Szerző |
Üzenet |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tibó írta: Nano vírus fertőz! Viccet félretéve. Eddig ez a kategória messze elkerült, mert nálam egy akvárium 100 litertől kezdődött. Be kell, hogy valljam tévedtem. Nagyon szép lett az akváriumod. Nemcsak a nagyobb , de a kicsi akváriumok között is szép tudást szereztél. Kíváncsian várom a növényekkel bedúsult akvárium képet. A közbeni fejlődést és gondozást is szívesen olvasom majd. Az érdekel, majd, hogy mennyire nehéz fent tartani egy egyensúlyt ebben a kicsi közegben.? Köszi ! Ahogy időm engedi naplózom tovább. Ma megvolt a második vízcsere 2/3 RO 1/3 csapvíz. Igaz indulásnál a másik akváriumból tettem át kb. 15litert. A víz letisztult A rotalán már látom a fejlődést. Egy kicsit a belső szűrő aggaszt, de lehet le fogom cserélni egy használt külsőre. Már vadászok a neten rá !
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2012. február 22., szerda 14:54 |
|
|
Tibó
|
Nano vírus fertőz! Viccet félretéve. Eddig ez a kategória messze elkerült, mert nálam egy akvárium 100 litertől kezdődött. Be kell, hogy valljam tévedtem. Nagyon szép lett az akváriumod. Nemcsak a nagyobb , de a kicsi akváriumok között is szép tudást szereztél. Kíváncsian várom a növényekkel bedúsult akvárium képet. A közbeni fejlődést és gondozást is szívesen olvasom majd. Az érdekel, majd, hogy mennyire nehéz fent tartani egy egyensúlyt ebben a kicsi közegben.?
|
2012. február 22., szerda 7:53 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Görgetem, görgetem de nem látom a képet!
|
2012. február 20., hétfő 22:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Megnyugodtam
2012. február 20., hétfő 22:01 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: stevbig írta: papó írta: Ha ez az eleje , akkor a pogostemont és a blyxat felcseréltem volna. Ha ez az oldala akkor jó A mai vízcserénél megcseréltem ! Köszi! Jobb lett vagy rosszabb ? Határozottan jobb !
|
2012. február 20., hétfő 21:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
stevbig írta: papó írta: Ha ez az eleje , akkor a pogostemont és a blyxat felcseréltem volna. Ha ez az oldala akkor jó A mai vízcserénél megcseréltem ! Köszi! Jobb lett vagy rosszabb ?
2012. február 20., hétfő 20:40 |
|
|
stevbig
|
papó írta: Ha ez az eleje , akkor a pogostemont és a blyxat felcseréltem volna. Ha ez az oldala akkor jó A mai vízcserénél megcseréltem ! Köszi!
|
2012. február 20., hétfő 18:11 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Nagyon szép!Ezért akartam én is egy nanot hogy valami hasonlóan szépet alkossak.Nem jön össze.Bár ilyen gyöngyszemet nem tudtam volna összerakni!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. február 19., vasárnap 18:13 |
|
|
stevbig
|
bevi írta: Ez hibátlan lett... Emelem kalapom... A növények sokszínűsége meg csak előnyére válik egy akváriumnak. A lényeg a jó elrendezésen van... Még egyszer gratula a kis nano-hoz... : D: D Köszönöm, de azért van még hova fejlődni ! Van az üzletben egy-két gyöngyszem !
|
2012. február 19., vasárnap 17:20 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Ez hibátlan lett... Emelem kalapom... A növények sokszínűsége meg csak előnyére válik egy akváriumnak. A lényeg a jó elrendezésen van... Még egyszer gratula a kis nano-hoz... : D: D
_________________Üdv. Bevi
|
2012. február 19., vasárnap 7:46 |
|
|