Szerző |
Üzenet |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: DeKol írta: Mexx2 írta: Képet tudsz mutatni róla? Csak mert szívesen kipróbálnám, csak ha nagyon színezi akkor gondolom a fény erejét is korlátozza. Szia! Ma ahogy hazaértem egyből néztem meg az akvárium színét és így vízcsere után már nem tért vissza a színező hatása, viszont a pH-t ugyan úgy lent tartja. Szóval szerintem csak elsőnek színezi a vizet. Ha érdekel Égertoboz akkor írj nyugodtan Pü be Még olyan kérdésem lenne, hogy mennyi ideig kell benne lennie a toboznak? Nálad állandóan benne van, vagy egy ideig és utána ki lehet venni? Nálam állandóan bent van, igazából nagyon egyszerű elrejteni,. Tapatalk-kal küldve az én C2105-el
_________________ Sólyom Gábor
|
2014. január 16., csütörtök 18:24 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: Mexx2 írta: Képet tudsz mutatni róla? Csak mert szívesen kipróbálnám, csak ha nagyon színezi akkor gondolom a fény erejét is korlátozza. Szia! Ma ahogy hazaértem egyből néztem meg az akvárium színét és így vízcsere után már nem tért vissza a színező hatása, viszont a pH-t ugyan úgy lent tartja. Szóval szerintem csak elsőnek színezi a vizet. Ha érdekel Égertoboz akkor írj nyugodtan Pü be Még olyan kérdésem lenne, hogy mennyi ideig kell benne lennie a toboznak? Nálad állandóan benne van, vagy egy ideig és utána ki lehet venni?
_________________ K.Tamás
|
2014. január 16., csütörtök 17:55 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Képet tudsz mutatni róla? Csak mert szívesen kipróbálnám, csak ha nagyon színezi akkor gondolom a fény erejét is korlátozza. Szia! Ma ahogy hazaértem egyből néztem meg az akvárium színét és így vízcsere után már nem tért vissza a színező hatása, viszont a pH-t ugyan úgy lent tartja. Szóval szerintem csak elsőnek színezi a vizet. Ha érdekel Égertoboz akkor írj nyugodtan Pü be
|
2014. január 16., csütörtök 16:52 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: hzshalas írta: Mexx2 írta: Hosszú távon is tartja ezt a ph-t? A vízszíne később kitisztult? Mivel lassacskán beszereznék én is pár ilyen szépséges rákot, ez engem is érdekelne. Sziasztok, azt tapasztaltam hogy levitte a pH - t és lent is tartja. Amikor savval próbáltam savanyítani a vizet akkor minden reggelre vissza mászott a kiindulásnál értékre. Ez a tobozzal stabil. A vízet erősen színezi, viszont víz csere után már nem színezett annyira. Tapatalk-kal küldve az én C2105-el Képet tudsz mutatni róla? Csak mert szívesen kipróbálnám, csak ha nagyon színezi akkor gondolom a fény erejét is korlátozza.
|
2014. január 16., csütörtök 10:51 |
|
|
DeKol
|
hzshalas írta: Mexx2 írta: DeKol írta: Hétvégén sikerült szednem égertobozt, így került is be az akváriumba 4 darab. Elsőnek csak szépen beszínezte a vizet. Lassan elkezdte savanyítani a vizet is, jelenleg 6,5 a vizem pH értéke. Ez már tökéletesnek mondható.
Amit még nem említettem hogy múlthéten csütörtökön bepetésedet az egyik CRS. Szerencsére azóta is szépen nevelgeti.
Tapatalk-kal küldve az én C2105-el Hosszú távon is tartja ezt a ph-t? A vízszíne később kitisztult? Mivel lassacskán beszereznék én is pár ilyen szépséges rákot, ez engem is érdekelne. Sziasztok, azt tapasztaltam hogy levitte a pH - t és lent is tartja. Amikor savval próbáltam savanyítani a vizet akkor minden reggelre vissza mászott a kiindulásnál értékre. Ez a tobozzal stabil. A vízet erősen színezi, viszont víz csere után már nem színezett annyira. Tapatalk-kal küldve az én C2105-el
|
2014. január 16., csütörtök 10:47 |
|
|
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Mexx2 írta: DeKol írta: Hétvégén sikerült szednem égertobozt, így került is be az akváriumba 4 darab. Elsőnek csak szépen beszínezte a vizet. Lassan elkezdte savanyítani a vizet is, jelenleg 6,5 a vizem pH értéke. Ez már tökéletesnek mondható.
Amit még nem említettem hogy múlthéten csütörtökön bepetésedet az egyik CRS. Szerencsére azóta is szépen nevelgeti.
Tapatalk-kal küldve az én C2105-el Hosszú távon is tartja ezt a ph-t? A vízszíne később kitisztult? Mivel lassacskán beszereznék én is pár ilyen szépséges rákot, ez engem is érdekelne.
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2014. január 16., csütörtök 9:28 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
DeKol írta: Hétvégén sikerült szednem égertobozt, így került is be az akváriumba 4 darab. Elsőnek csak szépen beszínezte a vizet. Lassan elkezdte savanyítani a vizet is, jelenleg 6,5 a vizem pH értéke. Ez már tökéletesnek mondható.
Tapatalk-kal küldve az én C2105-el Hosszú távon is tartja ezt a ph-t? A vízszíne később kitisztult?
|
2014. január 15., szerda 13:52 |
|
|
DeKol
|
Hétvégén sikerült szednem égertobozt, így került is be az akváriumba 4 darab. Elsőnek csak szépen beszínezte a vizet. Lassan elkezdte savanyítani a vizet is, jelenleg 6,5 a vizem pH értéke. Ez már tökéletesnek mondható.
Tapatalk-kal küldve az én C2105-el
|
2014. január 15., szerda 9:21 |
|
|
DeKol
|
Grt írta: Nagyon szépek a garnik, akárcsak a növényeid! Köszönöm GRT:) Most a növények nincsenek 100%állapotban mert táp kísérletezés van., hogy meg találjam a megfelelő mennyiséget. Ami a növényeknek is jó meg a garnéláknak is. Tapatalk-kal küldve az én C2105-el
|
2014. január 15., szerda 9:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Grt írta: DeKol írta: Sziasztok! Ma csak egy képet hoztam ahol épp a garnélák a eperfa levelet kóstolgatják/ a kép telefonnal készült, így nem 100as a minőséget /: Nagyon szépek a garnik, akárcsak a növényeid! Nagy mázlista a srác ezekkel a garnikkal .,
2014. január 13., hétfő 22:09 |
|
|