Szerző |
Üzenet |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok! Lassan ennek az akváriumnak is eljön a vége . Letelt a fél év ami nálam azt jelenti hogy új akváriumot kell építeni. Általában nekem egy scape fél évig szokott élni, mert kb ilyenkorra "unom" meg a kinézetét és érzek valami késztetést hogy építsek egy másikat. Búcsúzóul egy képet kaptok amikor az akvárium a legszebb korát élte, végül ez is lett a verseny fotója az akváriumnak.
_________________ Sólyom Gábor
|
2014. március 12., szerda 15:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DeKol írta: papó írta: Az égerfa toboz okozza az elhullást. Hogy ki használja meg mennyit az egy dolog. Mind egy hogy egy hete nem használod , a csersav azért még benne maradt az akváriumodban. Értem, pedig azóta volt már 50% vízcsere is Gabi ! Ebbe az akváriumba a főzetből csak millilitereket lehetett volna önteni. Én vagyok a hibás , mert akartam írni ill mondani , de elfelejtettem.
2014. február 1., szombat 21:03 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Az égerfa toboz okozza az elhullást. Hogy ki használja meg mennyit az egy dolog. Mind egy hogy egy hete nem használod , a csersav azért még benne maradt az akváriumodban. Értem, pedig azóta volt már 50% vízcsere is
|
2014. február 1., szombat 20:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
DeKol írta: papó írta: Gabi ! az égerfa toboz nem játék ! Nagyon sajnálom , hogy elfelejtetten Neked írni , de nagyon jelentős mértékű csersav oldódik ki a belőle. Annak idején a diszkosz halakhoz sem tettük be magát tobozt , hanem teát főztünk belőle és kb 5 kis toboz főzetét -több napi derítés után - öntöttük olyan 200 liter vízhez. Nem kapott az akvárium egy hete égertobozt, mert fényképezgetek és nem néz ki olyan jól a sötétebb víz.Nagyon sok garnéla tartó használja az égertobozt úgy hogy belerakja simán a vízbe. Jelenleg tanácstalan vagyok hogy mi okozta az elhullást. Az égerfa toboz okozza az elhullást. Hogy ki használja meg mennyit az egy dolog. Mind egy hogy egy hete nem használod , a csersav azért még benne maradt az akváriumodban.
2014. február 1., szombat 20:56 |
|
|
DeKol
|
papó írta: Gabi ! az égerfa toboz nem játék ! Nagyon sajnálom , hogy elfelejtetten Neked írni , de nagyon jelentős mértékű csersav oldódik ki a belőle. Annak idején a diszkosz halakhoz sem tettük be magát tobozt , hanem teát főztünk belőle és kb 5 kis toboz főzetét -több napi derítés után - öntöttük olyan 200 liter vízhez. Nem kapott az akvárium egy hete égertobozt, mert fényképezgetek és nem néz ki olyan jól a sötétebb víz.Nagyon sok garnéla tartó használja az égertobozt úgy hogy belerakja simán a vízbe. Jelenleg tanácstalan vagyok hogy mi okozta az elhullást.
|
2014. február 1., szombat 20:54 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
DeKol írta: Sajnos ő már csak a múlt. Mindig is szerettem volna hogy ha szaporodna nálam a CRS garnéla. Ő vele úgymond már célegyenesbe jártam. Több mint 3 hét eltelt.Mai napon sajnos már csak a tetemét találtam meg.Hasába a sok kicsivel, a kicsiknek már volt szemük és párnak már a piros csík is látszódott halványan. Sajnálom!!
|
2014. február 1., szombat 20:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
DeKol írta: Sajnos ő már csak a múlt. Mindig is szerettem volna hogy ha szaporodna nálam a CRS garnéla. Ő vele úgymond már célegyenesbe jártam. Több mint 3 hét eltelt.Mai napon sajnos már csak a tetemét találtam meg.Hasába a sok kicsivel, a kicsiknek már volt szemük és párnak már a piros csík is látszódott halványan. Gabi ! az égerfa toboz nem játék ! Nagyon sajnálom , hogy elfelejtetten Neked írni , de nagyon jelentős mértékű csersav oldódik ki a belőle. Annak idején a diszkosz halakhoz sem tettük be magát tobozt , hanem teát főztünk belőle és kb 5 kis toboz főzetét -több napi derítés után - öntöttük olyan 200 liter vízhez.
2014. február 1., szombat 20:47 |
|
|
DeKol
|
Sajnos ő már csak a múlt. Mindig is szerettem volna hogy ha szaporodna nálam a CRS garnéla. Ő vele úgymond már célegyenesbe jártam. Több mint 3 hét eltelt.Mai napon sajnos már csak a tetemét találtam meg.Hasába a sok kicsivel, a kicsiknek már volt szemük és párnak már a piros csík is látszódott halványan.
|
2014. február 1., szombat 20:43 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 1., szombat 20:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
DeKol írta: Egy álom szertefoszlik.. Na ... mi történt már megint Gabi ?
2014. február 1., szombat 20:06 |
|
|