|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:58
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
"Várom a kritikákat mivel még lehet rajta változtatni." Nem sajnálom a billentyűzetet!
_________________ K.Tamás
|
2012. február 17., péntek 21:40 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: stevbig írta: Köszi! Nem akarom balról nagyon elnyomni, mivel nagyon sokat fogom onnan is nézni, mivel egy íróasztalon van. Remélem a növényekkel nem lesz annyira üres.
Értelek, és nem is azért mondtam, hogy elnyomd ,mert gondolom, hogy többet fogod látni srégan mint szemből, csak a bal eleje is magasan van és a jobb hátulja is, így olyan mintha a bal hátsó sarok lenne az akvárium eleje. Szerintem ha a jobb sarokból átteszed a bal sarokba azt a szép magas és széles követ akkor még így sem fogja elnyomni a látványt. De mivel még üres megnézheted, hogy néz ki. Van még kövem szép számmal, úgy hogy holnap még legózok egy kicsit. Mondjuk élőben másképp néz ki, a fotók igazán nem adják vissza. De kösz az észrevételt !
|
2012. február 17., péntek 21:38 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevbig írta: Köszi! Nem akarom balról nagyon elnyomni, mivel nagyon sokat fogom onnan is nézni, mivel egy íróasztalon van. Remélem a növényekkel nem lesz annyira üres.
Értelek, és nem is azért mondtam, hogy elnyomd ,mert gondolom, hogy többet fogod látni srégan mint szemből, csak a bal eleje is magasan van és a jobb hátulja is, így olyan mintha a bal hátsó sarok lenne az akvárium eleje. Szerintem ha a jobb sarokból átteszed a bal sarokba azt a szép magas és széles követ akkor még így sem fogja elnyomni a látványt. De mivel még üres megnézheted, hogy néz ki.
|
2012. február 17., péntek 21:32 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
bevi írta: Már vártam, hogy mikor kezded a projektet... )) Ígéretesnek tűnik... Nézem a képet, de marad egy kis hiány érzetem... Értem az elrendezést, csak picit zavaró... sorry... A bal oldali resz szerintem is lapos. Én megpróbálnám megemelni a talajt, mintha egy kis domb oldala lenne... a középső fát pedig, vagy megdönteném, vagy picit áthelyezném, hogy ne uralja nagyon az akvárium közepét... )) Várom már, hogy milyen lesz berendezve... Köszi Béci! Remélem a hiányérzetet tudom majd a növény ültetésnél kompenzálni ! Lehet még egy kicsit sakkozok vele .
|
2012. február 17., péntek 21:30 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Már vártam, hogy mikor kezded a projektet... )) Ígéretesnek tűnik... Nézem a képet, de marad egy kis hiány érzetem... Értem az elrendezést, csak picit zavaró... sorry... A bal oldali resz szerintem is lapos. Én megpróbálnám megemelni a talajt, mintha egy kis domb oldala lenne... a középső fát pedig, vagy megdönteném, vagy picit áthelyezném, hogy ne uralja nagyon az akvárium közepét... )) Várom már, hogy milyen lesz berendezve...
_________________Üdv. Bevi
|
2012. február 17., péntek 21:17 |
|
|
stevbig
|
Mexx2 írta: Huhu, nagyon jól néz ki. Nekem valahogy a bal hátsó sarok üresnek tűnik, az a lapos kő szerintem nem illik oda, egy magasabb robusztusabb jobb lenne. Szerintem. Köszi! Nem akarom balról nagyon elnyomni, mivel nagyon sokat fogom onnan is nézni, mivel egy íróasztalon van. Remélem a növényekkel nem lesz annyira üres. papó írta: Nos eddig alga sehol Nehéz így hozzászólni , hiszen nem tudom milyen növényeket ültetsz . Mindenesetre , szépen van megragasztva az aksi Igen eddig algát én sem véltem felfedezni, jól sikerült az indítás ! A növény lista kezd körvonalazódni. Hát igen a ragasztás nem csak szép de reméljük jó is, mivel vakon bízom benned ezért nem csináltam próbát .
|
2012. február 17., péntek 21:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nos eddig alga sehol Nehéz így hozzászólni , hiszen nem tudom milyen növényeket ültetsz . Mindenesetre , szépen van megragasztva az aksi
2012. február 17., péntek 21:05 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Huhu, nagyon jól néz ki. Nekem valahogy a bal hátsó sarok üresnek tűnik, az a lapos kő szerintem nem illik oda, egy magasabb robusztusabb jobb lenne. Szerintem.
|
2012. február 17., péntek 20:36 |
|
|
stevbig
|
Sziasztok!
Mivel a nagyobb akváriumom a nappaliban van és én elég sokat tartózkodom a dolgozó szobámba úgy döntöttem asztalomra is becsempészek egy kis vízi világot. A mai napon sikerült is kreálnom egy alapot. Low tech-ben gondolkodtam, reméljük bejön, Így legalább össze tudom hasonlítani a növények fejlődését a másik akváriummal ami Co-val megy. A paraméterek: Akvárium: 30X30X35 Szűrés: Auqel Fan1 Világítás: Aquatic Nature Solar Duo Boy 26W Talaj: Tropica Plant Substrat+Gyöngykavics apró szemű Dekoráció: Red moor fa, Seiryu kő Növények: a másik akváriumból A kezdetről: Várom a kritikákat mivel még lehet rajta változtatni. Növényesítés előre láthatólag vasárnap.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2012. február 17., péntek 18:35 |
|
|