|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:46
|
Szerző |
Üzenet |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Köszi. Ígérem a héten lesznek új shotok. Mexx2 írta: T.Tamás30 írta: De azért szépen alakul.... Igen-igen, jó kis ágas-bogas elrendezést csináltál. Te is ékfoltos razbórát teszel bele? Köszi Neked is. Hú, látod ez egy nagyon jó kis kérdés. Eredetileg egy apistogramma párra gondoltam, melléjük még vmi csapathallal. De még nem döntöttem el fixen. Ötleteket szívesen elfogadok.
|
2012. február 7., kedd 23:36 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: De azért szépen alakul.... Igen-igen, jó kis ágas-bogas elrendezést csináltál. Te is ékfoltos razbórát teszel bele?
_________________ K.Tamás
|
2012. február 7., kedd 21:24 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
|
2012. február 7., kedd 21:15 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Akkezdet phia: 2012.01.26 - Így nézett ki feltöltés után pár perccel: DeadWood #2 by xtevo, on Flickr Azóta nem keveset változott, fotók hamarosan.
|
2012. február 7., kedd 21:03 |
|
|
stevo
|
Hardscape szárazon: DeadWood #2 by xtevo, on Flickr Balról: DeadWood #2 by xtevo, on Flickr Jobbról: DeadWood #2 by xtevo, on Flickr Egy távoli: DeadWood #2 by xtevo, on Flickr éééés, hogy miből is lesz a cserebogár: DeadWood #2 by xtevo, on Flickr A következő növények kerültek be végleges/ideiglenes jelleggel: - Anubias barteri var. barteri - Anubias barteri var. nana - Ceratopteris Thalictroides - Najas Guadalupensis - Vesicularia dubyana 'Christmas' - Staurogyne Repens - Lemna Minor - Limnobium Laevigatum - Microsorum Pteropus var. Windelov - Bolbitis Heudelotti - Blyxa Japonica (meglátom mennyire szeretik a kosztot nálam, aztán dől el a sorsuk. )
|
2012. február 7., kedd 20:58 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
|
2012. február 7., kedd 20:50 |
|
|
stevo
|
Mexx2 írta: Ez az akvárium hogy áll? Régen volt írva ide. Be van már rendezve? Rég bizony, szinte el is felejtettem. Igen, be lett rendezve! laszkan írta: Erre én is nagyon kíváncsi vagyok. Mióta is épül stevo? Ahhh, ne is mondd! Túl régóta... AQViktor írta: Úgy nagyjából 2-3 éve... Attól azért még távol vagyunk/voltunk, de egy jó évet vártam... Nem lehet mindenki olyan, hogy szinte naponta rendezi újra az aksiját. laszkan írta: Tudom ám Csak vártam, hogy belepirul e Azért remélem valami biztatóval fog jelentkezni. Tessék pirulok: KaZe írta: ... Először azt olvastam, hogy Low-Tech lesz, majd nézem, 100W lesz a medence fölött. Kétségtelen, hogy normális reflektor nélkül az eredeti fénymennyiség kisebb hányada jut el a medencéig, de ha nem túl régi a cső, azért az még képes megdurrantani azt a 140 liter vizet. Mindenesetre ha nem használsz CO2-t, figyeld a medencédet, mert akadhat olyan balga alga, ami akaratod ellenére képződni fog. Ha ez így lenne, tudd, hogy első körben a világításon kell variálni. Szerintem... Csak 55W-al világítok (kb. 1/2 - 3/4 éves a cső), mivel jóval kevesebb víz van benne, mintsem kéne, persze szándékos a manőver.
|
2012. február 7., kedd 20:49 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Mindig érdekességgel tölt el, ha hosszas értekezést tartanak a világításról, növényes..-ről pedig tudjuk, hogy szereti a témát. Először azt olvastam, hogy Low-Tech lesz, majd nézem, 100W lesz a medence fölött. Kétségtelen, hogy normális reflektor nélkül az eredeti fénymennyiség kisebb hányada jut el a medencéig, de ha nem túl régi a cső, azért az még képes megdurrantani azt a 140 liter vizet. Mindenesetre ha nem használsz CO2-t, figyeld a medencédet, mert akadhat olyan balga alga, ami akaratod ellenére képződni fog. Ha ez így lenne, tudd, hogy első körben a világításon kell variálni. Szerintem. novenyesakvariumok írta: A trópusi területeken délben tiszta éggel 150000 Lux mérhető. (A kedvedért most csaptam fel a Kasselmann bibliát, és megnéztem kb 15 értéket Észak-Brazíliától, Dél-Uruguayig) "3. Auflage"? remek mű!
2012. február 7., kedd 18:49 |
|
|
laszkan
Csatlakozott: 2011. november 10., csütörtök 10:36 Hozzászólások: 25
|
Tudom ám Csak vártam, hogy belepirul e Azért remélem valami biztatóval fog jelentkezni.
_________________További képek/akváriumok: www.picasaweb.com/laszkan
|
2012. február 7., kedd 14:22 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Úgy nagyjából 2-3 éve...
|
2012. február 7., kedd 13:50 |
|
|