Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
myk74 írta: Selena írta: myk74 írta: Hogy az a..... Betyár jól néz ki! Nincsenek véletlenek! Hibátlan! Egy hatalmas grat! Köszi szépen! 12 literes az akvárium. Tunze 3161 belső szűrő foszfatmegkotovel, aktívszennel és perlonvattaval, Sera fűtő és egy tunze nano vizutantolto. Két Arcadia LED, amiken csak a kék ledek vannak bekapcsolva. A szirt egy PM Riffkerámia "híd". Aljzat bora-bora elő aljzat. Gesendet von meinem SONY XZ1 mit Tapatalk Na eddig csak csodáltam a tengeriket, de ilyet most szeretnék Nagy bajban vagyok Ez azért nem atomfizika nagyon szívesen segítek osszerakni! Gesendet von meinem SONY XZ1 mit Tapatalk
|
2017. november 12., vasárnap 21:11 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Selena írta: myk74 írta: Hogy az a..... Betyár jól néz ki! Nincsenek véletlenek! Hibátlan! Egy hatalmas grat! Köszi szépen! 12 literes az akvárium. Tunze 3161 belső szűrő foszfatmegkotovel, aktívszennel és perlonvattaval, Sera fűtő és egy tunze nano vizutantolto. Két Arcadia LED, amiken csak a kék ledek vannak bekapcsolva. A szirt egy PM Riffkerámia "híd". Aljzat bora-bora elő aljzat. Gesendet von meinem SONY XZ1 mit Tapatalk Na eddig csak csodáltam a tengeriket, de ilyet most szeretnék Nagy bajban vagyok
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. november 12., vasárnap 21:09 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
myk74 írta: Hogy az a..... Betyár jól néz ki! Nincsenek véletlenek! Hibátlan! Egy hatalmas grat! Köszi szépen! 12 literes az akvárium. Tunze 3161 belső szűrő foszfatmegkotovel, aktívszennel és perlonvattaval, Sera fűtő és egy tunze nano vizutantolto. Két Arcadia LED, amiken csak a kék ledek vannak bekapcsolva. A szirt egy PM Riffkerámia "híd". Aljzat bora-bora elő aljzat. Gesendet von meinem SONY XZ1 mit Tapatalk
|
2017. november 12., vasárnap 20:38 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Hogy az a..... Betyár jól néz ki! Nincsenek véletlenek! Hibátlan! Egy hatalmas grat!
|
2017. november 12., vasárnap 20:27 |
|
|
Selena
|
|
2017. november 12., vasárnap 17:07 |
|
|
Selena
|
Egyébként meg sokat kísérleteztem mindegyik akváriumommal mire ilyenek lettek. A tengerit most hagyjuk, azt majdnem feladtam mire rajottem mi a gond... Én egyáltalán nem mondom magamat egy nagy akvakertesznek, sőt abszolút amatőr vagyok ezen a területen. Ezzel a kis 25 literessel is sokáig csak kísérleteztem mire kijott ez a setup. A dennerle nano flipperet el kell felejteni. Nem porlasztja szét a co2 bubikat. A kontrollfolyadek mindig kék volt. Mióta betettem a régi kerámia porlasztót azóta átlátszó szép zöld, szóval 6,5 pH. A lámpa. Az előző akváriumomat az erős fény rontotta el. Burjánzott az alga mindenhol. Ezen most összesen 6w led van. Szerintem a siker kulcsa a piros fény. Sokáig ment a piros ledek nélkül. A növények visszafejlodtek. Aztán megint ratettem a két piros led szalagot és megtaltosodtak. Folyatosan felnonek a víz felszínre és nyírni kell őket. Alga meg egyáltalán nincsen. A kis eheim szűrő a legkisebb fokozaton van, így szinte nincs áramlás. Az algák tapasztalatom szerint szeretik az áramlást. Pedig csak egy amano garni és egy nano algaevo van benne és 14 kis hal amiből 8 Guppi már nálam született de mind csajszi lett így kellett két pasit venni hozzájuk Szóval most ebben a konfigurációban szépen megy. Hetente egyszer adok profitot, a co2 ideális - este természetesen nem megy, a fény is optimális a piros kiegészítessel. A szűrés is megfelelő, pedig csak egy szivacs van benne. Most rendeltem aktív szenes szivacsot bele. Egy kis extra Gesendet von meinem SONY XZ1 mit Tapatalk
|
2017. november 1., szerda 9:49 |
|
|
Selena
|
myk74 írta: Selena írta: Na akkor egy kép az édesvízi nanomrol is. Lassan egy éve megy Gesendet von meinem SONY XZ1 mit Tapatalk Szeretem bármely akváriumodat. Jó rájuk nézni, patika mind. Gratula Köszi szépen! Gesendet von meinem SONY XZ1 mit Tapatalk
|
2017. november 1., szerda 9:30 |
|
|
myk74
|
Selena írta: Na akkor egy kép az édesvízi nanomrol is. Lassan egy éve megy Gesendet von meinem SONY XZ1 mit Tapatalk Szeretem bármely akváriumodat. Jó rájuk nézni, patika mind. Gratula
|
2017. október 31., kedd 23:28 |
|
|
Selena
|
JANNUS333 írta: Jobb oldalt mit keres egy asztalilámpa Legalább is tök úgy nézz ki... Amúgy csini aki. Az a víz alatti led lámpa Gesendet von meinem SONY XZ1 mit Tapatalk
|
2017. október 30., hétfő 20:26 |
|
|
Selena
|
Igen, alga az nincsen. Mondjuk nagy fény sincsen . Egy 2W-os Sera Nano led van felette és két piros led szalag valamint két víz alatti led lámpa. Gesendet von meinem SONY XZ1 mit Tapatalk
|
2017. október 30., hétfő 20:25 |
|
|