Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
papó írta: Selena írta: A másik pedig, hogy megprobalom a természetet amennyire lehet leutanozni. Mit jelent ez?
Világítás: a lámpát két körön egy ghl profilux vezerli. Napfelkelte, naplemente, felhosodes, esős napok, vihar Áramlás: a két áramoltatót szintén a ghl profilux vezerli véletlenszerűen szinuszhullám uzemmodban 20-50% között. Ehhez jön a Tunze nano Wavebox ami egy alap hullámzást ad a víznek Este: a hold állásának megfelelő holdfény és az áramlás visszamegy 15%-ra. Ezt is a ghl vezérli Ez az utolsó mondat : " Este: a hold állásának megfelelő holdfény és az áramlás visszamegy 15%-ra. Ezt is a ghl vezérli " tetszik . Nekem sincs ilyen herkentyűm . Ezt a holdfényt egy ghl simu-l adja. Naplementekor fél órát pirosan világít persze az is vezérelve 100%-ról megy le nullára. 2W az egész. Ja és ez adja a villamokat viharkor is két körön vezérelhető. Az egyik körön a piros míg a másikon a fehér/kék.
|
2016. szeptember 9., péntek 13:25 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Selena írta: A másik pedig, hogy megprobalom a természetet amennyire lehet leutanozni. Mit jelent ez?
Világítás: a lámpát két körön egy ghl profilux vezerli. Napfelkelte, naplemente, felhosodes, esős napok, vihar Áramlás: a két áramoltatót szintén a ghl profilux vezerli véletlenszerűen szinuszhullám uzemmodban 20-50% között. Ehhez jön a Tunze nano Wavebox ami egy alap hullámzást ad a víznek Este: a hold állásának megfelelő holdfény és az áramlás visszamegy 15%-ra. Ezt is a ghl vezérli Ez az utolsó mondat : " Este: a hold állásának megfelelő holdfény és az áramlás visszamegy 15%-ra. Ezt is a ghl vezérli " tetszik . Nekem sincs ilyen herkentyűm .
2016. szeptember 9., péntek 13:20 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
A másik pedig, hogy megprobalom a természetet amennyire lehet leutanozni. Mit jelent ez?
Világítás: a lámpát két körön egy ghl profilux vezerli. Napfelkelte, naplemente, felhosodes, esős napok, vihar Áramlás: a két áramoltatót szintén a ghl profilux vezerli véletlenszerűen szinuszhullám uzemmodban 20-50% között. Ehhez jön a Tunze nano Wavebox ami egy alap hullámzást ad a víznek Este: a hold állásának megfelelő holdfény és az áramlás visszamegy 15%-ra. Ezt is a ghl vezérli
|
2016. szeptember 9., péntek 10:37 |
|
|
Selena
|
N-emy írta: Fantasztikus! Csak ámulok és bámulok, és az a technika ... . RESPECT! Köszi szépen! Sokszor sokaktol megkaptam, hogy ez a technika "sznob", "tularazott vacak", stb...mégis működik. És itt arra gondolok, hogy 3 nap után kezdtem el telepíteni elég gyors tempóban és az eredmény nekem - és ahogy a visszajelzesek jönnek másoknak is - tetszik. Persze lehet ennél gyengébb technikával is üzemeltetni de akkor illik kívánni azt a 4-8 hetet az első telepitessel és megvarni az algavaltast és utána is csak olyan korallt tehetsz bele amit elbir a technika. Én olyan korallt teszek bele ami megtetszik vagy éppen megalmodtam.
|
2016. szeptember 9., péntek 10:25 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Fantasztikus! Csak ámulok és bámulok, és az a technika ... . RESPECT!
|
2016. szeptember 9., péntek 10:15 |
|
|
Selena
|
HUGO írta: Gyönyörű! Már nem tudom hányszor néztem meg! Örülök neki hogy tetszik
|
2016. szeptember 8., csütörtök 20:59 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gyönyörű! Már nem tudom hányszor néztem meg!
_________________ Pé.Zoli
|
2016. szeptember 8., csütörtök 20:28 |
|
|
Selena
|
JANNUS333 írta: Fantasztikus mint mindig.. Köszi szépen! Még vannak vele terveim
|
2016. szeptember 8., csütörtök 19:06 |
|
|
Selena
|
papó írta: Marha jó az a lágykorall fent jobboldalon Köszi! Az egy Plexaura flexuosa gorgonia. Az egyik ügyfelemtol kaptam ajándékba mert elég nehéz egyébként beszetezni...
|
2016. szeptember 8., csütörtök 19:05 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Fantasztikus mint mindig..
|
2016. szeptember 8., csütörtök 19:04 |
|
|