Sziasztok!
Mivel több akváriumom is van ami még egyáltalán nem került bemutatásra gondoltam csinálok nekik egy közös naplót amibe tudok róluk egy kis infót írni és képeket mutatni.
Jelenleg 3 akváriumom üzemel:
-A 40 literes opti amiről már korábban mutattam nektek naplót. Igaz ez most teljesen "steril" csak a bucephalandrák vannak benne és pár egyéb növény.
-Egy garnélás akvárium ami még decemberbe indult hogy majd ha sikerül valami különleges garnéla csapatot beszerezni akkor ne legyen az hogy akvárium hiány miatt nem tudom őket megvenni.De ez azóta se következett be így most átmeneti szállásként lakik benne 10 amano és 11 Boraras Brigittae. Meg pár fajta Microsorium és Bolbitis.
-96literes akvárium amiben a CRS garnéláim laknak. Ebben az akváriumban is szintén megtalálhatóak a különböző microsorium és bolbitis tövek. Annak ellenére hogy az akvárium semmi tápot nem kap, a növények nagyon szép ütemben fejlődnek. Akváriumban élő CRS "törzs" már több mint két éve meg van nekem. Igaz azóta folyamatosan szelektálás megy.Ennek köszönhetően egy két különleges mintázatú garnéla is fel fel tűnik az állományban.Erről az akváriumról hoztam most nektek képeket: