|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:52
|
Szerző |
Üzenet |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
papó írta: Az utolsó képen mintha a csordát kihajtottad volna legelni , mintha nem is vizes közegben lennének. Nem tervezed bedúsítani egy kicsit az aljnövényzetet? Odaszórtam nekik egy kis kaját, megérzik, aztán repülnek is rá rögtön. De-de tervezem, csak lassan megy. A világítást cserélni szeretném a közeljövőben, mert egy 55W power compact van benne és elég sok az árnyékos rész, ezért is dilemmázok, hogy mit lehetne oda, igazából Dekol hydro sp. mezője megtetszett, lehet bepróbálom
|
2012. május 4., péntek 21:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Az utolsó képen mintha a csordát kihajtottad volna legelni , mintha nem is vizes közegben lennének. Nem tervezed bedúsítani egy kicsit az aljnövényzetet?
2012. május 4., péntek 21:23 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Rég volt már kép a naplómban, így pótolom a hiányosságaimat. Az aksi nemrég múlt el 3 hónapos, szép lassan kezd meglátszani a kora, mindamellett, hogy nem egy csúcsrajáratott co2-ős aksi, hanem lowtech. Pár képpel "ünnepeltem", íme: Garnilakoma: DeadWood #2 by [stevo], on Flickr Emers rész, elkezdett terjeszkedni a hydro nagy örömömre DeadWood #2 by [stevo], on Flickr DeadWood #2 by [stevo], on Flickr DeadWood #2 by [stevo], on Flickr Végül pedig a front: DeadWood #2 - 3 months old by [stevo], on Flickr
|
2012. május 4., péntek 21:19 |
|
|
stevo
|
papó írta: A fáidhoz ezüst színü halacsok mennének. Igazad van, igazad van! Rengeteg halat néztem azóta is, és egyszerűen nem született döntés, teljes dilemmában voltam... utóbbi idők egyik legnagyobb fejtörését okozta, de azt hiszem megvan, milyen halakat telepítek bele... Paracheirodon Innesi "diamond". Nemrég egy halas boltba vetődtem és meglestem a választékot, akkor ott láttam meg őket, és hát szerelem első látásra. (Csak az asszony meg ne tudja ) Már csak egy kis pénzmagot kel keríteni, és mehet a menet. Esetleg valakinek tapasztalata volt már velük?
|
2012. május 1., kedd 20:10 |
|
|
stevo
|
Mexx2 írta: Itt mi a helyzet? Már 1 hónap el telt gondolom van fejlődés. Köszi az érdeklődést! Sajnos az elmúlt 1 hónapban nem sok időm volt az akváriumra... a munka és egyetemi dolgok lefoglalják teljesen az időmet. Csak a szokásos vízcsere, tápozás. Ennek nyomán most eléggé dzsungelos az állapot. De öröm is volt a család háza táján megszülettek a kis rc-k, úgy 20+ darabot számoltam meg, erre nézem hogy megint van 4-5 terhes red cherry mama. Bekerült 5db helena is, hogy megfékezzék a csigaszaporulatot, a hatásfokuk elég gyenge, továbbra is elég sok a csigusz... erre a második napon őket látom összeragadva... szééép, mondhatom. Kép? Volt az is jópár, csak a fényképezőgép kábelét barátnőméknél felejtettük... A héten pótolom majd.
|
2012. április 30., hétfő 7:53 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itt mi a helyzet? Már 1 hónap el telt gondolom van fejlődés.
_________________ K.Tamás
|
2012. április 28., szombat 21:35 |
|
|
stevo
|
Akkor van remény! Az öregembernek is volt, akkor nekem is tuti lesz!
|
2012. április 3., kedd 17:53 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi
|
2012. április 3., kedd 10:27 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Nekem bejön.Nem kicsit nagyon! A talaj színe is fantasztikus!Nagyon természetes hatása van.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. április 2., hétfő 6:14 |
|
|
stevo
|
papó írta: A fán szépen elfoglalták már a helyüket a növények . Aljnövényzet nem lesz ? Persze z is egy lehetőség ha türelmesen kivárod a jelenlegi növények terjeszkedését. Dede, folyamatban. Bal oldalt stau gyep lesz a végkifejlet, elöl meg vagy glosso, vagy hydro sp. japan.
|
2012. április 1., vasárnap 21:59 |
|
|