelkemre..
|
2016. december 1., csütörtök 12:13 |
|
|
titusz
|
JANNUS333 írta: Nem deltétlen...inkább rajta még nem futott le a zőldség...ha körbefutja ad neki is egy körvonalat..taglalást...nem lesz ennyire egybe gombóc.. Valami mással növényesitve jó lehetne, de az mc vel elől hátul nem fogom azt a hatást elérni amit szeretnék kipróbálom a nélkül aztán meglátjuk, ha jól emlékszem azt a követ nem lesz anyira gáz kiszedni.
|
2016. december 1., csütörtök 11:32 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Nem deltétlen...inkább rajta még nem futott le a zőldség...ha körbefutja ad neki is egy körvonalat..taglalást...nem lesz ennyire egybe gombóc..
|
2016. december 1., csütörtök 9:23 |
|
|
titusz
|
Kipróbálom majd sokat nézegettem a képeket, vissza is néztem a naplót szerintem a bal hátsó nagy kő lesz a bibi, nekem nagyon bezárja a látványt, megpróbálom nélküle hátha kicsit szellősebben befekszik a fotónak is
|
2016. december 1., csütörtök 8:58 |
|
|
titusz
|
|
2016. december 1., csütörtök 8:53 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
nem vagyok egy nagy ps huszár...valahogy egyett a 3 közül megvalósítanék..nempont ott ahol vannak...de valahogy így nekem bejön... U.i a mohád kigyomláltam jobrol...sorry... Na meg várd meg a többiek mit mondanak...ez csak az én izléficamom...
|
2016. november 30., szerda 22:17 |
|
|
titusz
|
JANNUS333 írta: titusz írta: JANNUS333 írta: Nano vodka? Vagy nano motor.. mindkettő megfelel a célra... Nagyon pofás aki..tessék rágyurni a fotózásra...bár láttam már százszor rosszabb minőséget is... Illetve jobb előre egy nagyobbacska fácska m€g megdobná... Megnyugtat, hogy láttál már rosszabbat is, de valószínű, hogy azt is tőlem láttad jobb elől sajna csak vagy 2 cm hely van, nem hiszem, hogy be tudok oda szuszakolni valamit, talán feljebb a kövön valahogy megoldani, hogy elvezesse a szemet, jöhetnek az ötletek! azt majd vegyétek figyelembe, hogy pici 20l az egész. Nem..nem..máshol láttam neem nálad A kis fát esetleg ahogy jobrol szélesedik a tisztás..és mindenképp nagyobbat mint a többi.. A bal oldali fánál lenn viszont tényleg nem látni semmit...ott még lehetne finomítani...keres v.mi nagy fényforrást és fotózz az alatt.. Jobb fent mondod a fát?
|
2016. november 30., szerda 21:07 |
|
|