Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem egy ilyen van. Igazság szerint ez csak annyiban nevezhető reduktornak, hogy csak a palackban lévő nyomást mutatja a kimenőt nem, viszont azt a tűszeleppel állítod. A bal szélső fekete a tűszelep.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 10., hétfő 9:50 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
papó írta: Mexx2 írta: Nekem is hasonló van mint amit papó mondott ,de az nem mágnesszelepes. Ez sem az .. nemis lenne érdemes azzal használni , hiszen ez is áramlás szabályzó és nem nyomáscsökkentő. Ezt nem értem (áramlás szabályzó)? Azért írtam a mágnesszelepet, mert amit néztem azon van. Ez tudhat úgy működni mint egy átlagos reduktor?
|
2014. február 10., hétfő 8:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: Nekem is hasonló van mint amit papó mondott ,de az nem mágnesszelepes. Ez sem az .. nemis lenne érdemes azzal használni , hiszen ez is áramlás szabályzó és nem nyomáscsökkentő.
2014. február 9., vasárnap 20:29 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem is hasonló van mint amit papó mondott ,de az nem mágnesszelepes.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 9., vasárnap 20:02 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
papó írta: lakly írta: Tervezgetem CO2 rendszerre feltuningolni az akit. Ami fő irány Sodastream-es kialakítás lesz főként a hely szűke miatt. Két elképzelésem van mágnesszelepes, vagy anélkül (természetesen a második olcsóbb). A mágnesszelepessel van tapasztalatom, a másikkal nincs. Ez az amit kinéztem. Sajnos gyerkőc érkezésével szűkössé vált a keret. Használok én is ilyet a boltban , pont az erdő -mocsárral akváriumra van beüzemelve. Semmi baj nincs vele , csak egyszer kell jól belőni a bubiszámot és megy éjjel nappal. Ez egy mágnesszelepes verzió, a hátoldalára van rögzítve az elektronika, feltételezem ezek szerint az is jó lehet. Papó ti is forgalmazzátok ezt a típust?
|
2014. február 9., vasárnap 17:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
lakly írta: Tervezgetem CO2 rendszerre feltuningolni az akit. Ami fő irány Sodastream-es kialakítás lesz főként a hely szűke miatt. Két elképzelésem van mágnesszelepes, vagy anélkül (természetesen a második olcsóbb). A mágnesszelepessel van tapasztalatom, a másikkal nincs. Ez az amit kinéztem. Sajnos gyerkőc érkezésével szűkössé vált a keret. Használok én is ilyet a boltban , pont az erdő -mocsárral akváriumra van beüzemelve. Semmi baj nincs vele , csak egyszer kell jól belőni a bubiszámot és megy éjjel nappal.
2014. február 9., vasárnap 17:23 |
|
|
lakly
|
Tervezgetem CO2 rendszerre feltuningolni az akit. Ami fő irány Sodastream-es kialakítás lesz főként a hely szűke miatt. Két elképzelésem van mágnesszelepes, vagy anélkül (természetesen a második olcsóbb). A mágnesszelepessel van tapasztalatom, a másikkal nincs. Ez az amit kinéztem. Sajnos gyerkőc érkezésével szűkössé vált a keret.
|
2014. február 9., vasárnap 16:39 |
|
|
lakly
|
papó írta: lakly írta: papó írta: Köszi hogy időt szántál a kalandregényed megírására Hatalmas fejlődésen ment keresztül a kis akvárium és mi is sokat tanulhatunk belőle. Nagyon tetszik amit a végén összehoztál . Köszönöm, de azért szerintem neked ebben nem volt semmi újdonság. A kandicsrák új fordulat volt. Hát én annyira nem örültem nekik.
|
2014. február 9., vasárnap 16:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
lakly írta: papó írta: Köszi hogy időt szántál a kalandregényed megírására Hatalmas fejlődésen ment keresztül a kis akvárium és mi is sokat tanulhatunk belőle. Nagyon tetszik amit a végén összehoztál . Köszönöm, de azért szerintem neked ebben nem volt semmi újdonság. A kandicsrák új fordulat volt.
2014. február 8., szombat 17:12 |
|
|
lakly
|
papó írta: Köszi hogy időt szántál a kalandregényed megírására Hatalmas fejlődésen ment keresztül a kis akvárium és mi is sokat tanulhatunk belőle. Nagyon tetszik amit a végén összehoztál . Köszönöm, de azért szerintem neked ebben nem volt semmi újdonság.
|
2014. február 8., szombat 17:11 |
|
|