|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 5:16
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Köcce
2012. március 11., vasárnap 19:35 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
papó írta: Azért jó lett volna ha egy képpel az éhségünket csillapítod Bizony lehet , hogy a többi garnéla a szűrőben éldegél. Nah, jó engedek a nyomásnak! DeadWood #2 - Inhabitats by xtevo, on Flickr DeadWood #2 - Inhabitats by xtevo, on Flickr
|
2012. március 11., vasárnap 19:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Azért jó lett volna ha egy képpel az éhségünket csillapítod Bizony lehet , hogy a többi garnéla a szűrőben éldegél.
2012. március 11., vasárnap 18:25 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Mexx2 írta: Itt mi a helyzet? Hogy néz ki az akvárium?? Köszi az érdeklődést! Kép nem lesz (még). De, hogy valami hírrel is szolgáljak: a múlt héten beköltöztek az első lakók az aksiba, végre valahára négy otocinclus affinis személyében. Persze nem elégedhettem meg ennyivel, ha már egy "üzlet" beindult. Nem sokkal később 12 darab Neocaridina heteropoda avagy Red Cherry vette birtokba a territóriumot, persze beengedés után 20 másodperccel már szinte nagyítóval kerestem őket merre lehetnek, de ezzel számoltam, remélem pár hónap múlva, már úgy kell osztogatnom őket Hogy miért is maradt el az aktív(abb) naplózása ennek a projektnek? Hamarosan bővül az otthoni akváriumok száma nem is eggyel, szüleim és barátnőm nagy örömére Eddig a technikai dolgok beszerzésére figyeltem inkább, de ez sem lesz mostohagyerek, hamarosan kisebb-nagyobb változtatást eszközölök rajta. Amit már a kezdetektől fogva szerettem volna! Szóval "Sztéj tyúnned!" Hja, jut eszembe. A garnik már le is vedlettek, de a 12-ből jó ha 5-6ot látok, létezik, hogy a többi a szűrőm aljában éldegél?
|
2012. március 11., vasárnap 17:58 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itt mi a helyzet? Hogy néz ki az akvárium??
_________________ K.Tamás
|
2012. március 11., vasárnap 12:22 |
|
|
stevo
|
Tibó írta: Nagyon szépen összehoztad! Az tetszik, hogy ilyen hamar összeállt. Nekem több hétbe került, míg a növények észbe kaptak! A fám nekem is ilyen trutymós lett! Ezek szerint, akkor csak eddig voltunk egy szinten. Nagyon szép akvárium! Várom majd a képeket. Köszi szépen! Hamar? Az azért túlzás, a tervezgetés jópár hónapot átívelt... A növényekkel kapcsolatban annyi "előnyöm" volt, hogy ezek mind submers formában kerültek az aksiba. Hidd el én se vagyok profi, távolról sem... Sokat kell olvasni, figyelni, kérdezni.
|
2012. február 22., szerda 18:45 |
|
|
Tibó
|
Nagyon szépen összehoztad! Az tetszik, hogy ilyen hamar összeállt. Nekem több hétbe került, míg a növények észbe kaptak! A fám nekem is ilyen trutymós lett! Ezek szerint, akkor csak eddig voltunk egy szinten. Nagyon szép akvárium! Várom majd a képeket.
|
2012. február 22., szerda 7:36 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
stevo írta: myk74 írta: ... Pöpec!Persze nem csak ez ,minden nagy jó lett!Nekem valamiért nem akar az anubias fejlődni! Köszi Miki! Nekem az anubias low-tech körülmények között is brutálmód nőtt, amikor nem tápoztam semmit, még akkor is! Én sem sokat tápozok de a mohán kivül semmi más nem nő brutálmód!:) Azért egy front jöhetne!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. február 19., vasárnap 18:10 |
|
|
stevo
|
myk74 írta: ... Pöpec!Persze nem csak ez ,minden nagy jó lett!Nekem valamiért nem akar az anubias fejlődni! Köszi Miki! Nekem az anubias low-tech körülmények között is brutálmód nőtt, amikor nem tápoztam semmit, még akkor is!
|
2012. február 19., vasárnap 18:09 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
stevo írta: Front képet most nem lőttem, nem sok változás volt az elmúlt héten. Helyette az egyik anubias-t mutatnám meg. DeadWood #2 by xtevo, on Flickr Pöpec!Persze nem csak ez ,minden nagy jó lett!Nekem valamiért nem akar az anubias fejlődni!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. február 19., vasárnap 18:02 |
|
|