Jóvanakkor Béci, látom még egyben van a medence, ja és még mindig nagyon babán néz ki. Szerintem nagyon szép ezzel a háttérrel is, bár a feketével lényegesen drammatikusabb hatást kelt a tarolás.
Köszi... Igyekeztünk egyben tartani... Még utoljára a világos háttérrel...)
Nem utolsó sorban az ékfoltosok, amik belekerültek szépen ikráznak...)) Olyan táncot járnak amit sajnos a fényképek nem adnak vissza és még videót nem tudtam róla készíteni....
_________________ Üdv. Bevi
2012. január 9., hétfő 15:45
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
Jóvanakkor Béci, látom még egyben van a medence, ja és még mindig nagyon babán néz ki. Szerintem nagyon szép ezzel a háttérrel is, bár a feketével lényegesen drammatikusabb hatást kelt a tarolás.
2012. január 9., hétfő 12:39
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
Papó, hogyan áll a medence? Lehetne kérni róla egy rövid, de lehetőség szerint fotóval ellátott jelentést? Mert gondoltam kicserélném a számítógépemen a háttérképet.
Egyet értek Knott Úrral, egy pár fotóval igazán megörvendeztethetnéd a közönséget
Srácok ! Ígérem lesz pár fotó , de mint láthatjátok ezer a dolog
Csókolom! Bácsi, bácsi, mikor lesz az a másik fotózós bácsi az akvárium előtt?
2011. november 23., szerda 9:00
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Papó, hogyan áll a medence? Lehetne kérni róla egy rövid, de lehetőség szerint fotóval ellátott jelentést? Mert gondoltam kicserélném a számítógépemen a háttérképet.
Egyet értek Knott Úrral, egy pár fotóval igazán megörvendeztethetnéd a közönséget
Srácok ! Ígérem lesz pár fotó , de mint láthatjátok ezer a dolog
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 15 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.